- 20 Ocak 2010
- 47.600
- 178.695
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi elifsu0225
-
Tamamda arkadaşım bundan sanane yahu. Bende senin bu msjını mide bulandırıcı buldumAciz bir kul sozunu son derece mide bulandirici buldum.
21. yuzyilda Turk kadinin statusu..ACIZ KUL.
Ben bir kadin ve en basta insan olarak ACIZIYETI asla kabul etmem.
Bir insan olarak kimseden, hic bir deger yargisina gore dusuk, aciz, ezik olmayi amaclamam.
Kendine "ACIZ" diyenlerin gozumde yukarida bahsettigim marjinal akimlarin savunucularindan farki yoktur.
"Aciz bir kul" yakıştırması genellikle insanın Allah karşısındaki acizligi için kullanılır
Yorumu yapan arkadaş ya aciklayamadi yada ne amaçla kullanıldığını bilmiyor bilmiyorum ama insanın başka bir insan karşısındaki durumu değil yani bu acizlik
Kibir bana yahut bir mumine yakismayacagini dusundugum icin o kelimeyi kullandim. Yoksa elbette elhamdulillah saglikli eli ayagi duzgun bir kulum. Ama yarina nasil cikacagimizi kim bilir. Garantisi yok 1 dakika sonranin ne yazikki.. Allah hepimizi hidayetine erdirsin. Size saygim ve sevgim sonsuzdur. Tesekkurler. Sevgiler...Aciz bir kul sozunu son derece mide bulandirici buldum.
21. yuzyilda Turk kadinin statusu..ACIZ KUL.
Bence dışarıdan bakan sizin bakımlı olduğunuzu anlamamali bence adı üstünde tesettür !!!! Ben çok karşıyim daha doğrusu dinimiz uygun görmemis eşarp deve horgucü gibi ayakta topuklu ayakkabı,yüzde makyaj,vücutta daracık kıyafetler buram buram parfüm sakın böyle bakımli olmayın evinizde ne isterseniz yapın ama dışarıda mümkün olduğunca sade olun derimMerhabalar bayanlar. Bu soruyu sormak biraz farklı gelebilir ama cidden fikirlere ihtiyacım var. Geçenlerde kuzenimle konuşurken bakımdan açıldı. Kendisi açık ve bakımlı (!) Bu bakım kelimesinin ucu bucağına nereye varıyor bilemem. Bana sen de benim gibi olabilirsin diye laf vurduğunu düşündüm. Peki ya nasıl bakımlı olabilirim??
Kuzenim açık, 21 yaşında. Bekar. Giyim makyaj aktivite serbest tabi.
Ben tesetturluyum. Evliyim. Ve tesetturlu bir bayan nasıl giyinmeliyse öyle giyiniyorum şu modaya uygun tesettur mağazaları dan alışveriş yapıyorum. Bakım konusunda işin ucu illa makyaja kaçıyor.. e sonra bi ton laf dönüyor. Tesettürlu bayanların makyajiyla ilgili. Kaldı ki 2 çocuk annesiyim. Yasa göre giyinmem lazım.takidir, aksesuardir.
Tüy meselesine gelince, kendim ağda yaparim. Kaş vs. İçin kuaföre giderim .. cilt bakımımi kendim yapıyorum .
Evde rahatım. Ama iki çocuklu çalışan bir anne ne kadar kendine zaman ayırabilirse o kadar ayirabiliyorum. Peki dışardan bakınca tesetturlu ama bakımlı imajı nasıl oluşturulabilir.??bende bir sıkıntı var mı merak ediyorum
Ben bir kadin ve en basta insan olarak ACIZIYETI asla kabul etmem.
Bir insan olarak kimseden, hic bir deger yargisina gore dusuk, aciz, ezik olmayi amaclamam.
Kendine "ACIZ" diyenlerin gozumde yukarida bahsettigim marjinal akimlarin savunucularindan farki yoktur.
Kuzeninde kibir var canım, ben açığım bakımlı (makyaj vs ) sen kapalısın ne yapmışsın olursan ol yinede benim gibi olamazsın demek istemiş kibir tavan yapmış durumda tavsiyem sen seni bildikten sonra gerisi hikayeTeşekkür ediyorum. Yazdiklarinizin hepsini liste yapıp kontrol etmeyi düşünüyorum simdiden. Tirnaklarimi uzatamam asla. Az uzadı mi hemen ya takılır ya kırılır. En fazla 3 günde 1 duş alıyorum ki genelde günlük duş alırım.
Ütüsüz asla cikamam zaten.
Kuzenim ne demek istedi anlamadım ama sormak istedim yine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?