- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Kumaşçıdan kumaş kestirip çevresini overlok geçirebilirsiniz. Krep, soft krep Medine ipeği gibi kumaşlar işinizi görecektir inşallah. Kumaşçıya sorun, onlar gösterir, tavsiyem kumaşa dokunun ve inceleyin. İç gösteriyor mu, terletir mi, esnek mi vs.. Ya da bilen birisiyle gidip alın.
Yumusaklar onu düzgün durumuyo yamuk oluyoya oyuzden bende pek sevmemMarkalara göre bile değişir yumuşaklık. Eski yıllarda twil ipekler dimdik dururdu. Biraz bakmak lazım dokunmadan bilemiyor insan. Yıllardır şal takıyorum çok memnunum rahat oluyor.
Aslında tercih genelde yumuşak ve rahat duran olurdu ama ters olmuş sizin :)
Twill tok aslında ama armine mesela çok yumuşak, vakko tok. Markadan markaya ve seriden seriye fark ediyor.İyi geceler herkese
Öncelikle onca derdinizin arasında bunu yazacağım kusura bakmayın ama kaç zamandır kafama taktım, araştırıyorum ama bulamadım bir türlü şimdi ben kapalı biriyim ve sürekli eşarp takıyorum twill ipek eşarpları denedim ama bir türlü yapamadım çünkü çok yumuşaklar ve önü hemen bozuluyor. Bugüne kadar hep tafta taktım ama tafta da çok basit ve kaba duruyor. Hem kibar duran hem de sert kumaşı olan bir eşarp biliyor musunuz?
Ben bir kez aldım hiç memnun kalmadım, tuğba’dan almıştımKristal eşarp denilen kumaşa bi bakın dilerseniz fiyatları da çok uygun
Ben duyuyorum, belki alıştığım içindir. Kaymaya bir şey diyemiyeceğim ben oldukça uzun kullanıyorum başörtümü.Onlarda da kulağı duymuyor insanın. Hem de çok kayıyor.
Ben bir kez aldım hiç memnun kalmadım, tuğba’dan almıştım
Ya evet aslında bende bunu anlayamadım gitti bazıları sert geliyor bazıları yumuşak ve genelde sert bulamıyorum. Twill bir kumaş çeşidi değil mi neden öyle farklı yaMarkalara göre bile değişir yumuşaklık. Eski yıllarda twil ipekler dimdik dururdu. Biraz bakmak lazım dokunmadan bilemiyor insan. Yıllardır şal takıyorum çok memnunum rahat oluyor.
Aslında tercih genelde yumuşak ve rahat duran olurdu ama ters olmuş sizin :)
Ben duyuyorum, belki alıştığım içindir. Kaymaya bir şey diyemiyeceğim ben oldukça uzun kullanıyorum başörtümü.
Krep denemedim hiç ama Medine ipeğini denemiştim ve yapamamıştım. Krep nasıl durur kaliteli miKumaşçıdan kumaş kestirip çevresini overlok geçirebilirsiniz. Krep, soft krep Medine ipeği gibi kumaşlar işinizi görecektir inşallah. Kumaşçıya sorun, onlar gösterir, tavsiyem kumaşa dokunun ve inceleyin. İç gösteriyor mu, terletir mi, esnek mi vs.. Ya da bilen birisiyle gidip alın.
Dokumadan dokumaya değişiyor mesela beymen twill çok yumuşak önermemYa evet aslında bende bunu anlayamadım gitti bazıları sert geliyor bazıları yumuşak ve genelde sert bulamıyorum. Twill bir kumaş çeşidi değil mi neden öyle farklı ya
Ya evet aslında bende bunu anlayamadım gitti bazıları sert geliyor bazıları yumuşak ve genelde sert bulamıyorum. Twill bir kumaş çeşidi değil mi neden öyle farklı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?