Doğuma Hazırlık Tesettürlüler İçin Hastane Doğum Sonrası Fikirleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

arkadaşa katılıyorum.acil doğum yaptığım için herşey içimde kaldı ama evdeki geceliklerle idare ettim.dolaşırken üzerime uzun ince hırkam vardı onu giydim.yanınıza muhakak yedek takım alın illaki lekelenmeler oluyo.lila geceliğim vardı mor bi hırkam morda yazmam.acil ve ani doğumda ancak bukadar oluyo işte.sağ salim bebeğinize kavuşun inşAllah.

bazen böyle ani sürprizlerde güzel olsa gerek, her şey planladığın gibi olmasa da sen ve bebeğin iyiyseniz gerisi hep teferruat olarak kalacak... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bundan sonrası için hayalindekileri yaşamak nasip olsun inşallah.. hem içinde kalanlar için üzülme bir daha ki bebeğinde ne varsa yaparsın

canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.senin uzunnn bir yolun var daha:))ama çok güzel heyacanlar.ilk kez yaşayacağımız için herşey özel ve eksiksiz olsun istiyoruz.sende öyle olacaksın.

Benim hep hayalimde kırmızı bir yemeni yada şala iğne oyası ile fiyonklu sarkık bir oya yaptırmak var... Şalı taktığımda o fiyonklar alnımın üzerine dökülecek şekilde olsun istiyorum :)
İnşallah zamanı geldiğinde tadını çıkara çıkara yaşarız bunları

Allah razı olsun arkadaşım.Rabbim olmayanlara versin.bidaha düşünmüyoruz.zaten kuzularım bi kız bi erkek ikiz oldular okadar acele ettilerki 27.haftada dünyaya geldiler.48gün hastanede yattığım için çeşit çeşit pijama takımları giydim zaten:) Rabbim sizinkileri zamanında sağ salim kucağınıza versin inşAllah.bebeğinizle aynı tonlarda giymek çok hoş olabilir.fotoğraflarda hoş bi görüntü olur bence.

Odamda kırmızı fiyonklu taç takıp bi kaç fotoğraf çektiririm sonrasında ipekli üdstüme uygun renkte bi şal takarım cinsiyet belli olmadığından rengimiz belli değil :)

Odamda kırmızı fiyonklu taç takıp bi kaç fotoğraf çektiririm sonrasında ipekli üdstüme uygun renkte bi şal takarım cinsiyet belli olmadığından rengimiz belli değil :)

canımm sizde cinsiyetinin ne olduğu konusu herşeyden daha önemlidir şimdi.ama en önemlisi Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.

ikizlerde erken doğum muhtemel sonuçlar arasında zaten.zor olmuştur sizin için.ama şimdi anladığım kadarıyla herşey yolunda.Allah en güzel günlerini mutlulukla görmeyi nasip etsin.

Maşallah maşallah :) demek ikizler Allah hayırlı eylesin sana da güç kuvvet versin inşallah... Zor günler geçmiş öyle anlaşılıyor Rabbim ikizlerini sana bağışlasın onlara hayırlı güzel kaderler yazsın .. bizede kucağımıza aldığımız sağlıklı günler göstersin :)

Ben ilk dogumumda 1 pijama takimi goturmustum ve cok magdur oldum.Gorumcem 1 tane yeter dedi onu dinledim pisman oldumayrintiya inemicem cunku tuhaf bir durum koca kadun icin,gece pijamami cikarip baksirla yatmak zorunda kaldim.cikisa esofman getirdiler giydim oyle ciktim.
Oyle tac falanda takmadim,takinca guzel durur elbet ama tek istegim biran once evime gelmek
Yapan arkadaslara de imrenitorum ama benim icimden gelmiyor.
Hatta 2 gunluk uykusuzlugumun ustune dogum yaptigim gece de uyuyamadim hic..
Sersemliyorum ben dogumdan sonra..
Allah herkese kolaylik versin..

canımm sizde cinsiyetinin ne olduğu konusu herşeyden daha önemlidir şimdi.ama en önemlisi Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.

Henüz öğrenemedik cinsiyetini bir oğlum var zaten babasıyla erkek olması için dua ediyorlar bende erkek çocuklarını çok seviyorum kız olursa da farklı olacağı için onuda severim
hayırlı evlat olsun inşallah

evet ikizler..bi taşta iki kuş misali bi kız bi erkek.ama mükafatını almadan önce zorluğunu çok yaşadım.Rabbim daha kötü durumlardan korusun.amin amin hepimizin evlatlarının tahtıda bahtıda güzel olsun.hayırlı yazılar yazsın Rabbim.nekadar kaldı doğuma?

arkadaşlar çok güzel bir konu olmuş gerçekten ben de tesettürlüyüm bize de faydası olur bu konunun :) eşarbın üzerine taç takmak bana komik olur gibime geliyor tabi bu benim fikrim yakıştıranlar da olabilr.. onun yerine odada kimse yokken başı açık kurdeleli fotoğraf çektirmek daha güzel olacaktır... tülbent de şal da yakışır bence ikisi de güzel :) Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin..

canım hoşgeldin:)) açık olan arkadaşlar için seçenekler belli.her türlü şıklıklarını koruyabilirler.ama kapalı olarak hayatım boyunca özel günlerde hep daha dikkatli olmaya çalıştım.kimseye gösteriş olsun diye değil.kendim için. insanlara da kapalıyız diye ucube gibi dolaşmak zorunda olmadığımızı göstermek için.o yüzden böyle paylaşımlar bizler için faydalı olacaktır.sevgilerle...

teşekkür ederim canım senin 2 haftan kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dediğğin gibi benim daha çook var hayırlısıyla çok doğal herşeyin kusursuz olmasını istemek rabbim içinize sindirsin inşallah gönlünüze göre versin resimlerini görmek nasip olur inş

ayy kucağımıza alalım inşallah paylaşırım resimlerimizi burada prensesimle:))

aslında benim daha çoook var bebeğimi kucağıma almama henüz 10. haftamızdayız :)

Ne güzel bir konu olmuş. Bu doğum sırasında başörtünün durumu nasıl oluyor ben de çok merak ediyorum. Doğuma bone gibi bir şeyle mi başörtüsüyle mi giriliyor?

Ben doğum sonrası lohusa tacı takmayı çok istiyorum. Başörtü üzerine taksam absürt olur mu acaba?

Sizlerin verdiği fikirlerle aklıma daha çok şey geldi. Mevlüt örtüsü gibi iğne oyalı bir şey ya da şal çok mantıklı.

Aslında hastanede o kadar gelen olmaz. Sadece aileler gelir. Evde ne kullanmak lazım acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…