Tesetturlu bir bayan nasıl bakımlı olabilir

Bence modacilardan "21. yuzyila uygun, bakimli gosterecek giysiler" tasarlamasini rica edin.
Ve sonra ekleyin ki "ACIZ KUL" goruntusu olsun.
Eminim ki S&M Bondage turu moda akimini kolaylikla uyarlayabilirler. Boylece son derece şık, modern bir köle imaji yaratmak mumkundur.

Ben bir kadin ve en basta insan olarak ACIZIYETI asla kabul etmem.
Bir insan olarak kimseden, hic bir deger yargisina gore dusuk, aciz, ezik olmayi amaclamam.
Kendine "ACIZ" diyenlerin gozumde yukarida bahsettigim marjinal akimlarin savunucularindan farki yoktur.

"Aciz bir kul" yakıştırması genellikle insanın Allah karşısındaki acizligi için kullanılır
Yorumu yapan arkadaş ya aciklayamadi yada ne amaçla kullanıldığını bilmiyor bilmiyorum ama insanın başka bir insan karşısındaki durumu değil yani bu acizlik

"Bir insan olarak kimseden, hic bir deger yargisina gore dusuk, aciz, ezik olmayi amaclamam." her turlu insan, ya da gorunmez gucleri kastettim zaten.

Boyle aciziyet savunan akimlar var mi 21. yuzyilda ? Var. Aciziyet ya gonullu kolelik( yukarida bahsettigim marjinal akim) ya da baski ile olusturulan kolelikle (insan tacirlerinin elinde alinip satilmakla, aile baskisi ve siddet sonucu) gerceklesir.

Ben kotu bir sey demiyorum ki. Sectiginiz yasam filozofisi madem boyle bir imaji vermenizi istiyor, hakkiyla oyle bir imaj olusturun, bakimli suslu gorunmeye cabalayacaginiza.

Tuh ya ben basortulu degilim ama hic makyajli dolasmam demek ki cok bakimsizim keske ölsem

Yahu en kıl oldugum birsey varsa da bakimli esittir makyaj olayi. Bakiyorsun kiz yuzune bi ton makyaj yapmis ama disler eşek disleri gibi sapsari öyk! Gecen tv de gordum ya tv ye çıkmış kadin resmen igrenc. Ben her gece dislerimin temizligine 10 dakika ayiriyorum gargarasiydi dis ipiydi derken. Hic sasmaz 5 ayda bir rutin temizletirim ki ne kahve ne sigara var. Yazik ya.

Bakimli olmak demek kesinlikle dis tirnak temizligi, utulu ve temiz giyinmektir. Makyaj olmasa ne olacakmis, yapmak zorundasınız sanki. Lutfen ya boyle dayatmalara karsi az dilli olun. Baslarim makyajina demeliydiniz ben derdim

tunikler alip altina guzel bir topuklu ayakkabi tabi renk uyumuna dikkat edersiniz birbirine yakjn yada ayni elbiler ayni sallar ayakkabilar tercih edebilirsiniz

Sahsen ben zamaninda cok kozmoloji derslerine gittim. Siz derin uzayin, derin zamanin nasil bir yer oldugunu bilir misiniz?
Insan onemsizligini, tozdan ibaret oldugunu anlamasi , su korkunc buyuklukteki evrenin icinde bir nokta bile olamadigin bilmesi o acizligi zaten yasatiyor. Bunun icin belli bir sekilde giyinmesi ve kendini strese sokmasi gerekmiyor.

Bir seyredin de neyi dert ettiginizi, neyin onemli olup olmadigini sorgulayin.

Ya kime ne kimin ne dediğinden. Sen nasıl istiyorsan öyle giyin bakma başkasının lafına

Canım belki kuzenin makyaj parfum falan kastetmistir ama ben tesetture uyduğunu düşünmüyorum. Keşke açıkça sorsaydin mesela ne yapabilirim diye.
Bir insan temizse o bakimdir bence.
Teaetturde de uyumlu giyinince güzel oluyor mesela başka da birşey yapılacağını sanmıyorum.

Bakımlı olmak için illa sarı saç uzun tırnak birde daracık tayt mi gitmek lazım.kuzeniniz böyle giyinen biri galiba sizi de alenen asagilamis yanlis anlamayın böyle giyinen bayanlar a lafim yok herkes özgürdür.ama kuzeniniz sizi tesettürlü bakımlı değildir demeye getirmiş lütfen kimseyi umursamayin ve doğal olun.boya tenekesine düşmüş gibi civik bir makyaj midir bakımlı olmak.güzel giyinin cilt bakımı bizi yapın temiz olun yeter.ne güzel sallar vartunikler var kapalilara gore.kuzeninizide takmayin bence kendine aşık tiplerden galiba kasinti olur ya herkese yukardan bakar boşver cnm umursama...

Aciz bir kul sozunu son derece mide bulandirici buldum.
21. yuzyilda Turk kadinin statusu..ACIZ KUL.
Kibir bana yahut bir mumine yakismayacagini dusundugum icin o kelimeyi kullandim. Yoksa elbette elhamdulillah saglikli eli ayagi duzgun bir kulum. Ama yarina nasil cikacagimizi kim bilir. Garantisi yok 1 dakika sonranin ne yazikki.. Allah hepimizi hidayetine erdirsin. Size saygim ve sevgim sonsuzdur. Tesekkurler. Sevgiler...

Bence dışarıdan bakan sizin bakımlı olduğunuzu anlamamali bence adı üstünde tesettür !!!! Ben çok karşıyim daha doğrusu dinimiz uygun görmemis eşarp deve horgucü gibi ayakta topuklu ayakkabı,yüzde makyaj,vücutta daracık kıyafetler buram buram parfüm sakın böyle bakımli olmayın evinizde ne isterseniz yapın ama dışarıda mümkün olduğunca sade olun derim

Duzgun giyinip tabi tesetture uygun, bir bb krem goz kalemi rimel allik suruyorum ama abarti sekilde degil dogal gozukuyor. Takilarimi bileklik saat yuzuklerimi takarim. Bu arada bende 2 cocukluyum. Tek fark calismiyorum. Evde de daginik olmayi sevmem. Kuafore giderim sacimi boyatirim kas biyik manikurumu falan yaptiririm.

Zaten bakımlıymışsınız.bir kişinin bi lafıyla hareket mi edeceksiniz kusura bakmayın ama.21 yaşında sizden kat kat hayat tecrübesi zayıf birisinn tek lafıyla kendinizi değiştirme çabanız gereksiz ve anlamsız lütfen kendinize gelin

Yani sen de anlayabilirsin umarım ki acziyeti Allah a karşı.Sana karşı değil terbiyesizliğin anlamı yok.

Kuzeninde kibir var canım, ben açığım bakımlı (makyaj vs ) sen kapalısın ne yapmışsın olursan ol yinede benim gibi olamazsın demek istemiş kibir tavan yapmış durumda tavsiyem sen seni bildikten sonra gerisi hikaye

Bakımlı olmakla makyajlı olmak birbirine karıştırılıyor

Ellerinin ,dişlerinin temiz olması,temiz kıyafetler giymek güzel kokmak ,saçların temiz ve taranmış olması bana göre bakımlılık bu dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…