- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
Benim kardeşimin de saçı çok uzun beline kadar..
O örgü yaptırıyor anneme..
öyle daha kolay topladığını ve açılmadığını söylüyor..
Toplayıp kabartmayı da hiç sevmem aynı zamanda doğru da bulmuyorum..
Krizantem" in yazdıklarına aynen katılıyorum..
Çok güzel anlatdın
toplayıp kafasını deve hörgücü gibi yapanlar sadece görsellik için yapıyor ve peygamber efendimiz böle yapanlarla ilgili:cennetin kokusunu duyamayacaklar diyor...bir rivayete göre de lanet ediyor.aman yapayın.tesettür amacından çıkmamalı ve tesettür güzel görünme amaçlı olamaz,olursa o tesettür olmaz inancı teslim almak olur...
bunu bildiğim için zaten asla yapmam yapanlarda vazgeçer inşallah
bu çok güzel bi başlık arkadaşlar..birbirimize her şeyin en doğrusunu tavsiye etmeliyiz.asra yemin olsun ki insanlar ziyandadır.iman edip salih amel işleyenler ve birbirine HAKKI ve sabrı tavsiye edenler müstesna. bu surenin gereği birbirimize hakkı tavsiye edelim.
Aynen arkadasim bu bas yapma konusundada fikirleriniz neler
Ben calisiyorum 2senedir kapaliyim ama acayip bir huzur var icimde isyerimde tepkiler cokoldu halende oluyor geziparki eylemini bike turbaba baglayan aptallrla calisiyorm neyse gelinligimi ozel diktirdim fransiz kupuru inci suslemeli 5.600 tl ye maloldu esim turbanliyim diye bira daha sicaktr bana kafalarimiz ayni ayni saftayiz.ben sunu biliyorm huzurun tam adi namaz oruc dua ve teslimiyet ister yobaz desinler ister sarlatan ben mutluyum sizede tavsiyem siyah beyaz lacivert keteb pantolon alin ustune dize kdr tunikler var dugmeli onlardan alin cok kullanisli icine atlet giy cik etek ustunede gomlek cok guzl duruyor.ben sandalt giymem yanlari acik ayakkabilar var kucuk kucuk delikler i var citcitli ondan alabilirsnz allah hepimizin yolunu acik etsn arkadaslarim.selametle kalina
arkadaşlar tam islami tesettür istiyorsak ayağımıza kadar bizi örtecek bi kıyafet giymeliyiz...tabi herkesin kendi hayatı.la ikrah fi'd-diin=dinde zorlama yoktur....tesettürün hakikisi budur.tabi örtünmek ve başörtü çok güzel bişey kimse kimseye karışamaz ama pantolon üzerine tunik tam tesettür değildir.siz de biliyorsunuzdur elbette...
Haklısın..
Ben tunik pantolun giyiyorum ama öyle sokağa falan çıkmam..
Mutlaka vücudumu tamamen örtecek bi şey giyerim ferace gibi mesela tabii dar olmicak şekilde...
bi yere giderken, gitdiğim yere uygun kıyafetler giymeye özen gösteriyorum..
Şimdi çarşaf giyiyorum sokağa çıktığımda diyecektim ama resimlerine baktım çok kötüler..
Hem yüzlerini de kapatıyorlar.. Tesettürde yüz kapanmaz..
Ben çarşaf giyiyorum çok güzel ve aynı zamanda tam tesettüre uygundur..
bende ferace ya da pardesü kullanıyorum bol olacak bi de öle çok süslü püslü olmıcak sade olacak..ama tabi kadınların arasında daracık falan giyinirim yani boru paça pantolonlar giyerim..bazı kadınlar bunu da hoş karşılamıyor yani napayım boru paça pantolon seviyom dışarda giyemiyom kadınlar arasında giyiyom.günah değil ya
ferace her zaman idealdir tam tesettür istiyorsan, ben ferace giyiyorum altına atlet dahi giysem sorun olmuyo sıcak havalrda falan çok rahat kesnlikle tavsiye ederim.
Ben de kadınlar arasında istediğimi giyiniyorum..
Örtünmemiz namahrem için herkes için deyil kii..
Kimin ne düşündüğünden bana ne..
Ben gereken yerde tesettürümü giyerim, gerekmiyorsa da kimse karışamaz istediğimi giyerim..
Çoğu insan tesettürlülerin her zaman kapalı giyindiğini düşünür, evde istediklerini giydiklerini duyunca şaşıranlar da oluyor..
[/B
Ya walla ben bi ara kv ile bunun savasini verdim istemiyodu bayan ortamlarinda da pantolon giymemi ama artik anladi vazgecmeyecegimi daha da karismiyo elhamdulillah
bu çok güzel bi başlık arkadaşlar..birbirimize her şeyin en doğrusunu tavsiye etmeliyiz.asra yemin olsun ki insanlar ziyandadır.iman edip salih amel işleyenler ve birbirine HAKKI ve sabrı tavsiye edenler müstesna. bu surenin gereği birbirimize hakkı tavsiye edelim.
Ben calisiyorum 2senedir kapaliyim ama acayip bir huzur var icimde isyerimde tepkiler cokoldu halende oluyor geziparki eylemini bike turbaba baglayan aptallrla calisiyorm neyse gelinligimi ozel diktirdim fransiz kupuru inci suslemeli 5.600 tl ye maloldu esim turbanliyim diye bira daha sicaktr bana kafalarimiz ayni ayni saftayiz.ben sunu biliyorm huzurun tam adi namaz oruc dua ve teslimiyet ister yobaz desinler ister sarlatan ben mutluyum sizede tavsiyem siyah beyaz lacivert keteb pantolon alin ustune dize kdr tunikler var dugmeli onlardan alin cok kullanisli icine atlet giy cik etek ustunede gomlek cok guzl duruyor.ben sandalt giymem yanlari acik ayakkabilar var kucuk kucuk delikler i var citcitli ondan alabilirsnz allah hepimizin yolunu acik etsn arkadaslarim.selametle kalina
arkadaşlar tam islami tesettür istiyorsak ayağımıza kadar bizi örtecek bi kıyafet giymeliyiz...tabi herkesin kendi hayatı.la ikrah fi'd-diin=dinde zorlama yoktur....tesettürün hakikisi budur.tabi örtünmek ve başörtü çok güzel bişey kimse kimseye karışamaz ama pantolon üzerine tunik tam tesettür değildir.siz de biliyorsunuzdur elbette...
haklısın canım ama ben çalışıyorum kamuda ve mecburen iş yerinde başımı açıyorum pantalon ve tunik giyiyorum üzerime de ama çalıştığım için pantalon çok rahat oluyo
haklısın canım ama ben çalışıyorum kamuda ve mecburen iş yerinde başımı açıyorum pantalon ve tunik giyiyorum üzerime de ama çalıştığım için pantalon çok rahat oluyo
bilmiyorum arkadaşım ben başını açıp çalışmaya da karşıyım.tabi herkesin kendi tercihi...
ben keyfimden yada isteyerek açmıyorum başımı devlet dairesinde çalışıyorum ve kapalı çalışmak yasak rabbim hangi niyetle açtığımı biliyo inşallah yakın zamanda her yerde serbest hale gelir türbanlı çalışmamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?