Eki Görüntüle 178392
50 tl imiş ben çok sevdimm sizce nasıl
Fiyatı uygun ama ben çok begenmedim canım..Nerde giymeyi düşünüosun?
kızlar bende uzun zamandır bunu beyenıyorum ama
fiyatın dusmesını bekliyorum
bunude bugun gordum trendyolda
TUTtum kendımı almadım
ayyy akerin kotlu takımına bayıldım hafta sonu ümraniyeye gidip alacam.armineyede güzel şeyler gelmiş 4 tane takım aldım.yani 4 etek ve onları kombine edecek gömlek yelek aldım.pudra rengi ve yelek malum bu sene çok moda.ama bişey bulamayanlara ümraniyeyi tavsiye ederim.orda bişey bulmamak imkansız.şanslıyımki evimiz çok yakın.sıkıldıkça gidiyorum.
Ben de 4.eşarbı beğendim.Vakkonun desenlerini andırıyor.Ben zaten hep geometrik desenleri tercih ederim.Daha şık ve daha spor duruyor.Çiçekli desenler bana pek hitap etmiyor.
ayyy akerin kotlu takımına bayıldım hafta sonu ümraniyeye gidip alacam.armineyede güzel şeyler gelmiş 4 tane takım aldım.yani 4 etek ve onları kombine edecek gömlek yelek aldım.pudra rengi ve yelek malum bu sene çok moda.ama bişey bulamayanlara ümraniyeyi tavsiye ederim.orda bişey bulmamak imkansız.şanslıyımki evimiz çok yakın.sıkıldıkça gidiyorum.
kızlar bende uzun zamandır bunu beyenıyorum ama
fiyatın dusmesını bekliyorum
bunude bugun gordum trendyolda
TUTtum kendımı almadım
temmuz ayında düşmez canımm maaleseffKizlar ben yurtdisinda yasiyorum.mayisin 19 u turkiyede olacagim.malum gittigim zaman kiyafetler pahali oluyo.donusum 25 temmuz.temmuza kadar arminenin fiyatlari dusermi.k guzel kaplari ve esarplari var.almak istiyorum
canım merhaba süper zevklisin maşallah. canım ya bırsey rıca edebılırmıyım ? 3. fotodaki etegın dikimmi alımmı?aldıysan eger nereden aldıgını ogrenebılırmıyım ?cok tesekkurler sımdıden
Canim esarbi cok begendm.yeni sezonunmu acaba
temmuz ayında düşmez canımm maaleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?