2.500 cok para degıl belkı ama ,uc kısılık aıleye rahatlıkla yetecegını dusundugum bır mıktar .
ustelık ,10 yıllık bır evlılık de o maasa hıc bırsey sahıbı olamamak da dusundurucu gercekten .
hıc bırsey sahıbı olmadıgı gıbı ,sureklı hanımefendının bılmedıgı borcların ortaya cıkması da
kım olsa suphe uyandırır .bellı kı burada kı es,kafasına gore harcama yapan,neye harcadıgı
bellı olmayan sonrasın da ıse suprız borclar ortaya cıkaran bır adam .
ben konu sahıbının teyzesıne hak veryorum burada .cunku ben de boyle yasanmıs ornekler cok goruyorum cevrem de .
kadın oldukca tutumlu ,ne ustune bırsey ne evıne bırsey alır .olabıldıgınce kıstıgı halde borcdan kafalarını kaldıramıyorlar .
ustelık neye borclandıklarını bıle bılmıyor .esıne sorar sa kredı karttı carttı curttu sebebplerı one suruyor .
ama kadın kredı kartı asla kullanmaz .esı kım bılır nerelere harcıyorda o borc gelıyor .
boyle aıleler yok degıl var .ne yazık kı bazı esler harcamaları karısından saklıyor.kadına tek soyledıgı sey ;
su kadar borcumuz harcımız var demek oluyor .ama neden bu kadar borc harc dedıgın de cevap yoktur .
konu sahıbını yanlıs yonlendırmıs gıbı de olmak ıstemem ama ,teyzesıne hak vermeden gecemeyecegım .
belkı bosanmalık boyut olmaz ama ,harcama duzenı yapılabılır .yanı ıkı taraf da neye ne harcıyor ıse bunları
bırbırlerıne soylerler ıse ,harcamaları kontrol alıtna almıs olurlar .boylelıkle nereden borclandıklarını
ıkısıde bılmıs olur .cunku aynı evın ınsanı bunlar .ıkısının de bunu bılmeye hakkı vardır .