- 11 Nisan 2007
- 87.540
- 514.228
- 1.223
Ay agziniza saglik yaa saka gibi cidden
Kapansa da güzel olmak için kapanıcak ona uğraşıcak buda doğru değil

Her kapalıya teyze mi deniyor ne alaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay agziniza saglik yaa saka gibi cidden
Yazarken düşünmüştüm evet ilk mesajımda,etkilemek gibi olmasın diye konu sahibini, açılmayin demiştin ona, ama şimdi yazan arkadaş zaten kapalılık konusunda kararlı diye rahat yazmıştım,genel olarak insanların okuduğunu düşünemedim, üzgünüm, pişman oldumKonu sahibine iyi gelecek yorumlar yapmıyorsunuz takılmışsınız güzelliğinize saçlarınıza.
5 vakitini tam kılana sıkıyosa kapansın ne demek kimine de namaz zor gelir
Kadın beni şeytan mı yokluyor diyor siz kendimi sarıp sarmalayım mı diyosunuz
Kapıda başörtümü almamı bekleyemeyen kişi benim komşum olamaz zaten sizin komşunuz bunun lafını mı edicek?
Tesettürde amaç neydi güzelliğim kapanıyor derken bunu unutmayın kimseyi yanlış etkilemeyin lütfen
Açıkken de ablayim da kocaman kadınlara hatta yaşlılara abla denmiyor nerdeyse.15 yaşından beri kapalıyım sonuçta, 25 de kapansam aklıma böyle düşünceler hiç gelmezdi,çok erken kapanacağıma 25 olsaydı . Kötü düşünüyorum maalesef üzgünüm.Tovbe yarabbim gulerek okudum guzel kadin. 1.2 sene acilip heves almak mi ? Acikken abla degilmisiniz kendinizden kucuklerden? yas olmus 36 zaten her yasin bir guzelligi edebi vardir. Burdaki amac zaten Allahin verdihi guzellikleri esine saklamak disarda millete gostermek off ne guzel kadin saci basi uzun dedirtmek degil. Bende tesetturluyum herkes saclarimi cok begenirdi belime kadar inen lule lule saclarim vardi kapaadan once seytan beni durtmesin diye toplanacak uzunlukta kestim 4senedir kapaliyim 4senedir kendim kesiyorum sacimi esime guzel gorumsem yeter .
Zor geliyor işte nefsine.yoksa kıyafet zorluğunu düşünmez kiBen başı açık namaz kılan birini görsem takdir ediyorum maşallah diyorum ya hadi kapanda göreyim ne demek♀
Yanında kıyafet örtü taşıması lazım oda zor
Yalniz guzelligi sondurmeye 1sivilce yeter ? Guzellikde gorecelidir be apla. Gorsek belki begenmicez seni nedir bu havalarTeşekkür ederim , yazdığınız şu kısmı yapıştırıyorum
bizim yerimize çok ileriki yaşlarda gözlerine hitap edecek tarzda giyinen birine asla abla demezler ama bu umrunuzda olmasın.
