- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.252
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noterde çalıştığım dönem malum banka bana teklifde bulundu gelip bizimle calisirmisiniz? diye... daha iyi şartlar sunucaz diyerek .Evet tesetturlu calisanlar var tesetturlu olmayan insanlardan daha az. Inanin ki benim akrabamin etut merkezi, acilirsan is var dedi. Is veren kisiler cok az. Algıda secicilikten dolayi tesettur kelimesi dikkatinizi cekmis olabilir ama is ilanlarinda yok denilecek kadar azdir
Noterde çalıştığım dönem malum banka bana teklifde bulundu gelip bizimle calisirmisiniz diye daha iyi şartlar sunucaz diyerek .
Görüşmeye gittiğimde bana kesinlikle beni burda görmek istediklerini bana büyük sorumluluklar vereceklerini söylediler ve birçok şey... Sonunda bomba patladı
Tesettüre girerseniz ...
Pardon ? Dedim
Benim börek saçımın görünmesi mi sorun ? Tesettürlü olmadığımı bile bile çağırıp teklifte bulunan da sizsiniz amaç ?
Beni kazanmak istemişler
Bunu 3.5 sene önce yaşadım.
İş hayatı araçtır, amaç değil. Görevdeyken başını neden açsın ki?
Neden başörtüsü bir taraf olarak geliyor size? Öğrencilere ek bir yönlendirme yapmıyorsa sıkıntı olmamalı.
çoook merak ediyorum ne zaman aşıcaz biz ülke olarak kılık kıyafet problemini.. sorun sizin tesettürünüzde değil hanımefendi sorun insanların beyinlerinde! ben tesettürlü değilim ömrüm boyunca da büyük konuşmak istemem ama düşünmüyorum.. Fakat isteyen istediği gibi giyinmeli ve mesleğine göre değerlendirilerek işe alınmalı.. sizin yaşadığınız durumun tam tersini yaşayan insanlarda tanıyorum.. dediğim gibi sorun zihniyette giyim şekillerimiz de değil.. kendinizi üzmeyin Allah kalbinize göre bir iş mutlaka verecektir..Merhaba kizlar.Evliyim ogretmenim ve 1yasinda oglum var. Yeni kapandım sayılır.1yil kadar oldu.kapanmadan once isler benim ayagima gelirken kapandiktan sonra bi kapidan kovulmadigim kaldi. Bi is gorusmesi olayimi anlatayim size;
Cv birakmaya bi dersaneye gittim. Yanimda arkadasim vardi ve dış gorunus olarak birbirimize cok zit olan bir arkadasim. Adam geldi arkadasima merhaba hosgeldiniz nasilsiniz hangi brans diye sordu. Ben mal gibi kaldim oyle. Sonra bu sorulari ben cevaplayinca adamin surati dustu ve biz sizi aricaz diyip gonderdi.
Bunun gibi cok olayim var. Calismaya alismis bi kadin olarak bu benim psikolojimi cok etkiledi. Evde oturmak zoruma gidiyo. Kendimi sömürücü gibi hissediyorum.
Bundan sonra ömrüm evde oturarak gecicek galiba. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Okudugunuz icin tesekkur ederim.
ayni hosgoruyu boynunda davud yildizi-haci olana da gosterecek misiniz bunu merak ettim?
laik egitim deniliyorsa hicbir simge - ima olmamali egitimciler ve egitim icerisinde.
ogretmen, ogreticidir. yaptigi ve soyledigi seyler emsal alinandir.
dolayisiyla yonlendirme yapmasina gerek yoktur, oldugu gibi ornek alinir.
çoook merak ediyorum ne zaman aşıcaz biz ülke olarak kılık kıyafet problemini.. sorun sizin tesettürünüzde değil hanımefendi sorun insanların beyinlerinde! ben tesettürlü değilim ömrüm boyunca da büyük konuşmak istemem ama düşünmüyorum.. Fakat isteyen istediği gibi giyinmeli ve mesleğine göre değerlendirilerek işe alınmalı.. sizin yaşadığınız durumun tam tersini yaşayan insanlarda tanıyorum.. dediğim gibi sorun zihniyette giyim şekillerimiz de değil.. kendinizi üzmeyin Allah kalbinize göre bir iş mutlaka verecektir..
Carsafli ogretmenler vardi gecende haber olmuslardi. Bu ulkede artik her sey mumkun.Yorumlari okumadim
Gecen de sarikli polis gordum
O bile mumkunken bence abartmayin![]()
Carsafli ogretmenler vardi gecende haber olmuslardi. Bu ulkede artik her sey mumkun.
Soylemlerinizin coguna katiliyorum ama egitim goren kisileri, ogretmenin kafasindaki başörtüsü sayesinde veya yuzunden dini gereksinimlerini yerine getirecegi veya getirtmeyecegi konusunda etkilemesi ongorulemez. Cunku islam ulkesiyiz ve basortusu herkesin alistigi gordugu bisey. Cocuklar basortusunden cok ogretmeninin canayakinligiyla dersi sevdirmesiyle ilgilenirler. Yanlis anlamayin ama kapali bir ogrencim yanima gelipte sen aciksin bende acilicam demedi. Dersi sevdiklerinden konusurduk hep.lutfen yanlis anlamayin ama bir egitim yuvasinda dini sembollerin olmasi ne derece dogru?
evet artik yasal olarak turban kullanilabiliniyor resmi dairelerde ama siz - tarafsiz - bir nesil yetistirmek icin is saatlerinizde gorevinizin gerektirdigi gibi olamaz misiniz?
ben hem egitimci bir ailenin kiziyim, hem de esim profesor. mesleginize saygim cok derin. ve mesleginizin kutsalligina inancim da...
ben sizin yerinizde olsam gorev dahilinde basimi acik tutardim.
"bana bir harf ogretenin 40 yil kolesi olurum" diye emsallendirilmis bir inanca kalben bagli biri olarak size boylesini yakistirirdim.
konu hakkindaki yorumumu tesettur dusmani olarak almamaniz temennisiyle, saygilar.
Soylemlerinizin coguna katiliyorum ama egitim goren kisileri, ogretmenin kafasindaki başörtüsü sayesinde veya yuzunden dini gereksinimlerini yerine getirecegi veya getirtmeyecegi konusunda etkilemesi ongorulemez. Cunku islam ulkesiyiz ve basortusu herkesin alistigi gordugu bisey. Cocuklar basortusunden cok ogretmeninin canayakinligiyla dersi sevdirmesiyle ilgilenirler. Yanlis anlamayin ama kapali bir ogrencim yanima gelipte sen aciksin bende acilicam demedi. Dersi sevdiklerinden konusurduk hep.