tesettür açılma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence içinizdeki o şeytani dinlemeyin biraz kafanızı dinleyip rahatlayın açılmayın derim

Tekrar yazayım için rahat etmedi , kapanıp açılmak iyi olmaz , şeytana uymayalim, ben de bi silkelenip kendime geldim, günaha girmeyelim 🤲💕💕🙋🏽‍♀️

Teşekkür ederim , yazdığınız şu kısmı yapıştırıyorum

bizim yerimize çok ileriki yaşlarda gözlerine hitap edecek tarzda giyinen birine asla abla demezler ama bu umrunuzda olmasın.

Cidden de öyle ve bir kadın 55 yaşında başı açık olduğunda bile abla demezler, bana derler, halbuki o kadın başına başörtü taksa yaşlı nine gibi durur. Nefsime ağır geliyor cidden,nice namaz kılanlar var ama başörtüsü takamiyorlar, çevremden duyuyorum. Falanca kişiye bak maasallah beş vakit namaz kılıyor, oyy ne güzel dimi şak şak, başını kapasin afedersin sıkıyorsa. Neyse ama benim en zorlandıgim, upuzun saçlarımı açsam, markete bile ev halimle giderim, eşofman altı ve tişört tamam, diğer türlü basma etek takip perişan gibi çıkılmaz ki, başörtü kıyafet uyumu, ooo çok zor geliyor, kargocu geldiğinde bile başkası eşim açıyor kapıyı.aniden komşu vedalaşma ya geldi geçen , kapıdan, aaa durun sarip sarmalayayim mi diycem kendimi. Uzun kollu, başörtü, bol ve uzun tunik,ben bunları yapana kadar, komşu zaten dakikalar içinde gidiyor. Yine aynı şeyi diyecegim, yaşım 36 ve uuupuzun saçlarımı açsam, 28 dururum, sadece yaş değil, güzelliğim kapanıyor, istediğim kadar güzel giyineyim, saçlar yok,öyle olmuyor işte
Ben normalde de ferace giyiyorum. Üniversiteye giderken bile eşofman ve üzerine tshirt giyip üzerine de uzun feraseti gidiyordum ve kapşonlu yaşıma uygun spor tarzda da gayet güzel feraceler var. Ya da onun yerine uzun tunık de giyebilirsiniz dışarıda da rahat edeceğiniz şekilde. Aslında tesetturluleri uğraştırma sey sizin de dediğiniz gibi kombinler. Açık birisi pantolon üzerine tshirt giyip çıkıyor ama tesettür modasinda elbiseye kemer olmazsa eşarbın kumaşı elbiseyle uyumlu olmasa bile sorun. Bu da tabiki yanlış bir şey. Çünkü tesettür tarz değil farz ama moda bunu farklı yönlere çekiyor. Bir de tesettür elbiseler de cok rahat. Ben uzun kot elbise ve farklı renklerde aldım. Alt üst kombinle uğraşmak yerine direk onu giyip çıkmak daha rahat. Yani size de bu tarz alternatif çözümler bulmayı tavsiye ederim. Bu hayattaki sabrınızın karşılığını ahirette alacaksınız. Dünya hayatı kısa. Açılmaya karar verseniz de ilerleyen yaşlarınızda tekrar kararsızlığa düşüp vicdanen rahat edemeyebilirsiniz 🌸🍀

Saçımizi kapatıp hani tesettür ün amaclari dan biri de bu ya güzelliği sakınmak. İşte toplum içinde yüksek sesle gülmek, bağırarak espiriler erkeklerle, bunlar da doğru değil.davranislarimiza da dikkat etmeliyiz,açık-kapali ayrımı olarak değil ama başörtülü biri bilinçle kapanmissa, onlara da dikkat etmeli.basini açıp hovarda gibi mi davransın,
Başı açık herkesin hovarda olduğunu düşünüyorsanız bana göre örümcek kafalı bir yobazsınız. Nasıl güzel mi? Sizi hiç tanımayan birinin sizi yaftalaması nasıl hissettiriyor ? Konuşmalarınıza dikkat edin.

Başı açık herkesin hovarda olduğunu düşünüyorsanız bana göre örümcek kafalı bir yobazsınız. Nasıl güzel mi? Sizi hiç tanımayan birinin sizi yaftalaması nasıl hissettiriyor ? Konuşmalarınıza dikkat edin.
Mesajınızı okuyunca şok oldum,alenen hakaret şahsıma. Virgülün yanlış kullanımindan kaynaklanan anlatım bozukluğu olmuş benim ki.şoka girdim şuan.acik saçla hovarda gibi davranmakla, kapalıyken davranma arasındaki fark i anlattım ben.yoksa asla aklımın ucundan geçmedi sizin dediğiniz. Tekrar okudum mesajımı,kapalı biri başını açıp hovarda gibi mi davransın yazmışım,açılıp tam açılıyor ya davranışlarına dikkat etmeyip hovarda gibi mi davransın,aah ahhh, çok şaşkınım ve

