Teyzem artık sinirimi bozmaya basladı

Ayrıcaa teyzenize kendi paramla alıcam arabamı çalışıyorum mesleğim var demişsiniz amaaa başka konunuzda babanızın kredi çekerek size araba alacağını yazmışsınız hem de öyle böyle değil 180 bin liralık bir kredi çekecekmiş sırf lüks araba almak istediğinizden yani öyle yazdığınız gibi kendi paranızla değil ve çok pahalı.

Siz böyle daha kendi ayaklarınız üzerinde duramayıp ailenize yük olmadan kendi bütçenize göre araba alamayıp babanıza bir ev parası kadar arabayı aldıracakken sorun olmuyor da teyzeniz harcarken mi sorun oluyor? demek ki o ev parasına ihtiyacı olan insanlar değilsiniz kaldı ki olay annenizle teyzeniz arasında ve kaldı ki indirimden sütyen alıyorsunuz bir ev parası kadar araba almayı biliyorsunuz komik gerçekten.

Benım ne harcadığım benı, benım annemi babamı ilgilendirir. Teyzem annemin parasını harcadığı ıcın bana bu kadar dokunuyor. Kendı parasını ıstedıgım gıbı harcasın yoksa bana ne. Annemın evınden babamın haberi olmadıgı ıcın her şeyiyle teyzem ilgileniyordu, annem sadece kirasını alıyordu her ay. Parayı direkt o almadı önce yatırım ıcın kullandı zarar etti, kalan parayı da eve harcadı. Annem sorun olmasın diye yatırım icin ses çıkarmadı, ev icin harcanan kısımdan da sonradan haberi oldu. O zaman rahatsız oldugunu dıle getırınce de anneannem azarlar gıbı konustu, annem de bozuldu bır daha acmadı konuyu. Şirket konusunda da onun yüzünden yanlıs bır yatırım yapıldı, altı bos çıktı.

Yok dırekt onu sorumlu tutamam asla kımse tutamaz, Allah'ın takdırı yanı. Sadece annem o surecte kanser oldu.. Ama annem artık uzak duruyor, cok strese soktular cunku zamanında.

Ben hıcbır yerde kendı parayla araba alacağım demedim. Ben çalışmıyorum bıle :) staj yapıyorum. Ayrıca babamın bana alacağı araba yük degıl kı. O da benım ıhtıyacım. Babam uygun gormuş almıs sıze ne? Teyzemı de ılgılendırmez kımseyı de ılgılendırmez. Ben teyzem emrivaki ile annemın parasını harcadığı ıcın sınırlenıyorum. Ikı saattır onu anlatıyorum ama sız ıkı dk dogru düzgün okuyamamıssınız

teyzeni artık biz bile tanıdıysak ailenizdekiler de tanıyordur, annen kendini kötü hissetmesin.. onu böyle kabul edin ve bir daha parasal ilişkilere girmeyin..

Her ailede olur ya böyle çalısmadan baskalarının kazandığını harcayan, iste teyzem de aynı oyle... Benım de annem ıcın üzülmem ve duruma sinirlenmem cok normal bence ama yapacak bır sey yok

Ayy bilmez miyim tatlım valla ben de her dısarı çıktığımda alırım bır seyler ne bıleyım canım sıkkın oluyor harcıyorum alıyorum alısverıs iste terapi gibi, ama bunun ilerisi hastalık oluyor teyzeminki gibi

Siz neden teyzeniz size laf söylediğinizde alttan alıyorsunuz anlıyamadım.
Küçük arabaya sığmam ben iriyim diye geçiştrip ,espri yapacağınıza ,lafı yapıştırsaydınız.
"Sen bir ev parasını dekorasyona harcadın, gözün doysun" deseydiniz.Siz ağzınızı açamazken ,anneniz kadın ne desin,haklı kötü olmak istemez.Burdan kim size nasıl yardım edebilir ki, siz böyle söyleyemediklerinizi buraya dolup dolup yazarsanız ,hiçbirşey değişmez.Lafı yeri geldimi söyleyin ,bitsin bu iş

Siz daha önce de 180 bin lira kredi çekip araba alacaktınız. Hatta ben size 180 bin liralık bir ihtiyaç kredisi olmadığını söylemiştim ki yok zaten...
Sizin para ile ilgili bir sorununuz mu var? Siz 180 bin TL kredi çektirip babanıza araba aldırıyorsanız ki hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Teyzenizin yaptıkları da gözünüze batmasın bir zahmet, bu konu annenizi ilgilendirir.

Şimdi burada konu ve sorun nedir? Buldum paran mı var derdin var demek istiyorsun sanırım

Annem bana hep sen tasarruf yapamazsın maaşı aldığın gün bitirirsin filan diyor ama limitim var benim aşmamaya özen gösteriyorum

Annemı ılgılendırdıgı ıcın ve anne de üzülüp bır sey yapmadığı ıcın benı ılgılendırıyor.. O yüzden..

sorun istemiyorsanız uzak durmaya çalışın her türlü. bizimde uzaktalar yazdan yaza görüyoruz o bile annemle üstünlük yarışına girmesine yetiyor.yarışmaya biz katılmıyoruz fakat kötü annem ve biz oluyoruz.üstelik annem dul yetim aylığı ile kendine yetmek ve kardeşimi okutmak için çabalarken teyzemin evine 2 emekli maaşı giriyor.üstüne eniştem çalışıyor.3 çocukları var.yazın marmarada kamp evlerinde kalıyorlar sanki kanarya adalarında tatil yapıyormuş havasıyla.bütün streslerini de bize atma çabasında oluyorlar.o yüzden ne kadar uzak o kadar iyi.

Ben oyle bır sey dıyemem daha onceden annem bıle ımalı konuştuğunda olay oldu bır de ben oyle bır laf edersem kıyamet kopar.. Elimden geldiğince bır seyler demeye çalışıyorum ama bır sey degısmıyor hala son gaz devam

Bız de sımdı daha uzağa taşındık o yüzden daha rahatız. Hem yarışa giriyorlar hem de annemı rahatsız edıyor, daha bugun kendı mutfağımıza bırkac sey aldık annem ındırıme gırmesını beklıyordu ama teyzem masallah sezon dınlemıyor en pahalılarını alıyor hep ustalık kendı parası da degıl. Bu kadar dusuncesız olması annemı de uzuyor artık rahatsız etmeye de basladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…