Cidden de öyle ve bir kadın 55 yaşında başı açık olduğunda bile abla demezler, bana derler, halbuki o kadın başına başörtü taksa yaşlı nine gibi durur. Nefsime ağır geliyor cidden,nice namaz kılanlar var ama başörtüsü takamiyorlar, çevremden duyuyorum. Falanca kişiye bak maasallah beş vakit namaz kılıyor, oyy ne güzel dimi şak şak, başını kapasin afedersin sıkıyorsa. Neyse ama benim en zorlandıgim, upuzun saçlarımı açsam, markete bile ev halimle giderim, eşofman altı ve tişört tamam, diğer türlü basma etek takip perişan gibi çıkılmaz ki, başörtü kıyafet uyumu, ooo çok zor geliyor, kargocu geldiğinde bile başkası eşim açıyor kapıyı.aniden komşu vedalaşma ya geldi geçen , kapıdan, aaa durun sarip sarmalayayim mi diycem kendimi. Uzun kollu, başörtü, bol ve uzun tunik,ben bunları yapana kadar, komşu zaten dakikalar içinde gidiyor. Yine aynı şeyi diyecegim, yaşım 36 ve uuupuzun saçlarımı açsam, 28 dururum, sadece yaş değil, güzelliğim kapanıyor, istediğim kadar güzel giyineyim, saçlar yok,öyle olmuyor işte
Icinizden gelerek kapanmamissinizda ondan.arada illaki fark vardir. Ama benim size soylemek istsdigim sac bas guzellik gelip gecici bubkadar takilmak dogru degil nacizane fikrimYazarken düşünmüştüm evet ilk mesajımda,etkilemek gibi olmasın diye konu sahibini, açılmayin demiştin ona, ama şimdi yazan arkadaş zaten kapalılık konusunda kararlı diye rahat yazmıştım,genel olarak insanların okuduğunu düşünemedim, üzgünüm, pişman oldum
Açıkken de ablayim da kocaman kadınlara hatta yaşlılara abla denmiyor nerdeyse.15 yaşından beri kapalıyım sonuçta, 25 de kapansam aklıma böyle düşünceler hiç gelmezdi,çok erken kapanacağıma 25 olsaydı . Kötü düşünüyorum maalesef üzgünüm.
Yazarken düşünmüştüm evet ilk mesajımda,etkilemek gibi olmasın diye konu sahibini, açılmayin demiştin ona, ama şimdi yazan arkadaş zaten kapalılık konusunda kararlı diye rahat yazmıştım,genel olarak insanların okuduğunu düşünemedim, üzgünüm, pişman oldum
Açıkken de ablayim da kocaman kadınlara hatta yaşlılara abla denmiyor nerdeyse.15 yaşından beri kapalıyım sonuçta, 25 de kapansam aklıma böyle düşünceler hiç gelmezdi,çok erken kapanacağıma 25 olsaydı . Kötü düşünüyorum maalesef üzgünüm.
Ben de hırka ve tülbent le hallediyorum.guzelligi geçeyim tamam çirkin de olsa bı insan,uzun saçtan kurtarıyor. Bu gerçek.Yalniz guzelligi sondurmeye 1sivilce yeter ? Guzellikde gorecelidir be apla. Gorsek belki begenmicez seni nedir bu havalar. Senide kara toprak bekler benide . Ha bu arada askida bi tulbemt bi hirka epeyy is goruyo . Kargoda gelmeden hani mesaj atiyorlarya bugun dagitima cikti gibisinden daha usturuplu giyorum mesela ogun .
Geçici tabi ki,ben ister miyim böyle vesveseler yaşayayım.kendimi telkin ediyorum. 25 de kapansam,amaan güzellik geçici derdim, hayat kısa derdim, şimdi maalesef içimde özlem oluyor,o duyguyu tatmak,ama daha fazla yazmayayım, insanlar etkilenir üzülürümIcinizden gelerek kapanmamissinizda ondan.arada illaki fark vardir. Ama benim size soylemek istsdigim sac bas guzellik gelip gecici bubkadar takilmak dogru degil nacizane fikrim
Zor geliyor işte nefsine.yoksa kıyafet zorluğunu düşünmez ki
