- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
Kızlar ben de bişey sorayım...
Düğüne gidicem elbise, etek giymiyorum.. Pantolon, gömlek, tunik falan tarz olarak ne yapa bilirim??
Şal mı yoksa eşarp mı ona da karar veremedim :44:
hayatımın uyuzu ile evleneli şu kadar sene oldu hayatımın anlamı ile evleneli nişanlanalı vs gibi şeyleri nerden buluyorsunuz bende istiyorum
peki saolun kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim birde şey sorcam türban mı daha kolay bağlayabilirm yoksa şalmı hiç becerim yok bu konuda :/
başlık çok ilgimi çekti ben de yazmak istedim..sohbetlere katılmak da isterim...
ben de 6 yıl önce kapandım..hatta bugün yıldönümüo derece hatırlıyorum....kendi isteğimle kapandım,çok şükür hiç pişman olmadım..şimdi 25 yaşındayım..
evliyim,gelinliğim de tesettürlüydü ve gerçekten çok güzeldibolerolu değildi bi kere...
ayrıca normalde pardesü giyiyorum,tesettür markalarından alıyorum dış kıyafetimi,başka şekilde güzel bişey bulamıyorum çünkü..markalar da çok pahalı oluyor gerçi ama...
normalde de etek giyerim,açıkken de etek giyerdim çok alışkınım....
işte böyle
bende kapanmadan önce şal almıştım bi kaçtane herkes şal kullanıyo kullanışlı heralde diye düşünerek ama hiç sevemedim şalı eşarp daha kullanışlı geldi bana şallar hemen kırışıyo kAtlayıp çekmeceye koyuyosun bidaki kullanımda ütülemek gerekiyo ama eşarp ütü istemiyo zaten ütü yapmayıda hiç sevmiyom
hoşgeldin canım inşallah yakın zamanda rabbim nasip eder kapanmayı canım ben genelde pantolan giyiyorum canım çalıştığım için ve üzerine kap giyiyorum dışarı çıkarken canım
teşekkürler mutlukız hoşbuldumm...
gelmeye çalışıcam..daha hareketli bir topik olsun inşallah,konu güzel çünkü
hoş buldum canım ama nişanlım pantolona karşı tesettüre girmek istiyorsan hakkıyla yapmalısın yoksa hiç tesettüre bulaşma diyor. o yüzden uzun etek veya elbise düşünüyorum.
doğrudur canım ben çalıştığım için pantalon giyiyorum canım ev hanımı olsam etek giyerim heralde ama pantalon rahat oluyor canım iş yerinde üzerine de tunik giyiyorum
sen de haklısın tabi çalıştığın yerin nasıl olduğu da önemli sonuçta. ben evlenince çalışmayacağım için daha rahatım allah kolaylık versin sana da.
o zaman yarın alışverişime çıkyorum kızlarr :) dua edin benim için hakkıyla kapanıyım :)
o zaman yarın alışverişime çıkyorum kızlarr :) dua edin benim için hakkıyla kapanıyım :)
Merhaba arkadaşlar...
Sizlere incelememiz gereken bi link veriyorum...
Lütfen alışveriş yaparken bunlara dikkat edelim....
Yoksa haram oluyormuş sordum ve bilgisini aldım kuran kursu hocamdan...
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html
Bu da imzalamamız gereken link
Yaşam Hakkına Saygı - HEDEF: 5.199.000 İMZA!
Canım teşekkürler..canım tüylerim diken diken oldu valla ya ben verdim imzamı canım
Merhaba arkadaşlar...
Sizlere incelememiz gereken bi link veriyorum...
Lütfen alışveriş yaparken bunlara dikkat edelim....
Yoksa haram oluyormuş sordum ve bilgisini aldım kuran kursu hocamdan...
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html
Bu da imzalamamız gereken link
http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=68
bende kendimi anlatıyım birazmuhabbet olsun
genelde pantolon etek giyerim en son etek giydigimde merdivenlerden yuvarlandım çünkü
pardesü kap tunik hepsinide giyerim
hatta pardesünün içine eşofman giyerim
ama eşarp konusunda sorun yaşıyorum
kızımdan dolayı igne kullanamıyorum hepsini çekiyo yada eline batırıyor:2:
şal kullanıyorum
alışverişimi tesettür magzalarından yapıyorum ama indirime girince yoksa yakınından bile geçmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?