Ben de Finlandiyadayım. Tekrar bi test yaptın mı canımFransa canım sen
Ben göremedim canımTestimde koyulaşma var
Bi değişiklik var mı canımTestimde koyulaşma var
Farklı test yaptım onda da çıktı silik cizgiBi değişiklik var mı canım
Aslında giderek koyulaşması gerekiyor canım Regline kaç gün kaldıFarklı test yaptım onda da çıktı silik cizgi
Ayın 19 da bekleyecem artık adete kadarAslında giderek koyulaşması gerekiyor canım Regline kaç gün kaldı
Canım sen de aynı benim gibi sabırsızsın. Benim de öyle daha Reglime 6-7 gün var. Çok erken test yapıyoruz bu yüzden bi şey çıkmaz boşuna testlere para vermeyelim bence. Regle 1-2 gün kala en doğru sonuç çıkarAyın 19 da bekleyecem artık adete kadar
Testleri atsam şok olursun bu ay yaptigim eşim eczacı senin sayende zengin oldu diyo elim durmuyor ki bugün de yaptımCanım sen de aynı benim gibi sabırsızsın. Benim de öyle daha Reglime 6-7 gün var. Çok erken test yapıyoruz bu yüzden bi şey çıkmaz boşuna testlere para vermeyelim bence. Regle 1-2 gün kala en doğru sonuç çıkar
Daha yapma canım tut kendini. Kaç yıllık evlisin
Daha test yapma lütfen canım daha yeni evlisin sadece kendi psikolojine zarar veriyorsun. Böyle yaparak vücudun strese giriyor ve kadınsal hormonlarımız etkileniyor. En güzeli akışına bırakmak ve gebelik için seks yapmamak . Eğer gebe kalmak için cinsellik yaşarsan eşin de uzaklaşır. Başımıza geldiği için söylüyorum. Erkeği bu konulardan uzak tut ve ona bebek konusunda bu kadar istekli olduğunu belli etme. Çünkü onlar da şartlanıyor ve zevk almamaya başlıyorlar1 yıldır inşallah tutabilirim kendimi
Ayrıca canım testlerinde de bir çizgi yok . Sen öyle görmek istediğin için kendini inandırmak istiyorsunBunlarda bugünkü bu sondu bı daha yapmiyacam
Yok yok hamileymisim 89 çıktı beta çok şükürAyrıca canım testlerinde de bir çizgi yok . Sen öyle görmek istediğin için kendini inandırmak istiyorsun
Aa kız çok sevindim sonunda tutturdun hahaha ne zaman test yaptılar sanaYok yok hamileymisim 89 çıktı beta çok şükür
Ne zaman öğrendin canım anlat nasıl olduAa kız çok sevindim sonunda tutturdun hahaha ne zaman test yaptılar sana
Kız çatladım meraktan nasılsın ne durumdasınYok yok hamileymisim 89 çıktı beta çok şükür
İyiyim çok şükür bu sıkıntı yok o gün acile gittim kan verdim çıktı baya ugrastik almaları için 1 hafta sonra keseyi bebeği görmeye gidecem inşallah sorunsuz geçiyor çok şükür lekelenme oldu o da bitti çok şükürKız çatladım meraktan nasılsın ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?