tesettür 2011 moda ...

nerede yaşadığını bilmiyorum ama aker armine bunların dışında fiyat olarak daha uygun olan WELLA paris var....ümraniye fatih maltepe gibi birkaç şubesi daha var.

Ümraniye bana çok uzak zeytinburnundayım ama okadar öenerdinizki gitmek istiyorum

Son düzenleme:
damlalar sölemeden geçmeyeyim sende çok şıksın ayrıca...
sanırım ikinci resimde elbise çok şker bayıldım...

ilk sayfada diktrilmiş dediğin elbise nasıl bişiy canım çok ilginç geldi.ayrıca atlamışım .resimlerinden 2. ve masada otururken bir resmin var kollar va alt fırıfrı çok beğendim...

Bu arada Mevlit Kandili yani Efendimizin dünyamızı şereflendirdiği gün 14 Şubat 2011 Pazartesi akşamına denk geliyordu kandiliniz mübarek olsun kızlar hepten unuttum

evet maalesef böyle faiş fiyat koyuyorlar sezonda..
geçen bende etiketi çevirdiğimde şok oldum

sağol canım umarım güzel paylaşımlar olurda konu güme gtmez :)

tesettürle ilgili birkaç konumuzun güme gitmişliği vardır inş bu konuya olmaz

Selam kızlar.

Bende tesettür alışverişi için ümraniyeyi tavsiye ederim.Hem uygun hem güzel şeyler alabilirsiniz..

Wella yı da şiddetle tavsiye ederim çok güzel kıyafetler oluyor..

kızlar bende yeni kapananlardanım.bu şekilde iş bulamam sanıyordum ama örtünmeyi hiç sorun eteyen bir şirket buldum çok mutluyum.. ilk başta çok zorlanıcam sanıyordum Allah yardımcım oldu sanki doğduğumdan beri böyleyim hiç zorlanmadım.

ama kıyafet konusunda cok zorluk cekıyorum. ucuz kıyafetler cok basıt duruyor malesef.. eşarp konusunda çok sıkıntılıyım ayrıca.. marka ürünler çok pahalı.. twill eşarbın ne oldugunu bilmediğimden ilk alışverişlerimde ipek eşarplar aldım vakkodanda pierre cardindende ne yazıkki bağlama şekillerinide yeni yeni öğrendiğimden bağlayamıyorum birtürlü. ne yapabilirim kaymaması için umarım fikriniz vardır.. dolama dedikleri daha kolay bağlanıyor ama onuda yüzüme pek yakıltıramadım eşarp bağlama konusundada yardımcı olurmusunuzzz?????

öncelikle hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim yolunu kolay eyledi demek

eşarbın kaymaması için bone takmak ve eşarbın tepesini iğne ile tutturmak önemlidir..

alışırsın zamanla sende..

saol canım..

bonelerimi saten almıştım daha hoş duruy diye sonra beyaz başörtü gibi bişey aldım o daha sağlıklı ama ipek eşarplar hala kayıyo :) başımın üstünede takıyorum kulak hizasında yanlarada ama durmuyo işte.. önüde hiç hoş durmuyo beceremiyorum galiba okadarda para verip aldık oysa yazık oldu

Ne güzel cnm hayırlı olsun işinde, yeni hayatında..

Başörtünün güzel durması için topuzunun düzgün olması gerekiyo öncelikle..

Ne kdar pahalı ve güzel eşarplar alsanda topuzu güzel yapamassan başörtüyü güzel bağlayamıyosun.

Topuz dan kastım saçlarını tepeden toplayıp önce altından pamuklu bi yazmayla sabitleyip bone takmak.Ewde kendi kendne alıştırma yapabilirsin.Zamanla mmutlaka daha güzel baglarsın..

bnde ilk zamnlar ipek başörtüden nefret ediyordum.hatta nasıl diyim son iki üç sendir almaya başladım.ama hala seçerken tok olanlardan almaya çalışıyorum.ince olanlar oluyor onları zaptedemiyorum bende.aslında neden bilmiyorum ama artık kullana biliyorum tabi twil kadar rahat değiller o kesin.sana tavsiyem çok güzel twiller var onlardan al çok rahat edersin .aldıklarında kalsın sonra bigün mutlaka lazım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…