- Konu Sahibi desert_roseses
-
Canım allah hayırlı etsin... Bence geceliğinin üzerine uzun sabahlık aramak yerine bir tane uzun sabahlıklı pijama takımı alabilirsin çünkü hastanede ikinci bir takım nerdeyse şart oluyor. Lekelenme riski hem gecelik için hem sabahlık için çok fazla.. Sezaryen doğumlarda doğumdan 6 yada 8 saat sonra kaldırıyorlar ve sonrasında sürekli yürümeni isitiyorlar bu durumda da sürekli koridora çıkman gerekeceği için mutlaka geceliğini yedekle.. bir kısa bir uzun takımın olur... Ve içinde ne varsa bence de yap resimlerini kimseye göstermek zorunda değilsin nihayetinde hem açık hem kapalı fotoğrafların olursağlıkla kolay bir doğum olsun inşallah...
arkadaşa katılıyorum.acil doğum yaptığım için herşey içimde kaldı ama evdeki geceliklerle idare ettim.dolaşırken üzerime uzun ince hırkam vardı onu giydim.yanınıza muhakak yedek takım alın illaki lekelenmeler oluyo.lila geceliğim vardı mor bi hırkam morda yazmam.acil ve ani doğumda ancak bukadar oluyo işte.sağ salim bebeğinize kavuşun inşAllah.
çok güzel bi konu olmuş açan arkadaşın eline sağlık hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah hepinizbenimde şimdiden düşünmeye başladığım bi konuydu bu takip edecem artık
bazen böyle ani sürprizlerde güzel olsa gerek, her şey planladığın gibi olmasa da sen ve bebeğin iyiyseniz gerisi hep teferruat olarak kalacak... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bundan sonrası için hayalindekileri yaşamak nasip olsun inşallah.. hem içinde kalanlar için üzülme bir daha ki bebeğinde ne varsa yaparsın
Odamda kırmızı fiyonklu taç takıp bi kaç fotoğraf çektiririm sonrasında ipekli üdstüme uygun renkte bi şal takarım cinsiyet belli olmadığından rengimiz belli değil :)
Allah razı olsun arkadaşım.Rabbim olmayanlara versin.bidaha düşünmüyoruz.zaten kuzularım bi kız bi erkek ikiz oldular okadar acele ettilerki 27.haftada dünyaya geldiler.48gün hastanede yattığım için çeşit çeşit pijama takımları giydim zaten:) Rabbim sizinkileri zamanında sağ salim kucağınıza versin inşAllah.bebeğinizle aynı tonlarda giymek çok hoş olabilir.fotoğraflarda hoş bi görüntü olur bence.
Allah razı olsun arkadaşım.Rabbim olmayanlara versin.bidaha düşünmüyoruz.zaten kuzularım bi kız bi erkek ikiz oldular okadar acele ettilerki 27.haftada dünyaya geldiler.48gün hastanede yattığım için çeşit çeşit pijama takımları giydim zaten:) Rabbim sizinkileri zamanında sağ salim kucağınıza versin inşAllah.bebeğinizle aynı tonlarda giymek çok hoş olabilir.fotoğraflarda hoş bi görüntü olur bence.
canımm sizde cinsiyetinin ne olduğu konusu herşeyden daha önemlidir şimdi.ama en önemlisi Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Maşallah maşallah :) demek ikizler Allah hayırlı eylesin sana da güç kuvvet versin inşallah... Zor günler geçmiş öyle anlaşılıyor Rabbim ikizlerini sana bağışlasın onlara hayırlı güzel kaderler yazsın .. bizede kucağımıza aldığımız sağlıklı günler göstersin :)
arkadaşlar çok güzel bir konu olmuş gerçekten ben de tesettürlüyüm bize de faydası olur bu konunun :) eşarbın üzerine taç takmak bana komik olur gibime geliyor tabi bu benim fikrim yakıştıranlar da olabilr.. onun yerine odada kimse yokken başı açık kurdeleli fotoğraf çektirmek daha güzel olacaktır... tülbent de şal da yakışır bence ikisi de güzel :) Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin..
teşekkür ederim canım senin 2 haftan kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dediğğin gibi benim daha çook var hayırlısıyla çok doğal herşeyin kusursuz olmasını istemek rabbim içinize sindirsin inşallah gönlünüze göre versin resimlerini görmek nasip olur inşcanım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.senin uzunnn bir yolun var daha:))ama çok güzel heyacanlar.ilk kez yaşayacağımız için herşey özel ve eksiksiz olsun istiyoruz.sende öyle olacaksın.
teşekkür ederim canım senin 2 haftan kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dediğğin gibi benim daha çook var hayırlısıyla çok doğal herşeyin kusursuz olmasını istemek rabbim içinize sindirsin inşallah gönlünüze göre versin resimlerini görmek nasip olur inş
evet ikizler..bi taşta iki kuş misali bi kız bi erkek.ama mükafatını almadan önce zorluğunu çok yaşadım.Rabbim daha kötü durumlardan korusun.amin amin hepimizin evlatlarının tahtıda bahtıda güzel olsun.hayırlı yazılar yazsın Rabbim.nekadar kaldı doğuma?
oy oy oy hadi inşallah bekilyruz sen sağlıkla bi kucağına al da inşallahayy kucağımıza alalım inşallah paylaşırım resimlerimizi burada prensesimle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?