- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
Yoo giyebilirsin cnm ama alacagin kap rengi cok ucuk olursa etek alttan siritabilir :-\
kızlar merhaba, ben de allah nasip ederse kapanmak istiyorum. kıyafetlere biraz göz gezdirdim de diyelim ki ben uzun etek giyicem üzerine kap giyemez miyim illaki pardesü mü giymek gerek. yani baktığım sitelerde kapların altına hep pantolon giymiş mankenler. cevaplarsanız sevinirim.
teşekkür ederim canım. ben daha yaşım genç diye şal kullanmayı düşünüyorum aslında tabi düzgünce bağlayarak. düğün bir geçsin diye bekliyorum ama ufak ufak bir şeyler almak istiyorum. bir de gelinlik çok sıkıntı olacak ne açık giyebilirim ne kapalı ne de bolero kullanmak istiyorum orta yollu bir şeyi nasıl bulurum sizce?
kızlar merhaba, ben de allah nasip ederse kapanmak istiyorum. kıyafetlere biraz göz gezdirdim de diyelim ki ben uzun etek giyicem üzerine kap giyemez miyim illaki pardesü mü giymek gerek. yani baktığım sitelerde kapların altına hep pantolon giymiş mankenler. cevaplarsanız sevinirim.
Tabii ki zorlanmıştır canım herkesarkadaşlar bende kapanmak istiyorum çok araştırdım ama sanırım önce alışveriş yapmak gerekicek.bir de merak ettiğim şu siz ilk kapandığınız sıralarda zorlandınız mı ?
arkadaşlar bende kapanmak istiyorum çok araştırdım ama sanırım önce alışveriş yapmak gerekicek.bir de merak ettiğim şu siz ilk kapandığınız sıralarda zorlandınız mı ?
düğün kendi düğünün sanırım madem kapanmayı düşünüyosun düğünden önce kapan çünkü düğünden sonra kapanırsan evine gelinlikli fotolarını koymak isticeksin ama o fotolar açık olduğu için rahatsız olabilirsin
Tabiki etek giyebilirsin.Ben hep etek giyiyorum kapların altına.
Hiç de kötü durmuyor.
Ama mesela benim bir tunik kap arası giydiğim birşey var.Tam dizimde.
Kap mı oluyor tunik mi oluyor tam da bilmiyorum ayrımlarını
Biraz dar kesim.Yani aşağı doğru dümdüz inen birşey.Dümdüz indiği için altına da geniş etek giymiyorum.
Daha dar kesimli etekler giyiyorum.
Ama eğer belden genişliyorsa aşağı doğru altına geniş etek giyebilirsin.
Giyilmez diye birşey yok yani.
Bir de insan kendine yakışanı zamanla buluyor.Bazısında güzel olan sen de güzel olmuyor.
Mesela bana hiç şal yakışmaz.Hiç bir zaman şal örtmüyorum o yüzden.
arkadaşlar bende kapanmak istiyorum çok araştırdım ama sanırım önce alışveriş yapmak gerekicek.bir de merak ettiğim şu siz ilk kapandığınız sıralarda zorlandınız mı ?
slm hatunlar bi denk gelip muhabbet edemiyoruz
peki saolun kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim birde şey sorcam türban mı daha kolay bağlayabilirm yoksa şalmı hiç becerim yok bu konuda :/
Tamamiyle becerine kalmış
Ben şalı fazla salaş buluyorum yani örtemediğim zaman
Eşarp bana çok asil geliyor
Tabi spor kıyafetler giyiyorsan ve de serin olsun istiyorsa şal daha uygun , şalı da örterken dikkat etmek gerekiyor çünkü boynum çok görünüyor benim dikkat etmezsem
Eşarp da ütülü olmak zorunda çünkü çabuk kırışıyor
Hepsi güzel aslında örtebilen için
slm hatunlar bi denk gelip muhabbet edemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?