Tesettür Üzerine Herşey Buyurun Sohbetimize ...

Mesela yenimodadan çok aldım
Trendyol, limango, markafoni, evim.net, dekoreko, morhipo, daybuyday...

Bi sürü site var ki...

sorunlarımızı dile getirmek istiyorum yaz gelince ben cok zorlanıyorum cunkü sıcak bi yandan tabiki tesettür iiçin uyum cok önemli yazın nasıl tarz ve nasıl renkler giyosunuz ? geniş paça pantolonlar tiril tiril etekler uygun bluzlar ve şallar zor işimiz gerçekten ? ben bide düğünlerde cok zorlanıyorum burada abiye elbiseler cok acık boleroyuda sevmiyorum

prenses ve gofretto benim bilg resim yükleyemiyorum bunu önceden yüklemiştim diğer işimde bu resim cıkıyo yüzüm kapalı bu kınalığım

Bu dertlerini ii bilirim şirine

Özel diktireceksin tatlım ya mecbur
Tiril tiril giymek gerek yoksa öldürür adana sıcağı hele de kapalıysan...
Etek giyiyorum ben bu aralar daha çok
Ama böyle kasıktan ispanyol paça gelen pantolonlar da çok hoşuma gidiyor uzun tunikle falan....

ben giyiyom ispanyol paça şık duruto kuzum içime askılı üstünede ince popoyu örten bişi giyiyyom sorma kzu bide burda kapalıya cok secenek yok bişe bulamıyom

bende aynı sorunları yaşıyorum canım ne giyeceğimi bilemiyorum canım ben iş yerinde mecburen açıyorum canım başımı

kızlar merhaba, ben de allah nasip ederse kapanmak istiyorum. kıyafetlere biraz göz gezdirdim de diyelim ki ben uzun etek giyicem üzerine kap giyemez miyim illaki pardesü mü giymek gerek. yani baktığım sitelerde kapların altına hep pantolon giymiş mankenler. cevaplarsanız sevinirim.

Yoo giyebilirsin cnm ama alacagin kap rengi cok ucuk olursa etek alttan siritabilir :-\

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…