Doğuma Hazırlık Tesettürlüler İçin Hastane Doğum Sonrası Fikirleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
güzel bir konu olmuş...
sayenizde bi çok fikir oluştu şimdiden
bebegin eksikleri kendi eksiklerim derken hayli uzun bir liste oldu
hazırlıklara başlasam iyi olacak :)

Bu taçlar ile şalınızı yada eşarbınızı kombinleyebilirsiniz odaya yabancı erkek girmediği zamanlarda ise sadece tacınızı yada bandananızı takabilirsiniz. ilgilenirseniz sefika_kulahlioglu@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Eklentiler

• $DSCF2825.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 104
  • $DSCF2865.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 109
  • $DSCF2882.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 96
  • $DSCF2856.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 112
  • $DSCF2877.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 125
  • $DSCF2831.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 102
  • $DSCF2839.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 106
  • $DSCF2826.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 99
  • $IMG_1320.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG_1355.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 99
  • $IMG_1352.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 82
  • $IMG_1350.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_1347.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_1321.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 97
  • $IMG_1338.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 115
  • $IMG_1342.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 100
  • $IMG_1344.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 99
  • $IMG_1336.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 85
  • $IMG_1334.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG_1329.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 81
kızlarr ben bebişimi kucağıma aldım çok şükür.Allah sizlerede sağlıkla nasip etsin inşallah.bizim hastanedeki günlerimiz çok güzel geçti.şıkır şıkır:)))ben 2 tane çilek motifli güpür aldım simli pullu.birini kendi pudra renk şalıma diktim.diğerinide kızımın giyeceği ilk şapkasına diktim.sonra ikimiz içinde saç bantı hazırladım ve üzerine küçük çiçeklerle motifler yaptım.açık durduğum zamanlardada onu taktım.herkes çok beğendi.oda süslemesini önceden hazırlamıştım.hastaneye gidince ablam ve yiğenim hemen taktılar kapıya.balonlarla etrafı süsledik.çeşitli ikramlar almıştık gelen misafirler için.masa üzerine onları bıraktık.birde ben bebek şekeri hazırlamıştım.sadece hastaneye gelenlere dağıtılmak zere.onlarıda dizdik masaya gerçekten güzel oldu.şimdi evimizdeyiz.kızımla birbirimize doymaya çalışıyoruz.ama bu imkansız birşey sizde kucağınıza alınca anlayacaksınız.bu cennet kokusundan hiç uzak kalamayacaksınız.

Gözün aydın, Allah size bağışlasın yavrunuzu.

Güpürü eşarba nasıl diktin, neresine diktin? Ben de kırmızı kurdelemsi bir şeyler mi diksem diyorum

bende şimdi konuyu okurken kafamda oluştu bişeyler benim kızım olacak ve o yüzden geceliklerim pembe tonlarında geceliğin tonun biraz daha koyusundan şal ve şalın üstünede aynı gecelik pembesin,n tonundan taç olursa şık durur ve sırıtmaz kombin yapmış olurum gerçi ben birtane gecelik ve yanımada bir tane pijama takımı almayı düşünüyorum geceliğimi pembe aldım ama pijama takımı bakıyorum onuda kırmızı mı alsam diye düşünmüyor değilim hani eskiden doğum yapanlar kırmızı giyerlermiş kırmızı fiyonklu kurdale takarlarmış ya öle düşündüm yapabildiklerimi bu doğumumda yapayım istiyorum çünkü çook sıkıntılı bir gebelik geçirdim hamd olsun bu günlerime rabbim aratmasın ama 2. gebeliği pek aklım almıyor... o yüzden

ben mavi renk pijama takımı aldım ona uygun bi şal alacağım
bir de kırmızı bi gecelik alayım diyorum ona uygun da bi şal lazım
üstüne süslü bişey takmak çok mu abartı olur diye düşünmüyor değilim :44:

görmüş geçirmiş biri olarak yaptığınız hiçbirşey abartı olmaz emin olun.yani benim kadar abartamazsınız:)))iyikide yapmışım:))) ben şalı katlayarak takıyorum başımın üstüne sağ yan tarafa diktim.önceden evde hazırlamıştım zaten.kızımdada aynısı olunca çok şeker olmuş fotoğraflarda.doktorumuzda hemşirelerde bayıldı:) taç takacaksanız eğer önceden evde deneyin çünkü örtünüzü buruşturabiliyor taç.hoş bir görüntü olmuyor o zaman.bende öyle oldu yani.bende ekru renk pijama sabahlık takımı üstüne pudra şal kullandım.birde pembe gecelik sabahlık takımı ile krem rengi şal kullandım.

