Tesettür Üzerine Herşey Buyurun Sohbetimize ...

Kızlar ben de bişey sorayım...
Düğüne gidicem elbise, etek giymiyorum.. Pantolon, gömlek, tunik falan tarz olarak ne yapa bilirim??
Şal mı yoksa eşarp mı ona da karar veremedim :44:

hoşgeldin canım nasılsın? ben yeni kapandığım için çok bi bilgim yok canım malesef:26:

peki saolun kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim birde şey sorcam türban mı daha kolay bağlayabilirm yoksa şalmı hiç becerim yok bu konuda :/

bende kapanmadan önce şal almıştım bi kaçtane herkes şal kullanıyo kullanışlı heralde diye düşünerek ama hiç sevemedim şalı eşarp daha kullanışlı geldi bana şallar hemen kırışıyo kAtlayıp çekmeceye koyuyosun bidaki kullanımda ütülemek gerekiyo ama eşarp ütü istemiyo zaten ütü yapmayıda hiç sevmiyom

hoşgeldin canım her zaman beklerim sohbetlere canım
gelinliğin çok güzelmiş canım

teşekkürler mutlukız hoşbuldumm...
gelmeye çalışıcam..daha hareketli bir topik olsun inşallah,konu güzel çünkü

Son düzenleme:

hoşgeldin canım bende eşarp kullanıyorum şal kullanamıyorum bende ama şal bağlayanlara da özeniyorum doğrusu

hoşgeldin canım inşallah yakın zamanda rabbim nasip eder kapanmayı canım ben genelde pantolan giyiyorum canım çalıştığım için ve üzerine kap giyiyorum dışarı çıkarken canım

hoş buldum canım ama nişanlım pantolona karşı tesettüre girmek istiyorsan hakkıyla yapmalısın yoksa hiç tesettüre bulaşma diyor. o yüzden uzun etek veya elbise düşünüyorum.

hoş buldum canım ama nişanlım pantolona karşı tesettüre girmek istiyorsan hakkıyla yapmalısın yoksa hiç tesettüre bulaşma diyor. o yüzden uzun etek veya elbise düşünüyorum.

doğrudur canım ben çalıştığım için pantalon giyiyorum canım ev hanımı olsam etek giyerim heralde ama pantalon rahat oluyor canım iş yerinde üzerine de tunik giyiyorum

doğrudur canım ben çalıştığım için pantalon giyiyorum canım ev hanımı olsam etek giyerim heralde ama pantalon rahat oluyor canım iş yerinde üzerine de tunik giyiyorum

sen de haklısın tabi çalıştığın yerin nasıl olduğu da önemli sonuçta. ben evlenince çalışmayacağım için daha rahatım allah kolaylık versin sana da.

Son düzenleme:

canım tüylerim diken diken oldu valla ya ben verdim imzamı canım

canım tüylerim diken diken oldu valla ya ben verdim imzamı canım
Canım teşekkürler..
Lütfen çevrendeki insanları da bilgilendir..
Bunlara akşam baktım ve bilinçsizliğmden utandım...
Artık bu firmalardan hiç bişey almıycam..
Resmen çamaşır sularını hayvanların gözlerine damlatıp test ediyolar çok acı çok üzgünüm

Bitti benim için domestos ariel ace vs..
Unilever , loreal, protect&gamble firmaları sektördeki en kanlı firmalar...
Şütfen kullanmayın kullandırmayın ...
Bu şekilde bişeyleri değiştirebiliriz...

Alacağınız ürünlerde tavşan resmi arayın..
Islak mendil olarak uniwipes markada varmış sanırım mesela..
Bu en başta verdiğim resimlerin olduğu topiği takip edin lütfen arkadaşlar..
Allah da o vicdansızları bildiği gibi yapsın inşallah !!

bende kendimi anlatıyım birazmuhabbet olsun
genelde pantolon etek giyerim en son etek giydigimde merdivenlerden yuvarlandım çünkü
pardesü kap tunik hepsinide giyerim
hatta pardesünün içine eşofman giyerim
ama eşarp konusunda sorun yaşıyorum
kızımdan dolayı igne kullanamıyorum hepsini çekiyo yada eline batırıyor:2:
şal kullanıyorum
alışverişimi tesettür magzalarından yapıyorum ama indirime girince yoksa yakınından bile geçmem

Merhaba
Allah razı olsun ablam (abla diyorum herhalde benden büyüksündür)
Ben zaten bu ürünlerden çoğunu almıyorum. Bu olayı bilmiyordum ama boykot ediliyordu bu ürünler parasıyla silah falan alınıyormuş diye.
Bu yüzden dikkat ediyordum almamaya ama artık eskisinden daha fazla dikkat ederim..
Resimlere bakamadım bile ne yüreğim ne de midem kaldırmadı..
Her türlü haramdan korunmamız lazım tabi önerdiğin konu için teşekkürler..
Ben Türkiyede olmadığım için imza veremedim maalesef

Allah bağışlasın
İstersen pratik eşarp diye bişey var ondan da kullana bilirsin.. onun ön hissesinde plastik bişey var çok güzel görünüyor..
çene altında da lastikli kısmı var ama alta düştüğü için çene altı görünüyor ben görünmemesi için lastikten sonrakı kısmı öne çekerek çenemi kapatıyorum iğneyle kapanmış eşarp gibi duruyor..
fazla kullanmıyorum ama bazen acele etmem gerekince kullanırım çokta memnunum..
Hele de bi rahat bi rahat anlatamam tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…