- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
-
benım gelınlıgın ıcınde kalıp olunca sutyen de giyilmeyendendi kat kat olmuyoBaşliktan da anlaşılacağı üzere tesettürlü evli bayanlara sorum olacak. Nişanlıyım ilk gecede gelinliğin altına jartiyer giysem önce banyo yapılacağı için ona çıkarmam gerekecek sonrasında nişanlımı beklerken ne giymeliyim. Yada tam tersi mi yapsam normal sütyen takım giyip banyodan sonra mı jartiyer giysem ciddi soruyorum kafam karışık lütfen yardım eder misiniz
Bende böyle düşündüm onun duştan çıkmasını beklerken de jartiyeri giyerim diyeGelinliği çıkarır çıkarmaz ilişki yaşamayacağınıza göre normal giyinip sonra hazırlanmak daha mantıklı.Allah hayırlısıyla yuvaya girip karı koca olmayı nasip etsin ilk geceyle ilgili tek tavsiye edeceğim şey çevrendeki salak saçma konuşanları dinleme ben senelerce korkutuldum vajinismus oldum 10 ay yaşadım bunu.Asla zor acılı değil aksine çok çok güzel.Çamaşırmış jartiyermiş bunlar hallolur zaten sen psikolojini sağlam tut yeter
Al benden de o kadarNiye tesettürlü evliler ben anlamadım.
benım gelınlıgın ıcınde kalıp olunca sutyen de giyilmeyendendi kat kat olmuyo. bi kilot bi kılotlu corap dumduzdüm bence sonradan gıyınmek daha hoş ayrıca suslenmek :) ıcımde terle bklemıs camasırı da gymek olmaz pek. etek kımıldarsa ıcıme hava gırıyodu agustos sıcagında heryerımız kapalı malum o yuzden terlememek elde değildı ama bendekı korselı jartıyer ıstesem de gyemezdım kı sonradan giydim ihihi nasıl rahat edersen oyle gıy
Banyo yapacağımız için önce sütyen takımı çamaşır olsun nasıl olsa o çıkacak diye düşündüm sonra da onu beklerken duştan çıkmasını yani ben o ara jartiyeri giyerdimNasıl rahat edeceksen öyle yap. Ama jartiyer çok hoş duruyor, sütyen takımı klasik geldi.
Baş örtüsü varya ondan dolayı yanlış anlaşılmasınAl benden de o kadar
Evet öyle yapabilirsin, sonra zaten bişi kalmıyorBanyo yapacağımız için önce sütyen takımı çamaşır olsun nasıl olsa o çıkacak diye düşündüm sonra da onu beklerken duştan çıkmasını yani ben o ara jartiyeri giyerdim
Çok teşekkürlerGelinliği çıkarır çıkarmaz ilişki yaşamayacağınıza göre normal giyinip sonra hazırlanmak daha mantıklı.Allah hayırlısıyla yuvaya girip karı koca olmayı nasip etsin ilk geceyle ilgili tek tavsiye edeceğim şey çevrendeki salak saçma konuşanları dinleme ben senelerce korkutuldum vajinismus oldum 10 ay yaşadım bunu.Asla zor acılı değil aksine çok çok güzel.Çamaşırmış jartiyermiş bunlar hallolur zaten sen psikolojini sağlam tut yeter
DemiEvet öyle yapabilirsin, sonra zaten bişi kalmıyor
İyi de ne alaka başörtün ile gerdek gecendeki giyeceğin şey .Baş örtüsü varya ondan dolayı yanlış anlaşılmasın
E yani
Ne alakası var o senin görüşünİyi de ne alaka başörtün ile gerdek gecendeki giyeceğin şey .
Sanki buraları karıştırmak için gelmişsin gibi .. de seni yerler burda
Buraya tartışma amaçlı bir konu açmak için yazmadım . Aklıma takılan yardım amaçlı bir konu açtım. Konunun geneline bakıp bana yardımcı olmak için yazarsanız memnun kalırımGelinlik herkeste aynı ağırlığı yapıyor. Tesettürlü gelinler ne alaka? Banlanmak istemiyorum ağzımın ucuna neler geliyor da
Sorun orada. Tesettürlü gelinlere diye yazınca tesettürlü olmayanlar öylesine yazılar yazıyoruz.Buraya tartışma amaçlı bir konu açmak için yazmadım . Aklıma takılan yardım amaçlı bir konu açtım. Konunun geneline bakıp bana yardımcı olmak için yazarsanız memnun kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?