Tesettür Üzerine Herşey Buyurun Sohbetimize ...

Aynen öyle canım, ben ilk başlarda herkes bana bakıyo gibi hissediyordum ama sonradan alıştım geçti
Rabbim inşallah nasip eder sana da, aramızda daha çok görürüz seni

bı yerden baaslarsak gerısı gelır canım ınsallahhh :) inşallah allah herkese nasıp ederr yaaa goruyorum böle kapalı genclerı cokhosuma gıdıyor ne guzelll erkenden kapanmıslarr ...

biliyorum bende onu aşmaya çalışıyorum kendimi hazırlıyorum haftaya cuma kapancam diyorum bakalım ya inşallah bu sefer olur

İnşaAllah.. Cuma bereketli bi gün senin için de öyle olur umarım.. Allah yardımcın olsun..

mrb. kızlar bnde kapanmayı düşünüyorum ama içimde bi cesaretsizlik var aşamıyorum bir türlü.. nedeni ne onu bile bilmiyorum.. bu kadar çok isterken hala neden açığım bilmiyorum

Onu ben de yaşadım.. istek var cesaret yoktu.. hem de açık olmasa da fazla kapalı giyinen biri değildim.. kısa etek, t-shirt falan giyerdim amma fazla kendimi hazırlamadım... ama kapanmadan önce eskisinden daha kapalı giyinmeye başladım ve yararı oldu da.. Allah için yaptığını düşün rahat olur senin için..

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?topiği epeydir takip ediyorum ama yazmamıştım.bi kaç gündürde sıkça bakıyorum ama biraz sessiz.bu arada ben ankaradayım.

insanların tepkisi korkutuyo beni daha çok neden bu kadar önemsiyorum bilmiyorum. ama kesin kararımı verdim gibi. bi süre zorlanıcam belki ama olsun kapanıcam çünkü içim hiç rahat değil.. kapanma fikri aklımdan çıkmıyo.. kap aldım kendime diz üstünde ona uygun başörtü falan . inşallah kapanıcam ya

kızlar ya kardeşimin düğünü var ve hamileyim düğünde sizce ne giymeliyim....

Son düzenleme:
İyi geceler kizlar kimse yok mu cok guzel bir sey okudum simdi sizinle de paylasmak istiyorum :

bir çift ayakkabı, birbirine çok benzemekle birlikte tamamen aynı değil... sağ eşi solun yerine, sol eşi sağın yerine koyamazsın... koyarsan ya ayakkabı zarar görür ya ayak...ve Arapça terminolojisinde ayakkabıların eş'ligi 'zevc' kelimesiyle açıklanıyor.

Selam kızlar Ben kapanalı temmuzda iki yıl bitiyor

canım hoşgeldin

canım çok güzelmiş gelinliğin

mrb. kızlar bnde kapanmayı düşünüyorum ama içimde bi cesaretsizlik var aşamıyorum bir türlü.. nedeni ne onu bile bilmiyorum.. bu kadar çok isterken hala neden açığım bilmiyorum

canım inşallah hayırlısı ile en yakın zamanda kapanırsın canım

canım bende yeni kapandım sayılır aralığın 28 de kapandım bende kapanmayı çok istiyordum ama çalıştığım için kapanmıyordum çalıştığım yerde baş örtü yasak çünkü bi gün düşündüm rabbim benim hangi niyetle kapatıp hengi niyetle başımı açtığımı biliyor iş yerinde 10 kişi görüyo dışarda milyonlarca kişi görüyo diye düşündüm ve 28 aralık cuma günü kapandım canım inşallah en yakın zamanda sende kapanırsın hayırlısıyla dualarım seninle canım

biliyorum bende onu aşmaya çalışıyorum kendimi hazırlıyorum haftaya cuma kapancam diyorum bakalım ya inşallah bu sefer olur

vala inşallah kapanırım yaa cok ıstıyorum..dedıgın kafama yattıı aslında yavastan kapalı kıyafetlere alısırsam daha kolay olur benım ıcın kapanmakk...saol canımmmm dua et benım için :)

inşallah en yakın zamanda kapanırsınız canım dualarım sizinle canım

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?topiği epeydir takip ediyorum ama yazmamıştım.bi kaç gündürde sıkça bakıyorum ama biraz sessiz.bu arada ben ankaradayım.

hoşgeldin canım her zaman beklerim topiğimize sessizliğimiz bozulsun hareketlenelim bence biraz

ben ilk kapandığımda herkes bana aaaa kapandınmı kapalı halin açık halinden daha güzel demişlerdi öyle kötü tepki falan almamıştım ben sanki yıllardır kapalı gibisin demişlerdi canım o yüzden sorun etme kendine insanların tepkisini

Gunaudin herkese hayirli sabahlar minacim son mesajini gormedim hic uyumusum evlenmek uzereyim canim 22 yasindayim dugunum agustosta sen evlisin peki bebegin var mi :01:

hayır canım bebeğim yok.nasip kısmet...

hoşgeldin canım
kapalı olduğunu bilmiyodum
gerçi nerden bilebilirimki

hoşbuldum karamsarım.ben senin kapalı olduğunu burdan öğrendim.

kızlar ya kardeşimin düğünü var ve hamileyim düğünde sizce ne giymeliyim....

bence boydan uzun elbiseler güzel olur.zaten hamile kıyafetleri sınırlı canım.ne giysen yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…