- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Benimde 6 günüm idrar testinde pozitif gördüm hepimiz aceleciyiz inşallah doğrudur da bende gün aşırı kana kadar takip edicem
Silik canım5.gun embriyosu mu bide net cizgi mi yoksa silik mi canim ? Valla bekliyordum aslnda esim yaptirmasaydi dusunmuyordum test flan
Silik canım
Bence var yaBenimki boyle
Ne zaman yapmıştınBenimki boyle
Bence var ya ❤
Ne zaman yapmıştın
İnşallah canım yaaa senin 8 gününmüyfüInşalllaahh ❤❤❤ insallah hepimiz dualarimiza kavuşuruz canim mubarek ramazanda...
Silik cikti 2 tane 5. Gun embriyosuNet pozitif mi silik mi canim senin de mi 5.gun embriyosu??
Benimde ağrım varDun akşam yaptim oylesine agrim var diye esim istedi ben cikmaz ddm sirf ici rahatlasin diye yaptim.
İnşallah canım yaaa senin 8 gününmüyfü
Silik cikti 2 tane 5. Gun embriyosu
Ay doğru ya konuyu açan sensin senin transfer hemen mi gerçekleştiKiz yok 4 günumdü dün.. bugun 5
Benimde ağrım var
Ay doğru ya konuyu açan sensin senin transfer hemen mi gerçekleşti
Ben çatlatma iğnesi kullanmadım, dondurulmuş embriyo transferi oldum. Çok heyecan dorukta olduğu gibi bi okadar da mutluyumSende erken gebeelik testinden yapmişşin ❤ ay hadi inşallahhhh tutmustur bebişler. Benm hemsire sinirimi bozdu yok catlatma ignesinden cikmkstir silik diyor. Catlatma ignesini vurulali 12 gun oldu
Ben çatlatma iğnesi kullanmadım, dondurulmuş embriyo transferi oldum. Çok heyecan dorukta olduğu gibi bi okadar da mutluyum
Kist yoktu zaten bende ki bu testler sadece hamilelik hormonunu ölçüyor başka bi özelliği yok. Hem açıklamada yazıyor , silik test sonucu da pozitif demektirBu testten sonrada bende yapram kipirdamadi cunku inanmiyorum sonra baktim allah allah heyecanlan kiz biraz dedim de konu actim bi baktim heyecanlanmisimay insallah kist flan degildir yani idrar testinde baska bisey boyle cikarmaz demi illa ki bebistir ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?