- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Kist yoktu zaten bende ki bu testler sadece hamilelik hormonunu ölçüyor başka bi özelliği yok. Hem açıklamada yazıyor , silik test sonucu da pozitif demektirnormalde 5 ci gün çok erken test için ama hissettiğim için de yaptım. Zaten çıkmasada üzülme kan testi gününü bekle canım b
Benimde senin ağrışarla aynı canım ağrı rahim büyüyor bebekler için yer hazırlanıyor bunlar normal herhalde benimde dondurulmuş embriyo transferiSenin agrilarin nasil. Benim belim bide arada tam orta kasigim agriyor ama bel cogunluk. Dun cok agrim vardi agri kesici ictim
Benimde senin ağrışarla aynı canım ağrı rahim büyüyor bebekler için yer hazırlanıyor bunlar normal herhalde benimde dondurulmuş embriyo transferi
Yok akıntım zaten jel kullanıyorum o geri geliyor ondan anlamam gelsedeAkıntın var mı ?
Yok akıntım zaten jel kullanıyorum o geri geliyor ondan anlamam gelsede
Doktor 12 Mayıs istedi oda Pazar gününe denk geliyo ya, 10 Mayıs yaparım bide 13 mayıstaBende de yoktu en son çok korkuyorum gerci korkular bitmiyo ki pozitif gorsen ultrasonda gorulecekmi ultrasonda gorulse kalp atisi sanirim annelik boyle birsey ❤
Kn tahlili yaptiracakmisin ?
Doktor 12 Mayıs istedi oda Pazar gününe denk geliyo ya, 10 Mayıs yaparım bide 13 mayısta
Yazmayı unutma haaBenimde test tarihim 10 mayis
9 mayısda bendenYazmayı unutma haa
Yazmayı unutma haa
9 mayısda benden ❤
Yaptir kiz yakinsaAramizda cok az fark var peş 0eşe ogreniriz inşallah ❤ ben yarin yaptirsamm mi acaba
İyi geceler hayırlı ramazanlar canımYaptir kiz yakinsa
Hadi ben uyucam yarin gorusuruz kizlar cumleten Hayirli ramazanlar
İnşallah emeklerinin karşılıgını alırsın canım becede var ama kan ver rahatla bari burayada yaz gelince merakta bırakma hayırlı sonuçlar olsunOruç tutamiyorum ilaçlardan ama ilk sahurda uyanik olmak istedim. Sonra kalkip bir idrar testi daha yapayim dedim... bugun 6.günüm...
Allahim sen benim hevesimi kursagimda birakma yarabbimmm ❤❤❤❤ inşallah gerçektir bu bir onceki testim erken gebelikti iki gun onceydi. Bu normal test... alllahim bu mubarek gecede anne olmak isteyenlerin duasini geri çevirme yarabbim
yarin kan vercem kizlar daha fazla idrarla ugraşmak istemiyorum bana dua edin. Inşallah guzel sonuçlar alirim inşallah 5 senedir bekliyorum
Hayırlısıyla var insAllah canım bekliyorum sonucunuOruç tutamiyorum ilaçlardan ama ilk sahurda uyanik olmak istedim. Sonra kalkip bir idrar testi daha yapayim dedim... bugun 6.günüm...
Allahim sen benim hevesimi kursagimda birakma yarabbimmm ❤❤❤❤ inşallah gerçektir bu bir onceki testim erken gebelikti iki gun onceydi. Bu normal test... alllahim bu mubarek gecede anne olmak isteyenlerin duasini geri çevirme yarabbim
yarin kan vercem kizlar daha fazla idrarla ugraşmak istemiyorum bana dua edin. Inşallah guzel sonuçlar alirim inşallah 5 senedir bekliyorum
Kan vermeye gittinmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?