- Konu Sahibi desert_roseses
-
hımmm sanırım kimsenin bu konuda pekte bir fikri yok.görüntülenme sayısı iyi ama cevap yok.ben farklı bişey bulursam hemen yazarım size artık:)
Benim oğlum olucak Allah nasip ederse. Krem bi gecelik aldım uzun kollu. Siyah ucu boncuklu oyalı bi tulbent tulbent buldum onu takıcam. Kırmızı tacı da resim çekilirken takicam. Açık cekilicem ya Kimseye göstermem resimlerimi bana hatıra olur. gecelik de kısa benim sabahlikta benim aklıma en çok o takılıyor. Koridora nasıl çıkıcam. Oda tek kişilik orda sorun olmaz da. Siz ne düşünüyosunuz??
canım sabahlığını en azından uzun alsaydın sıkıntı yaşamazdın.ben doğum öncesinde giyinmek için basit bir elbise gecelik aldımki sık sık muayene vb olacak diye.doğum sonrasınada ekru renk pijama takımı üzerinede yine ekru uzun sabahlık aldım.istersen sende yanına yedek uzun bir sabahlıkta alabilirsin.ya da pijama takımı.en önemlisi senin rahat olman.sezeryan olursa sık sık yürümen istenecek.fotoğrafı elbette nasıl çektirmek istersen öyle çektir.yaşamak istediğin hiçbirşeyi erteleme.sonuçta bu heyecanları kaç kez yaşayacağız ki:)
Benim oğlum olucak Allah nasip ederse. Krem bi gecelik aldım uzun kollu. Siyah ucu boncuklu oyalı bi tulbent tulbent buldum onu takıcam. Kırmızı tacı da resim çekilirken takicam. Açık cekilicem ya Kimseye göstermem resimlerimi bana hatıra olur. gecelik de kısa benim sabahlikta benim aklıma en çok o takılıyor. Koridora nasıl çıkıcam. Oda tek kişilik orda sorun olmaz da. Siz ne düşünüyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?