Tesettür Üzerine Herşey Buyurun Sohbetimize ...

mrb. kızlar bnde kapanmayı düşünüyorum ama içimde bi cesaretsizlik var aşamıyorum bir türlü.. nedeni ne onu bile bilmiyorum.. bu kadar çok isterken hala neden açığım bilmiyorum

mrb. kızlar bnde kapanmayı düşünüyorum ama içimde bi cesaretsizlik var aşamıyorum bir türlü.. nedeni ne onu bile bilmiyorum.. bu kadar çok isterken hala neden açığım bilmiyorum

Allahı düşün ve kapan.. kapanmamana sebep bence nefsindir.. o izin vermiyordur.. onu aşman gerek.. ben de çok tereddüt ediyordum, rahatlığıma düşkünümdür ya kapanıp sonra açarsam diye korkuyordum.. Amma bi gün delilik edip kapandım ve çok mutluyum.. istediğin zaman kapanmaya karar ver hiçbişey seni bu isteğinden ayırmasın.. Eğer varsa Kuranı türkçe oku çok yardımcı olur sana..
Allah yardımcın olsun

kızlar nasıl kapandınızz cok merak edıyorummm yanlıs anlamayınn benısakın bunu eleştırmek ıcın sormuyorum bende bırgun kapanmak ıstıyorum allah kısmet edersee...merak edıyorum hangı sebepler kapanmanıza yardımcı oldu ?kapandıktan sonrakı duygularınız nedır?

Peki tesetturlu olup evlenmek uzere olan var mi kizlar ya da evlilerden gelinliklerinizi nadil tetcih ettiniz ben bolero felan kesinlikle istemiyorum da :-(

ben düğünümden 1.5 ay önce kapandım ama gelinliği kapanmadan önce almıştım. kapanmayı hep istediğim için kapalı gelinliklere bakıyodum boleroyu bende hiç istemiyodum bi gün denk çarşıda eşimle gezerken o gün arayış içindede değildim vitrinde gördüm öyle hiç kaçırmadan aldım hemen biterse diye ama o gelinlik aylarca vitrinde durdu daha yeni değişti

o cesaretsizlikle bende 2 yıl uğraştım sonunda kapanabildim inşallah seninki o kadar uzun sürmez :)

üsttekinin eteği prenses model değil mi cnm ya öyle ayrı ayrı sentezlemek riskli olabilir benim vaktim olmdığı için hazır olanlardan bakıcam :26: yani o kadar takılıyorum ki bu gelinlik işine bulamicam diye çok korkuyorum kpss bir gelinlik 2

ben lise 2deydim konya gezisi vardı üniversiteli ablalar ve hocalarla ondan önceki bir seneden beri de aklımdaydı kendimi hazırlamıştım. Mesela kıyafet olarak hazırladım kendimi önce daha geniş pantolonlar ( hatta sadece 2 pantolon almıştım o yıl ) daha uzun bluzler giydim ve konya gezisinin olduğu gün de 3 arkadaş kapanmıştık ama pantolonla kapandım önce alıştıkça da eteğe döndüm :) ama çok zordu kulaklarım duymuyor gibiydi , iğnem ha bire çıkıyodu :) ahh ah anılarıma gittim inşallah sen de kapanırsın isteğin doğrultusunda :) dua ederiz sana :)

Ufff bende çok kararsızım ben şimdiden bakmaya başladım ki , çünkü her konuda içime sinmeyen birşeyi beğenmeden aldırmam Ay senin işin daha zor muş be canım

sen de koysana resimlerini fikir verirsin bize :)

Ufff bende çok kararsızım ben şimdiden bakmaya başladım ki , çünkü her konuda içime sinmeyen birşeyi beğenmeden aldırmam Ay senin işin daha zor muş be canım

evet çok zor :) mzuniyet kıyafeti nikah kıyafeti gelinlik kınalık derken dersler finaller üfff kabus gibi de neyse mezuniyetten sonra sadece gelinliğe vakit ayırcam :) kararsız olman normal bence önemli bir konu çünkü

Ama her konuda böyleyim yahu Askerim izne geldiğinde ayakkabı alacaktık lakin akşama kadar dolandırdım ona beğendim diyorum sonra kararım değişiyor diğeri daha hoş geliyor falan Sizin düğün ne zaman canım ?

benimki 17 ağustos cnm senin ne zamandı :) kararsız birini arıyosan bak ben burdayım :) gerçekten ben de öyleyim aşırı yani bizi alanlara Allah yardım etsin ne diyelim :))

cnm şuan kütüphanede netten ders dinleyelim diye geldik namaz arası bitti ben kaçayım yine gelinlik muhabbetimize devam edelim bikaç model göstercem size eklerim inşallah :) görüşmek üzere :)

benimki 17 ağustos cnm senin ne zamandı :) kararsız birini arıyosan bak ben burdayım :) gerçekten ben de öyleyim aşırı yani bizi alanlara Allah yardım etsin ne diyelim :))

Benim ki seneye canım 2014 gelini olacağım Allahın izniyle :) Aynen allah yardımcıları olsun, mecbur dayanacaklar :)

cnm şuan kütüphanede netten ders dinleyelim diye geldik namaz arası bitti ben kaçayım yine gelinlik muhabbetimize devam edelim bikaç model göstercem size eklerim inşallah :) görüşmek üzere :)

Görüşürüz tatlım

Son düzenleme:

biliyorum bende onu aşmaya çalışıyorum kendimi hazırlıyorum haftaya cuma kapancam diyorum bakalım ya inşallah bu sefer olur

vala inşallah kapanırım yaa cok ıstıyorum..dedıgın kafama yattıı aslında yavastan kapalı kıyafetlere alısırsam daha kolay olur benım ıcın kapanmakk...saol canımmmm dua et benım için :)

vala inşallah kapanırım yaa cok ıstıyorum..dedıgın kafama yattıı aslında yavastan kapalı kıyafetlere alısırsam daha kolay olur benım ıcın kapanmakk...saol canımmmm dua et benım için :)

Aynı arkadaşın dediği gibi bende yaptım, önce pantolon uzun gömlek falan giyerek başladım, sonra eteğe alıştırdım kendimi, şimdi ise pardüse aldım kendime, altına ister etek ister pantolon giyiyorum

aynen alıstırmaya calısmakla baslamalı öyle daha kolay olurrr ınsallahh en kısazamanda bende kapanırım :)

aynen alıstırmaya calısmakla baslamalı öyle daha kolay olurrr ınsallahh en kısazamanda bende kapanırım :)

Aynen öyle canım, ben ilk başlarda herkes bana bakıyo gibi hissediyordum ama sonradan alıştım geçti
Rabbim inşallah nasip eder sana da, aramızda daha çok görürüz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…