- 24 Haziran 2011
- 23.464
- 48.916
- 798
- Konu Sahibi elifsu0225
-
Fazla kilom yok aslında. 1.60 CM BOY VE 55 KG. bazen göbeğim biraz belirginlesiyor. İki doğumdan sonra normal sanırsam.Fazla kilonuz varsa ona da dikkat etmelisiniz bence
Fazla kilom yok aslında. 1.60 CM BOY VE 55 KG. bazen göbeği biraz belirginlesiyor. İki doğumdan sonra normal sanırsam.
Kaldı ki bölgesel zayıflama için evde spor yapıyorum. Mekin çekiyorum mesela. Ve önemli günlerde muhakkak korse giyiyorum..
Kişi eğer temizse ağzı, teri kokmuyorsa. Saçları yağlı değil, dişleri temizse. Tırnakları kısa ise bir de kıyafetleri temiz ve utuluyse o insan bakımlıdır.
Bi değişik makyaj denicem sana diye gözümü şekilden şekle soktu. Tutturamadi hiç birini tuniklerimin birinin altına zorla bi dapdar Tayt giydirdiler.Muhtemelen kuzeniniz makyajı demek istemiştir, o yaştakiler makyajı bişi zannediyo, temiz uyumlu güzel giyinmek, ışıl ışıl bir cilt bakımlı olmak için yeterli. Onu kafaya takmayın bence aklı bir karış havada bakımlı olduğunu sanıyordur :)
Hayır bu bahsettiğiniz kişisel temizlik bence..
Bunlari yapmayan o kadar çok insan var ki.. Bence yapan gayet bakımlı bir insandır.
Boşver canım ya, tesettüre uygun değil, o kendi kafasına göre düşünüyor. Biz böylede bakımlıyız yani kusura bakmasınlar:)Bi değişik makyaj denicem sana diye gözümü şekilden şekle soktu. Tutturamadi hiç birini tuniklerimin birinin altına zorla bi dapdar Tayt giydirdiler.
O çok güzel oldu dedi.
Ben bana yakışmaz. 2 çocukluyum. Olmaz dedim. Ama kendimi de bi garip hissettirdi bana..
Bi değişik makyaj denicem sana diye gözümü şekilden şekle soktu. Tutturamadi hiç birini tuniklerimin birinin altına zorla bi dapdar Tayt giydirdiler.
O çok güzel oldu dedi.
Ben bana yakışmaz. 2 çocukluyum. Olmaz dedim. Ama kendimi de bi garip hissettirdi bana..
Bi değişik makyaj denicem sana diye gözümü şekilden şekle soktu. Tutturamadi hiç birini tuniklerimin birinin altına zorla bi dapdar Tayt giydirdiler.
O çok güzel oldu dedi.
Yalnız günümüzde taytlı tesettur kombınleri oldukça yaygın. Geçen bilindik bir magazaya
gırdım dar pantolonlar, işlemeli süslümü süslü kaplar ohoo üstelik dünya para. Bu bana
ters amaç sadelikse bu kadar süs niye? Başı kapatıp tüm vucut hatlarını ortaya dokmenin
mantığı ne? Heleki kıpkırmızı ruj simsiyah eyelinerlar inanamıyorum. Bu neyin kafası.
Sana tavsiyem tenine uygun belirli belirsiz bir fondoten yuzunu canlı gosterecektır.
Fazlasına gerek yok.
kesinlikle katılıyorumBaşkalarının lafını takmamanizi öneririm... siz inancınız doğrultusunda gereğini yaptığınızdan emin olduktan sonra gerisi önemli değil... bakım illa makyajla olmaz
Başkalarının lafını takmamanizi öneririm... siz inancınız doğrultusunda gereğini yaptığınızdan emin olduktan sonra gerisi önemli değil... bakım illa makyajla olmaz
Aciz bir kul sozunu son derece mide bulandirici buldum.Merhabalar bende 21 yasindayim,tesetturumu hakki ile yasamaya calisan aciz bir kulum. Makyaji dogru bulmuyorum. Ozellikle klise olucak ama tesetturlu bir bayanda kesinlikle hos durmuyor. Uyusmuyor. Bagdasmiyor. Bence bakimli olmak. Allahin emanetine en iyi sekilde bakmak... Vucudu muhafaza edip korumak, gunluk elbette cilt bakimi yapabiliriz. Yapiyorumda.. Spor yapmak.Ibadetlerini hakki ile ihya eden bi kul zaten Nurlaniyor. Ozet olarak asli ile oynamadan bakmak... Emanetin asli ile oynamak mumin bir kula yakismadigi dusuncesindeyim.
Hafif makyaj yapabilirsiniz bence.Merhabalar bayanlar. Bu soruyu sormak biraz farklı gelebilir ama cidden fikirlere ihtiyacım var. Geçenlerde kuzenimle konuşurken bakımdan açıldı. Kendisi açık ve bakımlı (!) Bu bakım kelimesinin ucu bucağına nereye varıyor bilemem. Bana sen de benim gibi olabilirsin diye laf vurduğunu düşündüm. Peki ya nasıl bakımlı olabilirim??
Kuzenim açık, 21 yaşında. Bekar. Giyim makyaj aktivite serbest tabi.
Ben tesetturluyum. Evliyim. Ve tesetturlu bir bayan nasıl giyinmeliyse öyle giyiniyorum şu modaya uygun tesettur mağazaları dan alışveriş yapıyorum. Bakım konusunda işin ucu illa makyaja kaçıyor.. e sonra bi ton laf dönüyor. Tesettürlu bayanların makyajiyla ilgili. Kaldı ki 2 çocuk annesiyim. Yasa göre giyinmem lazım.takidir, aksesuardir.
Tüy meselesine gelince, kendim ağda yaparim. Kaş vs. İçin kuaföre giderim .. cilt bakımımi kendim yapıyorum .
Evde rahatım. Ama iki çocuklu çalışan bir anne ne kadar kendine zaman ayırabilirse o kadar ayirabiliyorum. Peki dışardan bakınca tesetturlu ama bakımlı imajı nasıl oluşturulabilir.??bende bir sıkıntı var mı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?