- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 21
- 88
- 38
- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
Aynen öyle canım, ben ilk başlarda herkes bana bakıyo gibi hissediyordum ama sonradan alıştım geçti
Rabbim inşallah nasip eder sana da, aramızda daha çok görürüz seni
bı yerden baaslarsak gerısı gelır canım ınsallahhh :) inşallah allah herkese nasıp ederr yaaa goruyorum böle kapalı genclerı cokhosuma gıdıyor ne guzelll erkenden kapanmıslarr ...
biliyorum bende onu aşmaya çalışıyorum kendimi hazırlıyorum haftaya cuma kapancam diyorum bakalım ya inşallah bu sefer olur
mrb. kızlar bnde kapanmayı düşünüyorum ama içimde bi cesaretsizlik var aşamıyorum bir türlü.. nedeni ne onu bile bilmiyorum.. bu kadar çok isterken hala neden açığım bilmiyorum
İyi geceler ben de varimmmiyi geceler arkadaşlar nasılsınız?topiği epeydir takip ediyorum ama yazmamıştım.bi kaç gündürde sıkça bakıyorum ama biraz sessiz.bu arada ben ankaradayım.
tesettür markalarından kıyafet alan bi ben varım heralde
peki ankarada olan arkadaş varmı?
eeeeeee latika kaç yaşındasın, evlimisin, nerdesin? anlat bizbize konuşalım
İnşaAllah.. Cuma bereketli bi gün senin için de öyle olur umarım.. Allah yardımcın olsun..
Onu ben de yaşadım.. istek var cesaret yoktu.. hem de açık olmasa da fazla kapalı giyinen biri değildim.. kısa etek, t-shirt falan giyerdim amma fazla kendimi hazırlamadım... ama kapanmadan önce eskisinden daha kapalı giyinmeye başladım ve yararı oldu da.. Allah için yaptığını düşün rahat olur senin için..
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?topiği epeydir takip ediyorum ama yazmamıştım.bi kaç gündürde sıkça bakıyorum ama biraz sessiz.bu arada ben ankaradayım.
Selam kızlarBen kapanalı temmuzda iki yıl bitiyor
Teşekkürlerr
mrb. kızlar bnde kapanmayı düşünüyorum ama içimde bi cesaretsizlik var aşamıyorum bir türlü.. nedeni ne onu bile bilmiyorum.. bu kadar çok isterken hala neden açığım bilmiyorum
kızlar nasıl kapandınızz cok merak edıyorummm yanlıs anlamayınn benısakın bunu eleştırmek ıcın sormuyorum bende bırgun kapanmak ıstıyorum allah kısmet edersee...merak edıyorum hangı sebepler kapanmanıza yardımcı oldu ?kapandıktan sonrakı duygularınız nedır?
biliyorum bende onu aşmaya çalışıyorum kendimi hazırlıyorum haftaya cuma kapancam diyorum bakalım ya inşallah bu sefer olur
vala inşallah kapanırım yaa cok ıstıyorum..dedıgın kafama yattıı aslında yavastan kapalı kıyafetlere alısırsam daha kolay olur benım ıcın kapanmakk...saol canımmmm dua et benım için :)
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?topiği epeydir takip ediyorum ama yazmamıştım.bi kaç gündürde sıkça bakıyorum ama biraz sessiz.bu arada ben ankaradayım.
insanların tepkisi korkutuyo beni daha çok neden bu kadar önemsiyorum bilmiyorum. ama kesin kararımı verdim gibi. bi süre zorlanıcam belki ama olsun kapanıcam çünkü içim hiç rahat değil.. kapanma fikri aklımdan çıkmıyo.. kap aldım kendime diz üstünde ona uygun başörtü falan . inşallah kapanıcam ya
Gunaudin herkese hayirli sabahlarminacim son mesajini gormedim hic uyumusum evlenmek uzereyim canim 22 yasindayim dugunum agustosta sen evlisin peki bebegin var mi :01:
hoşgeldin canım
kapalı olduğunu bilmiyodum
gerçi nerden bilebilirimki
kızlar ya kardeşimin düğünü var ve hamileyim düğünde sizce ne giymeliyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?