nerede yaşadığını bilmiyorum ama aker armine bunların dışında fiyat olarak daha uygun olan WELLA paris var....ümraniye fatih maltepe gibi birkaç şubesi daha var.
hayırlı olsun bacılar yeni topikiniz...
damlalar sölemeden geçmeyeyim sende çok şıksın ayrıca...
sanırım ikinci resimde elbise çok şker bayıldım...
canım boydan resmim yok cekinip koyarım :)))
aker de mağazalarında kayra nın ürünlerini satıyor..
kızlar mesela armine ,aker v.s. bunun gibi mağazalarda şuan kap pardesü gibi tarzlar 250 tl civarinda ,3 ay sonra yari yarıya iniyor bu fiyatlar ... yazık günah okadar para vermek .. bende 2 tane aldım ama indirimden aldım yoksa asla bir kap'a 250 tl vermem ...
sağol canım umarım güzel paylaşımlar olurda konu güme gtmez :)
kızlar bende yeni kapananlardanım.bu şekilde iş bulamam sanıyordum ama örtünmeyi hiç sorun eteyen bir şirket buldum çok mutluyum.. ilk başta çok zorlanıcam sanıyordum Allah yardımcım oldu sanki doğduğumdan beri böyleyim hiç zorlanmadım.
ama kıyafet konusunda cok zorluk cekıyorum. ucuz kıyafetler cok basıt duruyor malesef.. eşarp konusunda çok sıkıntılıyım ayrıca.. marka ürünler çok pahalı.. twill eşarbın ne oldugunu bilmediğimden ilk alışverişlerimde ipek eşarplar aldım vakkodanda pierre cardindendene yazıkki bağlama şekillerinide yeni yeni öğrendiğimden bağlayamıyorum birtürlü. ne yapabilirim kaymaması için umarım fikriniz vardır.. dolama dedikleri daha kolay bağlanıyor ama onuda yüzüme pek yakıltıramadım eşarp bağlama konusundada yardımcı olurmusunuzzz?????
kızlar bende yeni kapananlardanım.bu şekilde iş bulamam sanıyordum ama örtünmeyi hiç sorun eteyen bir şirket buldum çok mutluyum.. ilk başta çok zorlanıcam sanıyordum Allah yardımcım oldu sanki doğduğumdan beri böyleyim hiç zorlanmadım.
ama kıyafet konusunda cok zorluk cekıyorum. ucuz kıyafetler cok basıt duruyor malesef.. eşarp konusunda çok sıkıntılıyım ayrıca.. marka ürünler çok pahalı.. twill eşarbın ne oldugunu bilmediğimden ilk alışverişlerimde ipek eşarplar aldım vakkodanda pierre cardindendene yazıkki bağlama şekillerinide yeni yeni öğrendiğimden bağlayamıyorum birtürlü. ne yapabilirim kaymaması için umarım fikriniz vardır.. dolama dedikleri daha kolay bağlanıyor ama onuda yüzüme pek yakıltıramadım eşarp bağlama konusundada yardımcı olurmusunuzzz?????
saol canım..
bonelerimi saten almıştım daha hoş duruy diye sonra beyaz başörtü gibi bişey aldım o daha sağlıklı ama ipek eşarplar hala kayıyo :) başımın üstünede takıyorum kulak hizasında yanlarada ama durmuyo işte.. önüde hiç hoş durmuyobeceremiyorum galiba okadarda para verip aldık oysa yazık oldu
sağol canım bir kaç abiye modeli var pc de hepside siyahmış senin için bakarım canım
Eki Görüntüle 169296 Eki Görüntüle 169294 Eki Görüntüle 169295
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?