- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
selam kızlar bende 3 mayısta tesettüre girdim daha çok yeniyim ama şükürler olsun ki sonunda oldu :)
şal hiç sevmiyorum kendime de yakıştıramıyorum eşarp daha güzel kapla başladım inşallah pardsye geçerim en kısa zamanda
ben daha henüz netten alışveriş yapmadım ama baktığım siteler bunlar
E-tesettr - Tesettr Giyime dair her ey
ALVİNA ONLİNE ALIŞVERİŞ - Tesettür Giyim - Eşarp, Kaban, Kap, Etek, Ceket, Tunik, Pantalon, Elbise, Manto, Pardesü
https://www.tozlugiyim.com.tr/
Sefamerve - Yaşam Tarzınız - tesettür giyim, bayan giyim, şal, eşarp, elbise, etek, tunik, pardesü, pardüse, ferace, kombin, etek modelleri, kapalı giyim, başörtüsü.
Şal eşarp yeni sezon indirimli eşarp : Eşarp ve Şal, 2013 Eşarp ve Şal Modelleri
nar ciceği etek pantolonumun üzerine hangi renk gömlek olur?esarbımda lacivertler var bir de nar ciceği detayları var.
nar ciceği etek pantolonumun üzerine hangi renk gömlek olur?esarbımda lacivertler var bir de nar ciceği detayları var.
şimdiden hayırlı olsun canım.pardesüde zühre,etekte tuğba venn.şiddetle tavsiye ediyorum ben ankarada oturuyorum ama bursada da mağazaları vardır.20 liraya 30 liraya gidip çok kıyafet almaktansa iyisinden bir kaç tane al yetiyo.gercekten kaliteli ürünler.solma sarkma ağarma gibi şeyler yaşamadım.bi dene istersen.
Slm bayanlar topiğiniz çok güzel bende ramazan başında kapanıcam kendime yeni kıyafetler almaya başladım.içimde çocuk gibi heyecan var
ama neler alıcam nasıl kapanıcam bir sürü sorular var bursada oturanlar varmı aranızda bana fikir verirmisiniz nerden alışveriş yaptığınıza dair
[ı][/ı]şimdiden hayırlı olsun canım
işte bunun aynısı arkadalar. nasıl sizce???
işte bunun aynısı arkadalar. nasıl sizce???
Slm bayanlar topiğiniz çok güzel bende ramazan başında kapanıcam kendime yeni kıyafetler almaya başladım.içimde çocuk gibi heyecan var
ama neler alıcam nasıl kapanıcam bir sürü sorular var bursada oturanlar varmı aranızda bana fikir verirmisiniz nerden alışveriş yaptığınıza dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?