- Konu Sahibi elifsu0225
-
Sahsen ben zamaninda cok kozmoloji derslerine gittim. Siz derin uzayin, derin zamanin nasil bir yer oldugunu bilir misiniz?
Insan onemsizligini, tozdan ibaret oldugunu anlamasi , su korkunc buyuklukteki evrenin icinde bir nokta bile olamadigin bilmesi o acizligi zaten yasatiyor. Bunun icin belli bir sekilde giyinmesi ve kendini strese sokmasi gerekmiyor.
Bir seyredin de neyi dert ettiginizi, neyin onemli olup olmadigini sorgulayin.
bakımlı olmak bence makyajlı olmak degıl kuzenınız yanlış anlamıs olayıMerhabalar bayanlar. Bu soruyu sormak biraz farklı gelebilir ama cidden fikirlere ihtiyacım var. Geçenlerde kuzenimle konuşurken bakımdan açıldı. Kendisi açık ve bakımlı (!) Bu bakım kelimesinin ucu bucağına nereye varıyor bilemem. Bana sen de benim gibi olabilirsin diye laf vurduğunu düşündüm. Peki ya nasıl bakımlı olabilirim??
Kuzenim açık, 21 yaşında. Bekar. Giyim makyaj aktivite serbest tabi.
Ben tesetturluyum. Evliyim. Ve tesetturlu bir bayan nasıl giyinmeliyse öyle giyiniyorum şu modaya uygun tesettur mağazaları dan alışveriş yapıyorum. Bakım konusunda işin ucu illa makyaja kaçıyor.. e sonra bi ton laf dönüyor. Tesettürlu bayanların makyajiyla ilgili. Kaldı ki 2 çocuk annesiyim. Yasa göre giyinmem lazım.takidir, aksesuardir.
Tüy meselesine gelince, kendim ağda yaparim. Kaş vs. İçin kuaföre giderim .. cilt bakımımi kendim yapıyorum .
Evde rahatım. Ama iki çocuklu çalışan bir anne ne kadar kendine zaman ayırabilirse o kadar ayirabiliyorum. Peki dışardan bakınca tesetturlu ama bakımlı imajı nasıl oluşturulabilir.??bende bir sıkıntı var mı merak ediyorum
Canim bi kere bakimli olmak,imaj yaratmak icin olunmaz..benim icin bakimin temel tasi temizliktir!makyajmis giyimmis onlar sadece rotus anlicagin..tabiki kapalisin diye modaya uygun giyinmeyeceksin diye bi kaide yok..ama benim hos bulmadigim sey kapalilarda yanlis anlama abartili makyaj buna bi anlam veremiyorum acikcasiMerhabalar bayanlar. Bu soruyu sormak biraz farklı gelebilir ama cidden fikirlere ihtiyacım var. Geçenlerde kuzenimle konuşurken bakımdan açıldı. Kendisi açık ve bakımlı (!) Bu bakım kelimesinin ucu bucağına nereye varıyor bilemem. Bana sen de benim gibi olabilirsin diye laf vurduğunu düşündüm. Peki ya nasıl bakımlı olabilirim??
Ben tesetturluyum. Evliyim. Ve tesetturlu bir bayan nasıl giyinmeliyse öyle giyiniyorum şu modaya uygun tesettur mağazaları dan alışveriş yapıyorum. Bakım konusunda işin ucu illa makyaja kaçıyor.. e sonra bi ton laf dönüyor. Tesettürlu bayanların makyajiyla ilgili. Kaldı ki 2 çocuk annesiyim. Yasa göre giyinmem lazım.takidir, aksesuardir.
Tüy meselesine gelince, kendim ağda yaparim. Kaş vs. İçin kuaföre giderim .. cilt bakımımi kendim yapıyorum .
Evde rahatım. Ama iki çocuklu çalışan bir anne ne kadar kendine zaman ayırabilirse o kadar ayirabiliyorum. Peki dışardan bakınca tesetturlu ama bakımlı imajı nasıl oluşturulabilir.??bende bir sıkıntı var mı merak ediyorum
Aciz bir kul sozunu son derece mide bulandirici buldum.
21. yuzyilda Turk kadinin statusu..ACIZ KUL.
Merhabalar bayanlar. Bu soruyu sormak biraz farklı gelebilir ama cidden fikirlere ihtiyacım var. Geçenlerde kuzenimle konuşurken bakımdan açıldı. Kendisi açık ve bakımlı (!) Bu bakım kelimesinin ucu bucağına nereye varıyor bilemem. Bana sen de benim gibi olabilirsin diye laf vurduğunu düşündüm. Peki ya nasıl bakımlı olabilirim??
Gerçekten çok haklısınız. Namaz kıldığı için gün boyu makyajla gezemem zaten. Ama sürekli makyaj yapilmiyor die de bakımsız olmamalı bir insan.bakımlı olmak bence makyajlı olmak degıl kuzenınız yanlış anlamıs olayı
bakılı kadın
1- ustu bası duzgun kıyafetı temizdir
2- kendısı de temızdır ter yemek vb kokmaz
3-kılına tüyüne dikkat eder
4- oturusuna kalkmasına endamına dikkat eder
5- yasına ve kendısıne göre giyinir
6- yuksek sesle kahkaha atarak gülmez
7- boş konusmaz az ve öz konusur söyledşkleri karsı tarafta tesirli olur
8-tesetturu olması gerektıgı gıbı kullanır daracık vuvut hatlarını ortaya koyacak şekilde değil
9- namaz kılan bır hanım gunde 5 kere yuzunu elını ayagını yıkadıgı ıcın yuzu elı ayagı tertemız olur namaz kılarak huzur buldugu ıcın bu iç huzur cıldıne ve yuzune de yansır
Ya makyajla bakim bana cok anlamsiz gelio surme cekebilirsin abarti yapmadigin surece sikinti olmazGerçekten çok haklısınız. Namaz kıldığı için gün boyu makyajla gezemem zaten. Ama sürekli makyaj yapilmiyor die de bakımsız olmamalı bir insan.
Tikkabilkatılıyorum3926706 .!.:Soru çok saçma.. Bakımlı olmak ve tesettürlü olmak.. Neden ikisi birarada olamasin ki? Ben de kapalıyım. Bakımlı olduğumu düşünüyorum. Makyaj demek yüzü badana yapmak değildir, illa rengarenk makyaj yapmak gerekmiyor. Ten makyajı ve maskara bile yeterli..
Kesinlikle sana katiliyorumSoru çok saçma.. Bakımlı olmak ve tesettürlü olmak.. Neden ikisi birarada olamasin ki? Ben de kapalıyım. Bakımlı olduğumu düşünüyorum. Makyaj demek yüzü badana yapmak değildir, illa rengarenk makyaj yapmak gerekmiyor. Ten makyajı ve maskara bile yeterli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?