Bu is epey zor bi is bi Allah yardim etsin dogru yolu gostersin herkese. Benimde eksiklerim var pant giymesem keske ama alisamadim . 30 yasindayim bamada abla diyenler oluyor birazda bence bu mahalle agizi ticarer agizi nasil buuir abim derler onun gibi bisey. Rahaysizda etmiyor beni aksine daha rahat iletisim kuriyorum bana akran gozle bakmayincaKapansa da güzel olmak için kapanıcak ona uğraşıcak buda doğru değil
Her kapalıya teyze mi deniyor ne alaka
Sizin icin uzuldum . Gecmiste kaybettihiniz birsey yok . Sizinn icin masallah ne guzel rose 15yasibdanberi kapali diyorlardir belkide.Geçici tabi ki,ben ister miyim böyle vesveseler yaşayayım.kendimi telkin ediyorum. 25 de kapansam,amaan güzellik geçici derdim, hayat kısa derdim, şimdi maalesef içimde özlem oluyor,o duyguyu tatmak,ama daha fazla yazmayayım, insanlar etkilenir üzülürüm
Evet evet tam da bunu demek istiyorum, söylediğim; güzellik, heves gibi noktaları kenara alsak bile, sıcakta zor ya da hazırlanıp dışarı çıkmak ... Bakıyorum çünkü örnek veriyorum, depremden,kazadan sonra u dönüşü gibi yapanlar, 5 vakit namaza başlıyor, yıllardir kılıyor, ama başörtüsü takamiyorlar, eline sigarasını alıyor rahat rahat içiyor, hani başörtü sadece saç göstermemek veya giyim_uyum zorluğu, ya da yaş olayı da değil . Başımızda başörtü varken toplumda, gulmemize, yüksek sesimize de dikkat ediyoruz,çok yönlüDoğru olan her şey gibi bütün ibadetler nefse zor gelir ağır gelir.
Yazın oruç tutmaktan, 35 derece sıcakta kapanmaktan hangi nefis hoşlanır?
Hiç tabiki. Zor gele gele yapılan şeyin hazzını almak bambaşka.
Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.Merhaba , 36 yaşındayım, 15 yaşından beri kapalıyım, bir kere evliyken acilmistim, esim istedi diye ama ben meyilliydim bahane yapıyordum, 1-2 ay sürdü sanırım açıklığım, ayrıldık eşimle , boşanmadan yani açıkken öyle mutluydum ki çünkü cidden güzel biriyim, güzellik göreceli tabi ama upuzun saçlarım var işte , kalçama geliyor neredeyse, sora ikinci kez evlendim, bir gün tesadüf çok uzun kaliteli kıyafet beğendim, hevesle kapandim eşime sormadan, o da en iyisini yapmışsın dedi, Mutlu olmuştum. Gel gelelim tam 5 yıl sonra yine açılmak istiyorum hem de çokküçük yerde yaşıyorum, dışarda pek insan da yok, Kalabalık değil, hemen farkediliyorum açık olunca, öyle bi güzel oluyorum ki, böyle kendimi çirkinlestiriyorum,dışarda eşimin yanında da güzel olmak istiyorum, kapalıyken abla diyenler vb,ah diyorum içimden.. aslında 1_2 sene açılıp hevesimi alsam ama günah işte, küçüklüğümden beri kapalıyım, açılmayin siz de
![]()
Evet evet tam da bunu demek istiyorum, söylediğim; güzellik, heves gibi noktaları kenara alsak bile, sıcakta zor ya da hazırlanıp dışarı çıkmak ... Bakıyorum çünkü örnek veriyorum, depremden,kazadan sonra u dönüşü gibi yapanlar, 5 vakit namaza başlıyor, yıllardir kılıyor, ama başörtüsü takamiyorlar, eline sigarasını alıyor rahat rahat içiyor, hani başörtü sadece saç göstermemek veya giyim_uyum zorluğu, ya da yaş olayı da değil . Başımızda başörtü varken toplumda, gulmemize, yüksek sesimize de dikkat ediyoruz,çok yönlü
Saçımizi kapatıp hani tesettür ün amaclari dan biri de bu ya güzelliği sakınmak. İşte toplum içinde yüksek sesle gülmek, bağırarak espiriler erkeklerle, bunlar da doğru değil.davranislarimiza da dikkat etmeliyiz,açık-kapali ayrımı olarak değil ama başörtülü biri bilinçle kapanmissa, onlara da dikkat etmeli.basini açıp hovarda gibi mi davransın,Yapmayın ya toplumun algısı böyle diye bari siz o eleştirdiğiniz toplumdan olmayın.
