- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
herkese kocaman günaydınlar hayırlı sabahlar nasılsınız canlar
Günaydıınnnn
Günaydıınnnn
günaydın kızlar.ben iyiyim.siz nasılsınız?
ben damladım kızlar
Ben yapıorum canımkızlar siz internetten alışveriş yapıyormusunuz?
Aaa sen de mi kapalısın kıs?ben tesettürlüyüm benide alın yanınıza kızlar slmmmm
ben tesettürlüyüm benide alın yanınıza kızlar slmmmm
Aaa sen de mi kapalısın kıs?
Ben açık fotonu görmüştüm ondan şaşırdım ama gerçi o albümdeydi :)
Hoşgeldin şekerim
aaaaaa ne zaman kapandın sen şirinem ?
Ben yapıorum canım
ben tesettürlüyüm benide alın yanınıza kızlar slmmmm
hangi sitelerden yapıyorsun canım mesela
hoşgeldin canım aramıza
Bu dertlerini ii bilirim şirinesorunlarımızı dile getirmek istiyorum yaz gelince ben cok zorlanıyorum cunkü sıcak bi yandan tabiki tesettür iiçin uyum cok önemli yazın nasıl tarz ve nasıl renkler giyosunuz ? geniş paça pantolonlar tiril tiril etekler uygun bluzlar ve şallar zor işimiz gerçekten ? ben bide düğünlerde cok zorlanıyorum burada abiye elbiseler cok acık boleroyuda sevmiyorum
Bu dertlerini ii bilirim şirine
Özel diktireceksin tatlım ya mecbur
Tiril tiril giymek gerek yoksa öldürür adana sıcağı hele de kapalıysan...
Etek giyiyorum ben bu aralar daha çok
Ama böyle kasıktan ispanyol paça gelen pantolonlar da çok hoşuma gidiyor uzun tunikle falan....
sorunlarımızı dile getirmek istiyorum yaz gelince ben cok zorlanıyorum cunkü sıcak bi yandan tabiki tesettür iiçin uyum cok önemli yazın nasıl tarz ve nasıl renkler giyosunuz ? geniş paça pantolonlar tiril tiril etekler uygun bluzlar ve şallar zor işimiz gerçekten ? ben bide düğünlerde cok zorlanıyorum burada abiye elbiseler cok acık boleroyuda sevmiyorum
Yoo giyebilirsin cnm ama alacagin kap rengi cok ucuk olursa etek alttan siritabilir :-\kızlar merhaba, ben de allah nasip ederse kapanmak istiyorum. kıyafetlere biraz göz gezdirdim de diyelim ki ben uzun etek giyicem üzerine kap giyemez miyim illaki pardesü mü giymek gerek. yani baktığım sitelerde kapların altına hep pantolon giymiş mankenler. cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?