- Konu Sahibi desert_roseses
-
güzelmiş hem bone hem başörtü gibi
kızlar ben de bir gecelik bir de pijama takımı aldım yazmalarımı da resimdekilerden ayarladım.size de fikr olsunEki Görüntüle 566237 Eki Görüntüle 566249 Eki Görüntüle 566241 Eki Görüntüle 566246 Eki Görüntüle 566248 Eki Görüntüle 566250 Eki Görüntüle 566251
Ben bu konuyu cok sevdim kizlar . Bende tulbent daha kolay olur diye onu örtme niyetindeyim.1 gecelik pijama takımı aldım biri sabahlikli hepsi pembe renk. bu arada benim ikinci gebeliğim . Doğumum sezeryan olacak. Doğumdan sonraki 7-8 saat gecelikle idare edeceğim. Sonrasında pijama takımı giyeceğim . Bu arada kizlar emzirme sutyeni cok kullanissiz. Onun yerine emzirme atleti alacağım herkes cok memnun beliniz açılmayacak . Herkese kolay v hayırlı doğumlar diliyorum.
canım çok güzel görünüyor hepsi.Allah güle güle kullanmayı bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sağol canım.senin de günler sayılı hadi hayırlısı.allah bir solukta doğurmanı nasip etsin inşallah
Aslında iyi fikir canım. Bende uygun fiyata emzirme atleti araştırıyorum .hepsiburada buldum tanesi 16 kusurda sanırım. Ama o likrali atletler göğüsleri tutarmış acaba. İlkinde 40 gun goguslerimin acısından sutyen takamamistim.ben de emzirme sütyeni almadım kullanışsız bulduğum için.onun yerine likralı büstyerler var yarım olanlardan aldım.zaten evde de kullanıyorum onları.emzirme sırasında da daha kolay çıkar göğüsler hem de bebek teniniza dokunur.atlet olarak da yine likralı ip askılı atletlerden düşünüyorum daha almadıım
benim ilk doğumum olacağı için emzirme sütyenide atletide aldım.bakalım hangisinden daha çok faydalanacağım.bu arada benimde çok az kaldı.tüm hazırlıklar biti.ama hala glmiyor kızımız.zaman geçmek bilmiyor.dualarınızı bekliyorum.
aslında iyi fikir canım. Bende uygun fiyata emzirme atleti araştırıyorum .hepsiburada buldum tanesi 16 kusurda sanırım. Ama o likrali atletler göğüsleri tutarmış acaba. Ilkinde 40 gun goguslerimin acısından sutyen takamamistim.
Vaktini bekliyordum canım . Insallah hayirlisi ile seni uzmeden gelir.
arkadaşlar normal doğum beklemekle ömrüm bittii:)) o yüzden yarın hayırlısıyla sezerya ile kızıma kavuşacağım.sizlerdende bolca dua istiyorum.benim tüm hazırlıklarım bitti.cuma günü taburcu olacağım inşallah.sonra en kısa zamanda ilk müsait anda :)) resimleri buraya atacağımki sizlerede fikir olsun.dua ile inşallah...
selam kizlar.gercekden emzirme sutyeni kullanissizmi.ben kizimi 20 ay emzirdim.ve emzirme sutyeni hic cikmadi ustumden.onsuz nasil olurdu bilemiyorum.benim icin kolay ve pratikdi.resimdeki diyilmi
Eki Görüntüle 574756 .
merhaba tatlım nasılsın? Bana çok kullanışssız geldi canım birde belin açılıyor.Sonra gittim penye sütyen almıştım. şimdi emzirme atleti aldım daha iyi gibi belim açılmyayacak.
sagol canim iyiym.bebisler nasillar,benimki daha kendini gostermedi.ogrenemedik cinsiyt.catliycazdemekki alismakla ilgili.evet bel acilmakonusunda haklisin.ama ben hep v sekli yakalar giydim.o yuzden belki rahattim,penye sutyen bende arasdiriyim.o zaman.ben ciciler almayacam kendime.avrupada yalniziz dogumuma kayinv.disinda kimse gelmiycek,esarp falan elime ne gecerse.artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?