tevafuk mu :(

Üzülme ya. Güçlü ol. Dık dur hayatın bütün yükü sendeymiş düşüncesine dalma. Ne dertler var. Sıkıntılarının bir gün geçeceğini, senin için de güzel günlerin geleceğini düşün. Kızınız da varmış galiba, onu alın çalışın, elbet unutacak ve yeni bir hayata başlayacaksınız..

Almak istersen alırsın kızını. Tabi istemeli ve bunu mahkemede açıkça ifade etmelisin...

bende sizin yazılarınızı göruyorum ya bilmiyorum size çok şaşırıyorum.
kızınız için eşinin yaptıgı her şeye tekrar katlanırım dıyorsun.
doğru yol bu değil ki!
kızın için ezik olma. güçlü ol bıraz ya.
resmen yalvarıyorsun adamın sana gelip hakaret etmesı belkı de şiddet uygulaması için.

Aldatıldınmı.bence bu duygular geçer zamanla mükafatını alırsn sınuçta aileyi ayakta tutmaya çalısan sensin..

Konu sahibesi sakin ola cocugunu birakma. Kalk ayaga senin bir cocugun var. Onunla birlikte kendine mutlu bir hayat kur. Lutfen avukatin yoksa bir avukat yardimi al, durumun yoksa baroya basvur. Kizini alman cok onemli. Sakin kizinin velayetinin babasina verilmesine razi gelme. Sonra geri almak istedigin zaman yeni bir dava ile ugrasiyorsun ve maalesef hakimler yuksek oranda birakmasaydi cocugun velayetini diye dusunerek sonradan velayeti cevirmek istemiyorlar. Bir bucuk iki yasindaki cocugun velayetini sonradan anneye alamadigimizi biliyorum. Bu durum beni o kadar uzmustu ki cok icsellestirmistim. Ilk sayfayi okuyunca nedense aklima bunlar geldi, sakin ola velayeti birakma sakin. Senin bir cocugun var, bu hayata karsi yikilmamak icin, dimdik durmak icin buyuk bir neden. Kalk ayaga, kullerinden yeniden dog. Yapmak zorundasin en azindan cocugun icin.

Dava bitmiş boşanmışlar ve anlaşmalı olarak çocuk babaya verilmiş
konu sahibi üvey anne bakmaktan sıkılır da çocuğu yollarlar diye bekliyor

Dava bitmiş boşanmışlar ve anlaşmalı olarak çocuk babaya verilmiş
konu sahibi üvey anne bakmaktan sıkılır da çocuğu yollarlar diye bekliyor

Aa oyle mi ben kacirmisim baya konuyu o zaman tesekkur ederim. Ee ne diyelim beklesin bakalim konu sahibi belki verirler cocugunu

çocuğunuzu neden babaya ve üvey anneye bıraktınız. ailenizde varmış işnizde var.

gerçekten merak ettim kınamıyorum

Mahkeme size verir velayetini 4 yaşında diyorsunuz anneden ayrı kalmasın çocuk ya çok üzüldüm durumunuza

Aa oyle mi ben kacirmisim baya konuyu o zaman tesekkur ederim. Ee ne diyelim beklesin bakalim konu sahibi belki verirler cocugunu

Rica ederim
Ben de başka bir konudan biliyorum
İnşallah çocuk olduğu yerde mutlu olur da öyle ortada gezmek zorunda kalmaz

Konunuzu ubilmiyorum okumadım da..
Ama böyle bir adama 4 yaşındaki kız çocuğunuzu mu vereceksiniz?
Ve de başka bir kadın bakacak?
Çocuğunuzu hiç mi sevmiyorsunuz?

şimdi evleneceği kız akıl yoksunumu niye evleniyor bu adamla

Eski konularınıza baktım..
Öleceğim sinirden..
Birini korumak için nasıl kızınızın velayetini babasına verirsiniz?
Nasıl üvey anne bırakırsınız?
Bir de tatlı almışsınız maaş kutlamasıymış..

Evladınız yanınızda değilken nasıl nefes alıp uyuyabiliyorsunuz diyecektim?
Siz tatlı alıp yiyebiliyorsunuz..

benzemiyosun onlarda adam boşanmak istiyo
boşanmışlar ,adam nişanlı evleniyor bile..konu sahibi neyin derdinde tatlı almış da kutlama gibi mi olmuş..
4 yaşındaki evladı o psikopat dediği adam ve ni,şanlısı ile beraber...
yok yok aklım da vicdanım da yüreğim de almıyor böyle şeyleri..

Aynen benim de..
Adamın elindeki deliller kendiyle ilgili sanırım..
Öyle bile olsa yine de velayet vermem, alırım evladımı çeker giderim kimseyi de görmem kimseye de hesap vermem konu çocuklarımsa..

Olayınız neydi bilemem takipte kalmadım, fakat boşanma evresine ve kararına kolay kolay gelinmez her evli kişi bilir bunu. Hıı laf söz olarak kalkışılır, ama icraata kolay kolay geçirecek bir şey bulunmazsa yapılmaz.
Eğer bu kararı vermişsen bir şey olmuştur ve ümidi kesmişsindir de vermişsindir. Bence eşine vereceğin şansı kendine ver artık ve tatlını yemeye devam et üzülme artık...

Aynen benim de..
Adamın elindeki deliller kendiyle ilgili sanırım..
Öyle bile olsa yine de velayet vermem, alırım evladımı çeker giderim kimseyi de görmem kimseye de hesap vermem konu çocuklarımsa..
okuduğuma göre ailendeki evlilikleri yıkarım demiş,kendi ile ilgili değil..kimin evliliği yıkılırsa yıkılsın umrum olmaz,evladım sözkonusu ise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…