- 4 Eylül 2018
- 814
- 1.307
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leş gibi kokan polyesterlere 300-400 istiyorlar şaşırdılar iyice.. neyse ki kriz var da sürünecekler..
hemde ne uçmuş geçen cocuk bölümüne girdik ogluma birşeyler almak içinValla maddi durumunuz sıkışıksa eldekilerle güzel kombin yapmayı dene derim. LCW de bile fiyatlar uçmuş...
Eki Görüntüle 2192848 Eki Görüntüle 2192849 Eki Görüntüle 2192850 Eki Görüntüle 2192851 Eki Görüntüle 2192852 Eki Görüntüle 2192853 Eki Görüntüle 2192854 Eki Görüntüle 2192855 Eki Görüntüle 2192856 Eki Görüntüle 2192857
Ben ekonomik giyinmeyi beceremeyenlerdenim maalesef.
Ama modern/spor tesettür anlayışı bana göre böyle.
Usule Çok aykırı olduğunu düşünmüyorum bu tarzın.
Kot pantolon, beyaz sneakers, kısa botlar, uzun gömlekler, bol miktarda trençkot, spor çantalar,
uzun düz triko tunikler bakabilirsiniz.
Marka olarak Esra keskin Demir-sadece online satışı var.
Kuaybe gider/talys/touche -İnternet sitesinden yada instagram dan satış noktalarına bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2192848 Eki Görüntüle 2192849 Eki Görüntüle 2192850 Eki Görüntüle 2192851 Eki Görüntüle 2192852 Eki Görüntüle 2192853 Eki Görüntüle 2192854 Eki Görüntüle 2192855 Eki Görüntüle 2192856 Eki Görüntüle 2192857
Ben ekonomik giyinmeyi beceremeyenlerdenim maalesef.
Ama modern/spor tesettür anlayışı bana göre böyle.
Usule Çok aykırı olduğunu düşünmüyorum bu tarzın.
Kot pantolon, beyaz sneakers, kısa botlar, uzun gömlekler, bol miktarda trençkot, spor çantalar,
uzun düz triko tunikler bakabilirsiniz.
Marka olarak Esra keskin Demir-sadece online satışı var.
Kuaybe gider/talys/touche -İnternet sitesinden yada instagram dan satış noktalarına bakabilirsiniz.
Tesettürlü ama şöyle giyinmiş, boş yere kendini parçalıyor şeklinde yorumlara uyuz oluyorum. Sanki konu sahibi bunu sordu.
Nasıl tesettürlü bir insan, olmayanı aa şöyle açık giyinmiş, tüttü kaka şeklinde eleştirmeye hakkı yoksa, kimseninde şu zavallıya bak, aklınca kendini tesettürlü sanıyor diye eleştirmeye hakkı yok.
Kimse başkasını memnun edecek şekilde giyinmek zorunda değil.
Modern derken neyi kastettiği önemli. Acaba çok rengarenk uyumsuz parçalar mı giyiniyorsunuz? Bazen görüyorum çiçek desenli bluz çiçek desenli eşarp çiçek desenli etek...
Tavsiyem ilk etapta modern kesimli bir kap veya pardesü (modern den kastım dar değil) kaliteli bir de şal altına da yine kaliteli bir pantolon aldınız mı o sizi baya idare eder. Desenli şeyler almamaya bakın modası çabuk geçiyor. Benim 10 senelik düz renk yalım var desensiz hala kullanırım. Ama geçen sene aldığım desenli yollarını bu sene beğenmiyorum. Renk uyumu da önemli. Sarı eşarp çingene pembe tunik altına yeşil pantolon gördü bu gözler![]()
Modern tesettür nasıl oluyor gerçekten bilmediğim için soruyorum..
Bunu ben de merak ediyorum. Ben tesettürü karşı cinsin dikkatini çekmeyecek şekilde giyinmek olarak biliyordum çünkü..sanırım modern şey demek oluyor ıııııhhhh.. Amacından sapmış..Modern tesettür nasıl oluyor gerçekten bilmediğim için soruyorum..
bakıcam teşekkür ederimModaala butik, dilara Nazan ertan, koçin butik instagramdan bakabilirsiniz
genelde soft renkler tercih edip düz renkler ama bu yıl trendi elbiseler giyiyorum galiba eşim bol ve spor istiyo çünkü ben klasik giyiniyorum.eşarp yapamadığım için şal kullanıyorum bide etek giyiyorumModern derken neyi kastettiği önemli. Acaba çok rengarenk uyumsuz parçalar mı giyiniyorsunuz? Bazen görüyorum çiçek desenli bluz çiçek desenli eşarp çiçek desenli etek...
Tavsiyem ilk etapta modern kesimli bir kap veya pardesü (modern den kastım dar değil) kaliteli bir de şal altına da yine kaliteli bir pantolon aldınız mı o sizi baya idare eder. Desenli şeyler almamaya bakın modası çabuk geçiyor. Benim 10 senelik düz renk yalım var desensiz hala kullanırım. Ama geçen sene aldığım desenli yollarını bu sene beğenmiyorum. Renk uyumu da önemli. Sarı eşarp çingene pembe tunik altına yeşil pantolon gördü bu gözler![]()
taytı evde eşime giyerim.tuniğim çok azdır genelde elbise ve etek giyiyorum klasik seviyorum ama o daha spor seviyo hep short falan giyiyorBen bu tesettur isini cozemedim. Bazen bakiyorum modern olayim derken postmodern oluyorlar. Amac dikkat cekmemek hatlari ortaya koymamak ancak benim acik halimden daha ihtisamli daha dikkat cekici olabiliyorlar. Su dar taytlar konusunda da diger arkadaslara katiliyorum.
herkes kendisinden o kadar emin ki başkasının günahına(!) üzülüyor, ne minnoşluk..