Teşekkürler cevap için. Eminim çok şık olmuşsundur.

Benim oğlum olacak Allah nasip ederse. Bir tane kırmızı gecelik-sabahlık takım bir tane de mavi ya da ekru pijama-sabahlık takım almak istiyorum. Aslında pembe lohusalara daha çok yakışıyor ama erkek olunca beyin o şekilde yönlendiriyor insanı

Şimdi, kırmızı takımın üstüne siyah bir şal aldım. Uçları zımbalı ve delikli bir desen. Bunun üstüne bir şey dikersem kokona gibi mi olurum acaba? Kırmızı kurdelemsi, çiçekli bir şey kullanmak istiyorum

Diğerinin üzerine de resmini geçenlerde eklediğim atkılı bonelerden takmak istiyorum. O zaten incili falan oluyor. Hanımağa gibi duru muyum acaba?

Bana da fikir verirseniz kızlar çok sevinirim

abartı olacağını düşünme zaten seni hastaneye görmeye gelecek insanlar senin yakınların olacaklar seni hor görecek değiller ya sen nasıl istiyorsan o şekilde hazırlan arkadaşım
hmmm ben hiç o açıdan düşünmemiştim :))
süslü bi tane toka alayım o zaman denerim ve bi fikrim olur
teşekkür ederim desteğiniz için
birde şunu sorayım
turkuaz beyaz bi pijama takımı aldım
üstüne turkuaz şal alacağım
toka veya tacı hangi renk önerirsiniz

önemli olan içine sinmesi acemiperi
niye hanımağa gibi olasın
al dene içine sindikten sonra istersen valide sultan bile olabilirsin

hamilelik ve doğum aşamasında tüm zorlukları çeken biziz zaten. Değil hanımağa kraliçe gibi olsak bile hakediyoruz bence :) Benimde kızım olacak, ekru ve pudra pembe karışık desenli bi pijama takımı aldım onun üzerine erkekler olduğu zaman pudra pembe sal takmayı düşünüyorum erkek olmadığı zamanda cicili bicili tac ve tokalar aldm onları kullanacağm. Ki hastaneye zaten 1.derecede akrabalar gelir en fazla dolayısıyla Onlarda bizi yadırgayacak değiller. Benim fikrim bu kızlar:):)

ben çok merak ediyorum nasıl olduğunu bi sakıncası yoksa bizimle fotoğrafınızı paylaşırmısınız?

Tatlım Allah bebeğini analı babalı buyutmeyi nasip etsin.Çok sevindim.Darısı başımıza.

Benimde tüm hazırlıklarım tamam sayılır bir kaç eksik dışında. Bende eşofman aldım lcwaikikiden alt ve üstte kolsuz penye önü fermuarlı tunik spor tarzda. Hastaneden nasipse 3. gün çıkacağım sezeryan olacağı için. Çıkarken de geceliklerle çıkmak istemiyorum. Geçen hastanede gördüm 3 günlükken bebekten topuk kanı almak için bekliyordu çift belli yeni çıkacaklar ve kadın pijamalı hiç hoşuma gitmedi.Hem hava soğuk olacak. Hayırlısı artık.

kızlar ben hastaneden duz en turkuaz ucu pullu tulbentımı taktım ı rahat ettım hem kokos hem rahat olsun dıye önerı ıstersenız hoş oluyo
eve gelıncede takarsınız yıne kokoş tacları zaten cogu kadın gelıyo

Doğumdan sonra ağrıdan süsü de tesettürü de unuttum ben ikinci doğumum da koyu renk penye eşofman takımları alacağım evde giyilenler var ya onlardan yok kan geçti mi yok kimse bacağımı gördü mü diye düşünmek istemiyorum rahat rahat yatacağım oh gecelik giymiştim çok sıkıntı çekmiştim ben yatarken toplanıyordu açılıyordu rahatsız oluyordum

bunların fotolarını da atsanız ne güzel olurdu....

foto yükleseydiniz hanımlar bir de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…