Test

Bende de yoktu en son çok korkuyorum gerci korkular bitmiyo ki pozitif gorsen ultrasonda gorulecekmi ultrasonda gorulse kalp atisi sanirim annelik boyle birsey ❤

Kn tahlili yaptiracakmisin ?

Oruç tutamiyorum ilaçlardan ama ilk sahurda uyanik olmak istedim. Sonra kalkip bir idrar testi daha yapayim dedim... bugun 6.günüm...

Allahim sen benim hevesimi kursagimda birakma yarabbimmm ❤❤❤❤ inşallah gerçektir bu bir onceki testim erken gebelikti iki gun onceydi. Bu normal test... alllahim bu mubarek gecede anne olmak isteyenlerin duasini geri çevirme yarabbim
yarin kan vercem kizlar daha fazla idrarla ugraşmak istemiyorum bana dua edin. Inşallah guzel sonuçlar alirim inşallah 5 senedir bekliyorum

Eklentiler

• 20190506_035031.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 79
İnşallah emeklerinin karşılıgını alırsın canım becede var ama kan ver rahatla bari burayada yaz gelince merakta bırakma hayırlı sonuçlar olsun

Hayırlısıyla var insAllah canım bekliyorum sonucunu

Ya kızlar bu testlerde silik çıkması tedrginlik te yapmadı değil bende bugün 7 günüm gene silik ama hormon artışı az da ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…