Doğuma Hazırlık Tesettürlüler İçin Hastane Doğum Sonrası Fikirleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bu arada alacağınız gecelik ve pijamaların ince olmamasına dikkat edin.içinizi göstermesin.bnim pijama takımı ince ama sabahlığı old için problem olmuyor.aklınızda bulunsun

Ben bu konuyu cok sevdim kizlar . Bende tulbent daha kolay olur diye onu örtme niyetindeyim.1 gecelik pijama takımı aldım biri sabahlikli hepsi pembe renk. bu arada benim ikinci gebeliğim . Doğumum sezeryan olacak. Doğumdan sonraki 7-8 saat gecelikle idare edeceğim. Sonrasında pijama takımı giyeceğim . Bu arada kizlar emzirme sutyeni cok kullanissiz. Onun yerine emzirme atleti alacağım herkes cok memnun beliniz açılmayacak . Herkese kolay v hayırlı doğumlar diliyorum.

ben de emzirme sütyeni almadım kullanışsız bulduğum için.onun yerine likralı büstyerler var yarım olanlardan aldım.zaten evde de kullanıyorum onları.emzirme sırasında da daha kolay çıkar göğüsler hem de bebek teniniza dokunur.atlet olarak da yine likralı ip askılı atletlerden düşünüyorum daha almadıım

benim ilk doğumum olacağı için emzirme sütyenide atletide aldım.bakalım hangisinden daha çok faydalanacağım.bu arada benimde çok az kaldı.tüm hazırlıklar biti.ama hala glmiyor kızımız.zaman geçmek bilmiyor.dualarınızı bekliyorum.

Aslında iyi fikir canım. Bende uygun fiyata emzirme atleti araştırıyorum .hepsiburada buldum tanesi 16 kusurda sanırım. Ama o likrali atletler göğüsleri tutarmış acaba. İlkinde 40 gun goguslerimin acısından sutyen takamamistim.

Vaktini bekliyordum canım . İnsallah hayirlisi ile seni uzmeden gelir.

aminn.sağlıkla ve hayırla gelsin hepsi inş.

bende mavi pijama takımı aldım bi de ona uygun tülbent takıcam inşallah bi tane de siyah kırmızı pijama takımı aldım ama bi gece kalırsak ona gerek kalmıcak sanırım:)

kendinizi normal doğuma göre hazırlıyorsunuz sonra evdeki hesap bebeğe uymuyorrr maalesef:)) bende hala bekliyorum ama hanfendide tık yok.doktor sezeryan dedi artık.ama ben normal olsun diye sonuna kadar bekleyeceğim.o yüzden mutlaka hnem pijama hem elbise gecelik çantanızda hazır olsun.

arkadaşlar normal doğum beklemekle ömrüm bittii:)) o yüzden yarın hayırlısıyla sezerya ile kızıma kavuşacağım.sizlerdende bolca dua istiyorum.benim tüm hazırlıklarım bitti.cuma günü taburcu olacağım inşallah.sonra en kısa zamanda ilk müsait anda :)) resimleri buraya atacağımki sizlerede fikir olsun.dua ile inşallah...

tatlım umarım rahat ve kolay bi ameliyat olur. Bebişini kucağına hayırlısı ile alırsın.

selam kizlar.gercekden emzirme sutyeni kullanissizmi.ben kizimi 20 ay emzirdim.ve emzirme sutyeni hic cikmadi ustumden.onsuz nasil olurdu bilemiyorum.benim icin kolay ve pratikdi.resimdeki diyilmi
.

selam kizlar.gercekden emzirme sutyeni kullanissizmi.ben kizimi 20 ay emzirdim.ve emzirme sutyeni hic cikmadi ustumden.onsuz nasil olurdu bilemiyorum.benim icin kolay ve pratikdi.resimdeki diyilmi
Eki Görüntüle 574756 .

merhaba tatlım nasılsın? Bana çok kullanışssız geldi canım birde belin açılıyor.Sonra gittim penye sütyen almıştım. şimdi emzirme atleti aldım daha iyi gibi belim açılmyayacak.

merhaba tatlım nasılsın? Bana çok kullanışssız geldi canım birde belin açılıyor.Sonra gittim penye sütyen almıştım. şimdi emzirme atleti aldım daha iyi gibi belim açılmyayacak.

sagol canim iyiym.bebisler nasillar,benimki daha kendini gostermedi.ogrenemedik cinsiyt.catliycazdemekki alismakla ilgili.evet bel acilmakonusunda haklisin.ama ben hep v sekli yakalar giydim.o yuzden belki rahattim,penye sutyen bende arasdiriyim.o zaman.ben ciciler almayacam kendime.avrupada yalniziz dogumuma kayinv.disinda kimse gelmiycek,esarp falan elime ne gecerse.artik.

Sanırım kiz geliyor canım. Drum demişti kendini göstermiyorsa genelde kizdir diye .allah sağlıklı ve hayırlı bebisler versin. Evet tatlim penye sutyende ısını görür hem daha ekonomik bende emzirme atleti kullanicam. Oğlumda göğsümün acısından zaten 1 ay sutyen takamamistim. Bakalım bunda ne olacak.annem yanımda benim çalıştığım icin oğlana bakıyor . Tatlim kaviden varmış yine yanında canım . Gurbette olmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…