- 6 Temmuz 2015
- 167
- 130
- 53
Böyle de " ben atayım da belki tutar" kafasıyla açılan konu görmedim şu forumda.. Resmen dalga geçmelik konu.! Hahahahahaaa türbanlıya iş yokmuş.! Yav he he..!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle de " ben atayım da belki tutar" kafasıyla açılan konu görmedim şu forumda.. Resmen dalga geçmelik konu.! Hahahahahaaa türbanlıya iş yokmuş.! Yav he he..!
Valla akrabanızdan başlayalım değiştirmeye o zaman. Akraba böyleyse yabancıya çok şaşırmamak lazım diyorum ben.Evet tesetturlu calisanlar var tesetturlu olmayan insanlardan daha az. Inanin ki benim akrabamin etut merkezi, acilirsan is var dedi. Is veren kisiler cok az. Algıda secicilikten dolayi tesettur kelimesi dikkatinizi cekmis olabilir ama is ilanlarinda yok denilecek kadar azdir
Doğru soyluyosun buyuk ihtimal fetodendir. Bi cv de esinizin adi yaziyodu.nedenini sordugumda feto dediler.yazik olduBenim arkadaşım da bas örtülü bir mühendis. Kıza kac kere yüzüne söylendi başörtülü almadıkları. Ancak küçük çaplı işletmelerde küçük paralarla çalışabilir. Direndi o da ama en sonunda küçük ücretle bir ise girdi.
Ne yazıkki bazı sektörlerde öncü firmalar bu konuda oldukça katılar. Öğretmenlikte bu kadar olmaz diye düşünüyorum ama belki şuanda fetöden işsiz kalanlar nedeniyle egitim kurumlarında zorluk yaşıyor olabilirsiniz.
Başı açıklara iş yağıyor gökten sanki..Merhaba kizlar.Evliyim ogretmenim ve 1yasinda oglum var. Yeni kapandım sayılır.1yil kadar oldu.kapanmadan once isler benim ayagima gelirken kapandiktan sonra bi kapidan kovulmadigim kaldi. Bi is gorusmesi olayimi anlatayim size;
Cv birakmaya bi dersaneye gittim. Yanimda arkadasim vardi ve dış gorunus olarak birbirimize cok zit olan bir arkadasim. Adam geldi arkadasima merhaba hosgeldiniz nasilsiniz hangi brans diye sordu. Ben mal gibi kaldim oyle. Sonra bu sorulari ben cevaplayinca adamin surati dustu ve biz sizi aricaz diyip gonderdi.
Bunun gibi cok olayim var. Calismaya alismis bi kadin olarak bu benim psikolojimi cok etkiledi. Evde oturmak zoruma gidiyo. Kendimi sömürücü gibi hissediyorum.
Bundan sonra ömrüm evde oturarak gecicek galiba. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Okudugunuz icin tesekkur ederim.
Evet böyle şeyler var sizler demekki aşırı sol zihniyetteki yerlere başvuruyorsunuz, o zaman daha sağ olan yerlere başvurun.
Keşke böyle şeyler olmasa ama maalesef var. Açık için de kapalı için de . Her iki taraf da ayrımcılık yapıyor.
Bu çok çirkin, keşke olmasa.
Merhaba kizlar.Evliyim ogretmenim ve 1yasinda oglum var. Yeni kapandım sayılır.1yil kadar oldu.kapanmadan once isler benim ayagima gelirken kapandiktan sonra bi kapidan kovulmadigim kaldi. Bi is gorusmesi olayimi anlatayim size;
Cv birakmaya bi dersaneye gittim. Yanimda arkadasim vardi ve dış gorunus olarak birbirimize cok zit olan bir arkadasim. Adam geldi arkadasima merhaba hosgeldiniz nasilsiniz hangi brans diye sordu. Ben mal gibi kaldim oyle. Sonra bu sorulari ben cevaplayinca adamin surati dustu ve biz sizi aricaz diyip gonderdi.
Bunun gibi cok olayim var. Calismaya alismis bi kadin olarak bu benim psikolojimi cok etkiledi. Evde oturmak zoruma gidiyo. Kendimi sömürücü gibi hissediyorum.
Bundan sonra ömrüm evde oturarak gecicek galiba. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Okudugunuz icin tesekkur ederim.
lutfen yanlis anlamayin ama bir egitim yuvasinda dini sembollerin olmasi ne derece dogru?
evet artik yasal olarak turban kullanilabiliniyor resmi dairelerde ama siz - tarafsiz - bir nesil yetistirmek icin is saatlerinizde gorevinizin gerektirdigi gibi olamaz misiniz?
ben hem egitimci bir ailenin kiziyim, hem de esim profesor. mesleginize saygim cok derin. ve mesleginizin kutsalligina inancim da...
ben sizin yerinizde olsam gorev dahilinde basimi acik tutardim.
"bana bir harf ogretenin 40 yil kolesi olurum" diye emsallendirilmis bir inanca kalben bagli biri olarak size boylesini yakistirirdim.
konu hakkindaki yorumumu tesettur dusmani olarak almamaniz temennisiyle, saygilar.