- 1 Haziran 2018
- 5.327
- 16.338
- 248
- Konu Sahibi CaresizMutsuzCicek
-
Çocuğa, hayvana, eşyaya bile hallenilen bir dünya burası.
siz çok yanlış gelmişsiniz. örtüyü omuzlara indirin derken zaten o dönem erkek de kadın da örtü takıyor malum sıcak hava epey
din böyle algılanmaz. geniş bakın. :)
bilmediğiniz konuda da bilgiçlik taslamayın.
Büyük ihtimalle troll , ya da ciddi zeka problemi varÜstü kapalı onu da demiş evet.
Ne konuştuğunun farkında bile olduğunu sanmıyorum. Ya da trolleme çabası filan da olabilir.
Aynen canim yaa ne giysem fayda etmiyorda zaten biz onalr için giyinmiyoruz yada kapanmıyoruz ..isteyen Allah için yaparÇocuğa, hayvana, eşyaya bile hallenilen bir dünya burası.
Neden erkekler sizi yiyor mu? Bu kadar yabani olmanın anlamı yok.kadında insan erkek te insan. Neden erkekleri sevmiyorsunuz? Kapanacaksanız kendiniz bilirsiniz saygı duyarım ama biraz medeni olsanız fena olmaz. İstemiyorsanız hayır deyin tepkinizi koyun abartmanın anlamı yokGünayydınnnnn Merhaba ablalarım,canlarımGruba sayenizde çok alıştım her ne kadar acı tatlı atışmalarımız olsa da :) Neyse konuya girmek istiyorum ben daha 19 yaşındayım Eylülde 20 olucam dün biraz hava serin olduğu için ben de değerlendireyim hem de biraz spor olsun diye yürümek istedim MASKEMİ TAKTIM tabi işte yolda yürürken bir ATM nin önünden geçiyorum bir tane benim yaşlarda bir erkek bana "bakar mısın?" dedi ben de gözlerim ve başımla "hayır"" işareti yaptıım ve yoluma devam etmek istedim o hala konuşmaya devam etti xx bank dedi ama ben uzaklaştığım için gerisini duymadım.Yani canlarım bu benim en sevmediğim şey.Bana bakar mısın diyor senli benli konuşuyor yani.Ben her şeyden önce "yetişkin bir kadınım" yani ben karşı cinsle nasıl ki arama mesafe koyuyorum onların da benimle aynı şekilde mesafe koymasını istiyorum.Ayrıca erkeklerle konuşmayı hiç sevmem.Bir de şöyle bir şey var ben daha önceden biri durdursa illa ki konuşmak zorunda hissediyordum kendimi ve duruyordum böyle bildiğiniz bir CESARET geldi içime.Yani şimdi düşünmüyordum ama acaba tesettüre mi girsem diyorum?Gerçi kınamayın ama ben 5 vakit namaz da kılmıyorum oruç da çok sektire sektire oluyor ama ben inançlı biriyım tesettürün beni koruyacağına inanıyorum sizce ne düşünüyorsunuz tesettüre girsem mi hem ben açık giyinmem öyle yani dün de uzun kolluydum dışarıda bu olay yaşanırken evde kısa kollu giyiyorum fikrinizi almak istiyorum sevgiler.
Sana sadece bir soru istemiş adamı (ki xxbank dediğinden art niyeti olduğunu da düşünmüyorum) seviyesiz saygısızlıkla suçlamış içinde büyütmüş buralara kadar taşımışsın şimdi burada nasıl yaşadığından fikrin olmayan kişilere hayatınla ilgili ciddi bir kararı mı soruyorsun. gerçekten insanlara karşı hangi tutumdasın. kendine yönel bence. burada fahişelik yapan kötü niyetli yada o yoda gördüğün adamın annesi karısı kardeşi de olabilir. gerçekten fikir isteyip onlara göre mi alacaksı bu kararı nasıl bir çelişki bu. Bak güzel bacım bu ülkede beklediğin o erkekler sizli bizli olacak adamlara rastlamak zor. o adam seni belkide genç göründüğünden küçüğüyle konuşur gibi sordu yda hayatında asla sizli bizli ortamda büyümedi bilinmez yada gerçekten senin dediğin gibi biriydi. ama kapanacaksan önce kul hakkından kork. inan bana en kötüsü o. kul hakkıyla gideni dinimiz bile kabul etmiyor. Birde hümanistliğin ne olduğunu araştır oku kura' ın ilk kelimesinde olduğu gibi oku. ve insanları eşit gör ve sev. böylece sınıf farkı kişilik farkı görmezsin. zaten negatif insanlar senden uzaklaşmaya başlayacaktır bir süre sonra. Hep şöyle düşün senin yukardan baktığın bir insanın kalbini belki Allah seviyordur. Onun sevdiğini incitmek istermisin? O yüzden bu kararı vermenin ciddiyetini iyi düşün buna hazırmısın hakkında güzel Rabbim hayırlısını versin! Sevgiyle...Günayydınnnnn Merhaba ablalarım,canlarımGruba sayenizde çok alıştım her ne kadar acı tatlı atışmalarımız olsa da :) Neyse konuya girmek istiyorum ben daha 19 yaşındayım Eylülde 20 olucam dün biraz hava serin olduğu için ben de değerlendireyim hem de biraz spor olsun diye yürümek istedim MASKEMİ TAKTIM tabi işte yolda yürürken bir ATM nin önünden geçiyorum bir tane benim yaşlarda bir erkek bana "bakar mısın?" dedi ben de gözlerim ve başımla "hayır"" işareti yaptıım ve yoluma devam etmek istedim o hala konuşmaya devam etti xx bank dedi ama ben uzaklaştığım için gerisini duymadım.Yani canlarım bu benim en sevmediğim şey.Bana bakar mısın diyor senli benli konuşuyor yani.Ben her şeyden önce "yetişkin bir kadınım" yani ben karşı cinsle nasıl ki arama mesafe koyuyorum onların da benimle aynı şekilde mesafe koymasını istiyorum.Ayrıca erkeklerle konuşmayı hiç sevmem.Bir de şöyle bir şey var ben daha önceden biri durdursa illa ki konuşmak zorunda hissediyordum kendimi ve duruyordum böyle bildiğiniz bir CESARET geldi içime.Yani şimdi düşünmüyordum ama acaba tesettüre mi girsem diyorum?Gerçi kınamayın ama ben 5 vakit namaz da kılmıyorum oruç da çok sektire sektire oluyor ama ben inançlı biriyım tesettürün beni koruyacağına inanıyorum sizce ne düşünüyorsunuz tesettüre girsem mi hem ben açık giyinmem öyle yani dün de uzun kolluydum dışarıda bu olay yaşanırken evde kısa kollu giyiyorum fikrinizi almak istiyorum sevgiler.
hhhııııığğğğğğAvrupa Yakasi Makbule..
Gozleriyle yemisler resmen kizceyiz napsin?
zavallı sizsiniz. hakaret etmedim ben kimseye siz de etmeyin.
neresi saçma?
yok mu bu hadisler? en eski hadis kitaplarında geçiyor hepsi. siz de bal gibi biliyorsunuz. ben diyorum ki doğru kaynaklarla konuşalım. neyinden rahatsız oldunuz???
herkes birbirine girmiş ya..
inandığımız doğrular bir olmak zorunda değil arkadaşlar. kimseyi kendi fikrinize ikna etmeye çalışamazsınız. inanmaz zaten.. hepimizin doğduğu yerler, yaşam tarzlarımız farklı.. saygı duyup polemiği uzatmasak keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?