Bir kadın kapalı diye bütün nefsani duygularından arınmıyor ki hiç hata yapma zaafiyet gösterme durumu olmasın.
Açık bir bayanın gülmesi de aynı kapalının da bunun neyi farklı?
Kendinize sınırlar çizip sonra o sınırlarda boğmayın kendinizi.
İsterseniz elinize sigara alıp için sizi ayıplayanın ayıbıdır o sigaranın değil.
Saçımizi kapatıp hani tesettür ün amaclari dan biri de bu ya güzelliği sakınmak. İşte toplum içinde yüksek sesle gülmek, bağırarak espiriler erkeklerle, bunlar da doğru değil.davranislarimiza da dikkat etmeliyiz,açık-kapali ayrımı olarak değil ama başörtülü biri bilinçle kapanmissa, onlara da dikkat etmeli.basini açıp hovarda gibi mi davransın,
Gerçekten dikkat ediyor musunuz? Bu düşünce yapısında ki biri dikkat edemez ki ister istemez olur hemde.Evet evet tam da bunu demek istiyorum, söylediğim; güzellik, heves gibi noktaları kenara alsak bile, sıcakta zor ya da hazırlanıp dışarı çıkmak ... Bakıyorum çünkü örnek veriyorum, depremden,kazadan sonra u dönüşü gibi yapanlar, 5 vakit namaza başlıyor, yıllardir kılıyor, ama başörtüsü takamiyorlar, eline sigarasını alıyor rahat rahat içiyor, hani başörtü sadece saç göstermemek veya giyim_uyum zorluğu, ya da yaş olayı da değil . Başımızda başörtü varken toplumda, gulmemize, yüksek sesimize de dikkat ediyoruz,çok yönlü
Bu nasıl kafa ya...Merhaba , 36 yaşındayım, 15 yaşından beri kapalıyım, bir kere evliyken acilmistim, esim istedi diye ama ben meyilliydim bahane yapıyordum, 1-2 ay sürdü sanırım açıklığım, ayrıldık eşimle , boşanmadan yani açıkken öyle mutluydum ki çünkü cidden güzel biriyim, güzellik göreceli tabi ama upuzun saçlarım var işte , kalçama geliyor neredeyse, sora ikinci kez evlendim, bir gün tesadüf çok uzun kaliteli kıyafet beğendim, hevesle kapandim eşime sormadan, o da en iyisini yapmışsın dedi, Mutlu olmuştum. Gel gelelim tam 5 yıl sonra yine açılmak istiyorum hem de çokküçük yerde yaşıyorum, dışarda pek insan da yok, Kalabalık değil, hemen farkediliyorum açık olunca, öyle bi güzel oluyorum ki, böyle kendimi çirkinlestiriyorum,dışarda eşimin yanında da güzel olmak istiyorum, kapalıyken abla diyenler vb,ah diyorum içimden.. aslında 1_2 sene açılıp hevesimi alsam ama günah işte, küçüklüğümden beri kapalıyım, açılmayin siz de
![]()
Çevresel faktör olabilir ,13 yıl önce kesinlikle ailemin haberi dahi olmadan ısrarı dahi olmadan tesettüre girdim kendi isteğimle. bu aralar niyeyse içime acaba açılsammı gibi tuhaf hisler geliyor niye böyle düşünüyorum bilmiyorum benim gibi hisse kapılan oldu mu kendimi nedense artık bu şekilde mutlu hissetmiyorum. elbette Allah rızası için yapılan bir durum bu acaba bu ara beni şeytan mı yokluyor kendimi çok garip hissediyorum eskiden hiç zorlanmadı ilk defa kendimi zorlanıyor hissediyorum