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben normalde de ferace giyiyorum. Üniversiteye giderken bile eşofman ve üzerine tshirt giyip üzerine de uzun feraseti gidiyordum ve kapşonlu yaşıma uygun spor tarzda da gayet güzel feraceler var. Ya da onun yerine uzun tunık de giyebilirsiniz dışarıda da rahat edeceğiniz şekilde. Aslında tesetturluleri uğraştırma sey sizin de dediğiniz gibi kombinler. Açık birisi pantolon üzerine tshirt giyip çıkıyor ama tesettür modasinda elbiseye kemer olmazsa eşarbın kumaşı elbiseyle uyumlu olmasa bile sorun. Bu da tabiki yanlış bir şey. Çünkü tesettür tarz değil farz ama moda bunu farklı yönlere çekiyor. Bir de tesettür elbiseler de cok rahat. Ben uzun kot elbise ve farklı renklerde aldım. Alt üst kombinle uğraşmak yerine direk onu giyip çıkmak daha rahat. Yani size de bu tarz alternatif çözümler bulmayı tavsiye ederim. Bu hayattaki sabrınızın karşılığını ahirette alacaksınız. Dünya hayatı kısa. Açılmaya karar verseniz de ilerleyen yaşlarınızda tekrar kararsızlığa düşüp vicdanen rahat edemeyebilirsiniz 🌸🍀
Teşekkür ederim 🤲♥️simdi uzun yazamadım, sağolun

basini açıp hovarda gibi mi davransın,
Mesajınızı okuyunca şok oldum,alenen hakaret şahsıma. Virgülün yanlış kullanımindan kaynaklanan anlatım bozukluğu olmuş benim ki.şoka girdim şuan.acik saçla hovarda gibi davranmakla, kapalıyken davranma arasındaki fark i anlattım ben.yoksa asla aklımın ucundan geçmedi sizin dediğiniz. Asla yazmayacağım,
Çevirme bacım boşuna yandı kaz 😒

Mesajınızı okuyunca şok oldum,alenen hakaret şahsıma. Virgülün yanlış kullanımindan kaynaklanan anlatım bozukluğu olmuş benim ki.şoka girdim şuan.acik saçla hovarda gibi davranmakla, kapalıyken davranma arasındaki fark i anlattım ben.yoksa asla aklımın ucundan geçmedi sizin dediğiniz. Tekrar okudum mesajımı,kapalı biri başını açıp hovarda gibi mi davransın yazmışım,açılıp tam açılıyor ya davranışlarına dikkat etmeyip hovarda gibi mi davransın,aah ahhh, çok şaşkınım ve
Düzenleme sürem dolmadan yazayım ve en kötü ihtimalle hovarda desem bile kime dedim Allah aşkına,şahıs yok ortada,anlamasaniz da siz bilirsiniz iyi günler size

Mesajı düzenledim,sizin gibi hakaret etmediğim için çevirmeme gerek yok,şahsa hakaretin ne olduğunu söylememe de gerek yok, kimsenin gözünde yanlış anlaşılmak istemediğinden di
Noldu hakaret gibi geldi çok alındın değil mi ? Detay vermeden ,kendini açıklamadan bana güme hovarda deyince biz nasıl hissettik? Evli barklı çoluklu çocuklu insanlarız. Yakın erkek arkadaşlarımızda var ve gülüp eğleniyoruz. Üstelik açığız da yani hovardayız sana göre. Sana birine hovarda demek hakaret gibi gelmiyor değil mi ? Sen biliyor musun nasıl kadınlara hovarda deniyor? Kendi mantığınla çok normal çünkü böyle düşünmek, söyle gitsin. Ama biri sana benzer birşey söyleyince ,seni yaftalayınca nasıl hakaret gibi geldi. Konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen.

Vesvese olmuş. Hemen karar vermeyin. Biraz nefis mücadelesi yapın.
Oyuncak degıl bu.

Noldu hakaret gibi geldi çok alındın değil mi ? Detay vermeden ,kendini açıklamadan bana güme hovarda deyince biz nasıl hissettik? Evli barklı çoluklu çocuklu insanlarız. Yakın erkek arkadaşlarımızda var ve gülüp eğleniyoruz. Üstelik açığız da yani hovardayız sana göre. Sana birine hovarda demek hakaret gibi gelmiyor değil mi ? Sen biliyor musun nasıl kadınlara hovarda deniyor? Kendi mantığınla çok normal çünkü böyle düşünmek, söyle gitsin. Ama biri sana benzer birşey söyleyince ,seni yaftalayınca nasıl hakaret gibi geldi. Konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen.
Ben kimseye hovarda demedim diyorum,aklıma bile gelmedi, mesaj da yanlış anlaşılmıştır, açıkladim.mesajimda, üstelik siz bana iki sıfatla direkt hakaret ettiniz, ağiza alınmayacak hakaret, (hukuk kurallarını biliyoruz) mesajımi tekrar okuyanlar illa anlar , ben öyle bi insan olmadim hiç . Hakaret edilen ben. Sinir küpü olan da ben , teşekkür ederim, daha da bir şey demiyorum, istediğiniz i diyin

Din hassas bir konudur ve maalesef hangi dinden inançtan olursanız olun saygı sağlanamadığı için dini içerikli konu ve mesajlar yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X