Aa verdim demişsin zaten onu okumadan yazdım hadi inşallah güzel bi sonuç gelsin
Yok canım çatlamadan sonraki 10. Gün adetim 28. Eylül10 gün mü var adetine canım kan testi verdim sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı olsun senin içinde inşallah
Şu an görüyorum ben canım çok çok silik benimki de böyleTuğçee testim durdukca böyle oldu bi baksana
Bıraz bekledı ama senınkıdw böylemıydı bırde adet olacakmısım gıbı ara ara agrım varŞu an görüyorum ben canım çok çok silik benimki de böyle
Ben sabah Laboquick yaptım ya yoktu resmen ama ben hafif bi çizgi görür gibi oldum aslında çok aşırı silik ama akşama awox de görünür oldu şu an sende de hafif de olsa çizgi görüyorum inşallah vardır canım inşallah gönlünden geçen olsunBıraz bekledı ama senınkıdw böylemıydı bırde adet olacakmısım gıbı ara ara agrım var
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahYok canım çatlamadan sonraki 10. Gün adetim 28. Eylül
Allah razı olsun canımm amın ınsss yarın kaset yapacagım bakalım varsa artıı bellı olur hakkımızda hayırlısı olsunBen sabah Laboquick yaptım ya yoktu resmen ama ben hafif bi çizgi görür gibi oldum aslında çok aşırı silik ama akşama awox de görünür oldu şu an sende de hafif de olsa çizgi görüyorum inşallah vardır canım inşallah gönlünden geçen olsun
Laboquick dimi bu benimde aynı oldu sabah negatifti sonra baktım silik çizgi aynı bu şekilde olmuş akşama gidip awox yaptım orada çıktı inşallah senin de öyle olurMerhaba ben de test yaptığımda çizgi yoktu ama daha sonradan sabah baktigimda böyle olmuştu varmı yokmu bilmiyorum bidahada yapmadim kuruma cizgisinemi benziyor acabaEki Görüntüle 3648078
Yok canım bebetime dı bilmiyorum anliyamadim inşallah bakalim daha önce bu şekilde hiç olmamıştıLaboquick dimi bu benimde aynı oldu sabah negatifti sonra baktım silik çizgi aynı bu şekilde olmuş akşama gidip awox yaptım orada çıktı inşallah senin de öyle olur
Benimde bugün 10 gün oldu 29 eylül ben adeti bekliyim dedim ama seni görünce heyecanlandım ya bi kan sonuçların ne zaman çıkcakYok canım çatlamadan sonraki 10. Gün adetim 28. Eylül
Canım kan sonucum çıktı dün verdim akşam 16 çıkmış şu an baya düşük yarın bir daha gitmem gerekecek artıyor mu diyeBenimde bugün 10 gün oldu 29 eylül ben adeti bekliyim dedim ama seni görünce heyecanlandım ya bi kan sonuçların ne zaman çıkcak
Daha bebiş yeni oluyor demekki canım sakin ol gün geçtikçe artıyor o merak etme şuan hamilesin önemli olan oCanım kan sonucum çıktı dün verdim akşam 16 çıkmış şu an baya düşük yarın bir daha gitmem gerekecek artıyor mu diye
Benide iştahlandırdın regl 29 u gösteriyor benim yapsammı test yaCanım kan sonucum çıktı dün verdim akşam 16 çıkmış şu an baya düşük yarın bir daha gitmem gerekecek artıyor mu diye
Yap ama bak çıkmazsa da canını sıkma aşırı silikti yani benim gördün awox da daha belliydi ve 16 çıktı düşük olabilir adete dün 5 gün vardıBenide iştahlandırdın regl 29 u gösteriyor benim yapsammı test ya
Benim şuan 4 gün kaldıYap ama bak çıkmazsa da canını sıkma aşırı silikti yani benim gördün awox da daha belliydi ve 16 çıktı düşük olabilir adete dün 5 gün vardı
Yapsan mı acaba ay inşallah vardır bi dene bakalımBenim şuan 4 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?