- Konu Sahibi desert_roseses
-
tesettürlü arkadaşlarım hastanede doğum sonrası sabahlık üstüne başörtünüzü nasıl örtmeyi düşünüyorsunuz.bir farklılık yapma fikriniz var mı? taç takılamaz gibi örtü üstüne. herhangi özel bir hazırlığınız var mı????
Gözün aydın, Allah size bağışlasın yavrunuzu.kızlarr ben bebişimi kucağıma aldım çok şükür.Allah sizlerede sağlıkla nasip etsin inşallah.bizim hastanedeki günlerimiz çok güzel geçti.şıkır şıkır:)))ben 2 tane çilek motifli güpür aldım simli pullu.birini kendi pudra renk şalıma diktim.diğerinide kızımın giyeceği ilk şapkasına diktim.sonra ikimiz içinde saç bantı hazırladım ve üzerine küçük çiçeklerle motifler yaptım.açık durduğum zamanlardada onu taktım.herkes çok beğendi.oda süslemesini önceden hazırlamıştım.hastaneye gidince ablam ve yiğenim hemen taktılar kapıya.balonlarla etrafı süsledik.çeşitli ikramlar almıştık gelen misafirler için.masa üzerine onları bıraktık.birde ben bebek şekeri hazırlamıştım.sadece hastaneye gelenlere dağıtılmak zere.onlarıda dizdik masaya gerçekten güzel oldu.şimdi evimizdeyiz.kızımla birbirimize doymaya çalışıyoruz.ama bu imkansız birşey sizde kucağınıza alınca anlayacaksınız.bu cennet kokusundan hiç uzak kalamayacaksınız.
ben mavi renk pijama takımı aldım ona uygun bi şal alacağım
bir de kırmızı bi gecelik alayım diyorum ona uygun da bi şal lazım
üstüne süslü bişey takmak çok mu abartı olur diye düşünmüyor değilim :44:[/
abartı olacağını düşünme zaten seni hastaneye görmeye gelecek insanlar senin yakınların olacaklar seni hor görecek değiller ya sen nasıl istiyorsan o şekilde hazırlan arkadaşım
Teşekkürler cevap için. Eminim çok şık olmuşsundur.görmüş geçirmiş biri olarak yaptığınız hiçbirşey abartı olmaz emin olun.yani benim kadar abartamazsınız:)))iyikide yapmışım:))) ben şalı katlayarak takıyorum başımın üstüne sağ yan tarafa diktim.önceden evde hazırlamıştım zaten.kızımdada aynısı olunca çok şeker olmuş fotoğraflarda.doktorumuzda hemşirelerde bayıldı:) taç takacaksanız eğer önceden evde deneyin çünkü örtünüzü buruşturabiliyor taç.hoş bir görüntü olmuyor o zaman.bende öyle oldu yani.bende ekru renk pijama sabahlık takımı üstüne pudra şal kullandım.birde pembe gecelik sabahlık takımı ile krem rengi şal kullandım.
hmmm ben hiç o açıdan düşünmemiştim :))abartı olacağını düşünme zaten seni hastaneye görmeye gelecek insanlar senin yakınların olacaklar seni hor görecek değiller ya sen nasıl istiyorsan o şekilde hazırlan arkadaşım
Teşekkürler cevap için. Eminim çok şık olmuşsundur.
Benim oğlum olacak Allah nasip ederse. Bir tane kırmızı gecelik-sabahlık takım bir tane de mavi ya da ekru pijama-sabahlık takım almak istiyorum. Aslında pembe lohusalara daha çok yakışıyor ama erkek olunca beyin o şekilde yönlendiriyor insanı
Şimdi, kırmızı takımın üstüne siyah bir şal aldım. Uçları zımbalı ve delikli bir desen. Bunun üstüne bir şey dikersem kokona gibi mi olurum acaba? Kırmızı kurdelemsi, çiçekli bir şey kullanmak istiyorum
Diğerinin üzerine de resmini geçenlerde eklediğim atkılı bonelerden takmak istiyorum. O zaten incili falan oluyor. Hanımağa gibi duru muyum acaba?
Bana da fikir verirseniz kızlar çok sevinirim
görmüş geçirmiş biri olarak yaptığınız hiçbirşey abartı olmaz emin olun.yani benim kadar abartamazsınız:)))iyikide yapmışım:))) ben şalı katlayarak takıyorum başımın üstüne sağ yan tarafa diktim.önceden evde hazırlamıştım zaten.kızımdada aynısı olunca çok şeker olmuş fotoğraflarda.doktorumuzda hemşirelerde bayıldı:) taç takacaksanız eğer önceden evde deneyin çünkü örtünüzü buruşturabiliyor taç.hoş bir görüntü olmuyor o zaman.bende öyle oldu yani.bende ekru renk pijama sabahlık takımı üstüne pudra şal kullandım.birde pembe gecelik sabahlık takımı ile krem rengi şal kullandım.
kızlarr ben bebişimi kucağıma aldım çok şükür.Allah sizlerede sağlıkla nasip etsin inşallah.bizim hastanedeki günlerimiz çok güzel geçti.şıkır şıkır:)))ben 2 tane çilek motifli güpür aldım simli pullu.birini kendi pudra renk şalıma diktim.diğerinide kızımın giyeceği ilk şapkasına diktim.sonra ikimiz içinde saç bantı hazırladım ve üzerine küçük çiçeklerle motifler yaptım.açık durduğum zamanlardada onu taktım.herkes çok beğendi.oda süslemesini önceden hazırlamıştım.hastaneye gidince ablam ve yiğenim hemen taktılar kapıya.balonlarla etrafı süsledik.çeşitli ikramlar almıştık gelen misafirler için.masa üzerine onları bıraktık.birde ben bebek şekeri hazırlamıştım.sadece hastaneye gelenlere dağıtılmak zere.onlarıda dizdik masaya gerçekten güzel oldu.şimdi evimizdeyiz.kızımla birbirimize doymaya çalışıyoruz.ama bu imkansız birşey sizde kucağınıza alınca anlayacaksınız.bu cennet kokusundan hiç uzak kalamayacaksınız.
AİŞE PRATİK ŞAL 41300 kızlar bu nasıl
bunların fotolarını da atsanız ne güzel olurdu....Benim hep hayalimde kırmızı bir yemeni yada şala iğne oyası ile fiyonklu sarkık bir oya yaptırmak var... Şalı taktığımda o fiyonklar alnımın üzerine dökülecek şekilde olsun istiyorum :)
İnşallah zamanı geldiğinde tadını çıkara çıkara yaşarız bunları
foto yükleseydiniz hanımlar bir de :)kızlar ben hastaneden duz en turkuaz ucu pullu tulbentımı taktım ı rahat ettım hem kokos hem rahat olsun dıye önerı ıstersenız hoş oluyo
eve gelıncede takarsınız yıne kokoş tacları zaten cogu kadın gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?