Testte çizgi var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tuğçeee tebrik ederimmm hayrılı olsunn sağlıcakla kucagın aalmak nasıp olsun ınsssss

Erken gebelik testi pozitif çıkan arkadaşlar bel ağrısını bıçak sızısı gibi yoğun yaşayan var mı?

Kızlar testim durdukca böyle oldu comfort marka

Eklentiler

• 75D9343C-933F-404E-A11B-F7C19B8F79FD.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 48
Bıraz bekledı ama senınkıdw böylemıydı bırde adet olacakmısım gıbı ara ara agrım var
Ben sabah Laboquick yaptım ya yoktu resmen ama ben hafif bi çizgi görür gibi oldum aslında çok aşırı silik ama akşama awox de görünür oldu şu an sende de hafif de olsa çizgi görüyorum inşallah vardır canım inşallah gönlünden geçen olsun

Allah razı olsun canımm amın ınsss yarın kaset yapacagım bakalım varsa artıı bellı olur hakkımızda hayırlısı olsunyorumun ıcın tesekkur ederımm

Merhaba ben de test yaptığımda çizgi yoktu ama daha sonradan sabah baktigimda böyle olmuştu varmı yokmu bilmiyorum bidahada yapmadim kuruma cizgisinemi benziyor acaba

Merhaba ben de test yaptığımda çizgi yoktu ama daha sonradan sabah baktigimda böyle olmuştu varmı yokmu bilmiyorum bidahada yapmadim kuruma cizgisinemi benziyor acabaEki Görüntüle 3648078
Laboquick dimi bu benimde aynı oldu sabah negatifti sonra baktım silik çizgi aynı bu şekilde olmuş akşama gidip awox yaptım orada çıktı inşallah senin de öyle olur

Laboquick dimi bu benimde aynı oldu sabah negatifti sonra baktım silik çizgi aynı bu şekilde olmuş akşama gidip awox yaptım orada çıktı inşallah senin de öyle olur
Yok canım bebetime dı bilmiyorum anliyamadim inşallah bakalim daha önce bu şekilde hiç olmamıştı

Benimde bugün 10 gün oldu 29 eylül ben adeti bekliyim dedim ama seni görünce heyecanlandım ya bi kan sonuçların ne zaman çıkcak
Canım kan sonucum çıktı dün verdim akşam 16 çıkmış şu an baya düşük yarın bir daha gitmem gerekecek artıyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…