Tesetturlu bir bayan nasıl bakımlı olabilir

Anlattiginiz seyler tesetturlu birine bakim icin kafi bence. Ama kendim makyaj olayini soyle yapiyorum. Yuzumdeki lekeler ve renk farkliliklari icin bb krem kullaniyorum. Hafifte bir kalem. Dudak catlaklarim icin de parlamayan krem. Fazlasiyla yuzu bakimli gosteriyor bence. Oyle renkli farlar rujlar sacma durur zaten. Bir de tirnaklariniz kisa olsa dahi manikur yapabilirsiniz. Ayrica ben kullanmiyorum ama tirnagi parlak gosteren torpuler var, oje surmeden abdest gecme derdi olmadan elleriniz bakimli gorunur. Onun disinda uyumlu giyinip vucudunuz da temiz olduktan sonra baska ne bakim olabilir ki.

Muhtemelen kuzeniniz makyajı demek istemiştir, o yaştakiler makyajı bişi zannediyo, temiz uyumlu güzel giyinmek, ışıl ışıl bir cilt bakımlı olmak için yeterli. Onu kafaya takmayın bence aklı bir karış havada bakımlı olduğunu sanıyordur :)

Fazla kilonuz varsa ona da dikkat etmelisiniz bence
Fazla kilom yok aslında. 1.60 CM BOY VE 55 KG. bazen göbeğim biraz belirginlesiyor. İki doğumdan sonra normal sanırsam.
Kaldı ki bölgesel zayıflama için evde spor yapıyorum. Mekik çekiyorum mesela. Ve önemli günlerde muhakkak korse giyiyorum..

Son düzenleme:

Eger sıkı bir vücudunuz da varsa bence kuzeniniz kıskanclığına demis olabilir.
Vücudunuzu sıkılaştırmaya bakın. :)

Bi değişik makyaj denicem sana diye gözümü şekilden şekle soktu. Tutturamadi hiç birini tuniklerimin birinin altına zorla bi dapdar Tayt giydirdiler.
O çok güzel oldu dedi.
Ben bana yakışmaz. 2 çocukluyum. Olmaz dedim. Ama kendimi de bi garip hissettirdi bana..

Boşver canım ya, tesettüre uygun değil, o kendi kafasına göre düşünüyor. Biz böylede bakımlıyız yani kusura bakmasınlar:)

Yapmayin ya tesetturlu birine ne makyaji ne tayti... Hadi kuzen manyak siz niye uyuyorsunuz ona. Sizin kendi giyim tercihiniz bu neden ona kendiniz hakkinda bu derece karar verme yorum yapma curetini veriyorsunuz?

Yalnız günümüzde taytlı tesettur kombınleri oldukça yaygın. Geçen bilindik bir magazaya

gırdım dar pantolonlar, işlemeli süslümü süslü kaplar ohoo üstelik dünya para. Bu bana

ters amaç sadelikse bu kadar süs niye? Başı kapatıp tüm vucut hatlarını ortaya dokmenin

mantığı ne? Heleki kıpkırmızı ruj simsiyah eyelinerlar inanamıyorum. Bu neyin kafası.

Sana tavsiyem tenine uygun belirli belirsiz bir fondoten yuzunu canlı gosterecektır.

Fazlasına gerek yok.

Öyle bir çağdayız ki inanamıyorum

Bende tesetturluyum. Bende disarda gezerken ilk ve ilk once bi digerinde baktigim nokta; utu. Eger sal ve esarplae utulenmemisse bi eksi puan alir benden. Ve uyum cok onemli. Elbiseyi uydurup giymek onemli bi nokta.

Ben yuzumdeki puruzleri kapatmak icin bb cream kullaniyoru ince bi tabaka ve tamamdir. Baskada bisy yok gerekmiyor.

Bazen gozlernde eyeliner uzuuunca cekilmis, kirmizi dudak boyasi surulmus, daracik tayt giymis, ustune gomlek giymis( etek felan yok), sallarinin ön tarafindan boynu acik, topuzlari kocaman kapali kizlar goruyorum. Tranvayda otobuste donup bakiyoruz bende dahil; onlarda ay cok tarzim ondan donup bakiyorlar saniyorlar. Garibim.

vücut hatlarınızı ortaya çıkarmayan sade ve şık bir giyim tarzı, temiz ve ütülü giyinmek, temiz kokmak, diş ve el bakımınıza özen göstermekle gayet de bakımlı olursunuz.. en doğal güzellik ve makyajda kanaatimce namaz kılarların yüzünde olan nur. hiç bir makyaj ürünü insanı o kadar güzel gösteremez bence

Aciz bir kul sozunu son derece mide bulandirici buldum.
21. yuzyilda Turk kadinin statusu..ACIZ KUL.

Hafif makyaj yapabilirsiniz bence.
O dediğiniz tesettürlü makyajıyla bit ton laf dönüyor cümlesi hafif makyaj için dendiğini hiç zannetmiyorum.
Benim tanıdığım tesettürlü biri var,esmer bir kız fakat suratı bembeyaz. Kaş'larını alıyor kalem ile simsiyah boyuyor ve gözlerinin tüm çevresini simsiyah kalın sürme yapıyor. Yeşil bariz bir lens takıyor.
Evet bu bence yakışmıyor. Tesettürlü olmasından ziyade hiçbir kadına yakışmıyor.

Bence en önemlisi temiz olmak üstü başı 10 numara makyajlı olup ağzı kokuyorsa misal ben napayım o bakımlılığı bakımlılık eşittir temizlik zaten tesettürlüsün renk uyumu olunca çok hoş oluyor bencede makyaj dersen bir göz kalemi rimel yeter ben açığım ama sıfır makyaj yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…