- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
konu hakkinda bur fikrim yok ama ortada bayagi paralar dönüyor:)
Özetle: paran var derdin var diyor konu sahibi
Nasıl tadilatmış?Bir ev parası harcıyor.
50 liraya indirimden sütyen hmmmm
Ne diyelim ?
Allah daha çok versin ailenize de hasetlige gerek kalmasın.
Zenginin mali zugurtun cenesini yorar
birincisi teyzenin yaptıkları annenin sorunu, bence sen hiç ilgilinme..
ikincisi; çok şükür aç değilsiniz açıkta değilsiniz, zengin denilecek seviyelerde yaşarken bunları kendine dert etmen çok gereksiz..
sevgiler..
Sag ol canım :) atlattı annem cok şükur sımdı ıyı. Yok gıdemedık valla, konusunu bıle acamadım. Ne olacak bılmıyorum canım..Bende soracaktım gidemediniz mi psikiyatra? Bu arada annen için çok geçmiş olsun canım
Ay evet ıste ta kendısı :)Canim sen sanirsam teyzenle ilgili bi konu acmistim hani camdan bile bakarken makyaj yapar suslenir diye o teyze mi bu yine
Önceki konunu hatırlıyorum hatta merak etmiştim ne yaptınız,doktora gittiniz mi diye...
Teyzen hakikaten boşluktan ne yapacağını şaşırmış.Acaba manik depresif olabilir mi diye de düşündüm.
Onun belirtilerinde de hesapsız harcama yapmak filan var.Teyzene bir teşhis koyamadık gitti:)
Bu para mevzusu biraz da annenin alttan alması ve verici olmasıyla alakalı sanırım.
Annen ses çıkarmadıkça teyzen ortalığı boş bulmuş.Ah ah kanser hep içine atmaktan olur derler.Allah şifasını versin.
Bilemiyorum ki henüz teşhisi konulmamış olsada psikolojik bir rahatsızlığı var o yüzden bu kadar savurgan olabilir. Mesela ben canım sıkıldığında dekoratif eşyalar alırım biblo gibi odamı süslerim onlarla hoşuma gider biliyorsun şu sıralar çok kötüyüm bugün gittim bir şeyler aldım kafam dağıldı öyle büyük paralar harcamıyorum ben harçlığımla alıyorum ama mutlu ediyor beni. Teyzende rahatlamayı çok para harcamak sanıyor galiba o da olabilirSag ol canım :) atlattı annem cok şükur sımdı ıyı. Yok gıdemedık valla, konusunu bıle acamadım. Ne olacak bılmıyorum canım..
Annem cok sıkılıyor bu konuda, kendısı ne paralar harcarken bızım yaptığımız her sey laf oluyor dıye. Sureklı anneme laf sokuyor, ya da bır seyler ortaya çıkınca annemın üstüne atıyor annem mahcup oluyor dedeme ve babama karşı. Tabii benım ellimden bır sey gelmez, saygısızlık da edemem ama uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?