• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teyzem ve annemin evi

düşündüm ama teyzem der mi sana ne oluyor diye o zaman ne dicem. var onda o arsızlık
Benim annemin evinde senin oğlunun oturması ne alaka dersiniz siz de. Onun ne demesi önemli değil de annenizin size sahip çıkması önemli öyle bir konuşmada bunu teyit etmeden sakın konuşmayın. İnşallah gönlünüze göre çözersiniz meseleyi.

Bizim komşu kendi oturacak gibi yaptırdığı daireyi kaynına kiraya verdi. Kardeşleri için canını bile verebilecek kocasını öyle bir delirttiler ki kardeşini evden kovdu. Mis gibi evin parkeleri kabarmış, rutubet olmayan evin duvarlarını rutubet yapmayı başarmışlar. Her yer kırık dökük çizik içinde. Anneniz kötü olmak istiyorsa versin.

Bana göre en iyi bahane yüksekçe bir kira istemeniz. Hatta bir talip 1 yıllık kirayı peşin verecek olsun? Rekabet edemeyeceği için kendi vazgeçmiş olur.

Bizim komşu kendi oturacak gibi yaptırdığı daireyi kaynına kiraya verdi. Kardeşleri için canını bile verebilecek kocasını öyle bir delirttiler ki kardeşini evden kovdu. Mis gibi evin parkeleri kabarmış, rutubet olmayan evin duvarlarını rutubet yapmayı başarmışlar. Her yer kırık dökük çizik içinde. Anneniz kötü olmak istiyorsa versin.

Bana göre en iyi bahane yüksekçe bir kira istemeniz. Hatta bir talip 1 yıllık kirayı peşin verecek olsun? Rekabet edemeyeceği için kendi vazgeçmiş olur.
Hayret
Bı erkek, ailesinden birine kiyabildi mi sonunda bari 🤣

Keske anneniz o an onceden baska birine soz verip kapora aldigini soyleseydi.
neyse ki geç degil,1 yıllık kirasını peşin ödeyen birine kiraya verdiğinizi söyleyin. Hiç yüz göz olmaya tartışmaya gerek yok neticede annenizin kardeşi eninde sonunda yüz yüze bakacaklar böyle birsey söylerseniz fazla sorun olmadan kurtulursunuz bence.

kızlar selam, konu gene teyzem , annemler yakında başka bi siteye taşınacaklar ,teyzemin oğluda ev arıyor. dün teyzem annemi aramış Halil seni bekliyor bacım haberin olsun diye .sinir olduk teyzemin emrivakisine ev annemin bu arada. önceden de bi işittirmişler biz de tutabilir diye. biz istemitourz çünkü ev dubleks ve teyzemin oğlunun durumu yok o evin kirasını veremez .resmen teyzem ayağına eve çöreklenecek.teyzem de buna değer biri değil önceki konularımdan bakabilirsiniz .anneme diyorum olmaz kirayı ödeyemezler ,zam yapsan ayıp olur çıkarsan evden kıyamet kopar. dünden beri başım ağrıyor sinirden . annemde ikili birli daha ne desem de annemi ikna etsem. güvenmiyorum anneme öyle çok insanların yüzüne durabilen biri değil.
Teyzene bir telefon acip cok yulsek kira verecek birini buldugunuzu ve bu paraya ihtiyaciniz omdugunu soyluyorsunuz ve hop bir kavga bir kriz arayi bozup parayi alip keyfinize bakiyorsunuz.

Benim eşimin ailesi bu konuda çok gözü açıktır hepsinin kirada evleri var asla akrabaya vermezler asla. Yüzüne de söylerler mesela bu evin değeri 7 bin sen 5 bin verirsin kusura bakma sana veremem diye sonuçta ev kiralamakta bir ticaret neden kendi maliınızla rezil olasınız.

kızlar selam, konu gene teyzem , annemler yakında başka bi siteye taşınacaklar ,teyzemin oğluda ev arıyor. dün teyzem annemi aramış Halil seni bekliyor bacım haberin olsun diye .sinir olduk teyzemin emrivakisine ev annemin bu arada. önceden de bi işittirmişler biz de tutabilir diye. biz istemitourz çünkü ev dubleks ve teyzemin oğlunun durumu yok o evin kirasını veremez .resmen teyzem ayağına eve çöreklenecek.teyzem de buna değer biri değil önceki konularımdan bakabilirsiniz .anneme diyorum olmaz kirayı ödeyemezler ,zam yapsan ayıp olur çıkarsan evden kıyamet kopar. dünden beri başım ağrıyor sinirden . annemde ikili birli daha ne desem de annemi ikna etsem. güvenmiyorum anneme öyle çok insanların yüzüne durabilen biri değil.
Ev annenin karar annenin sen sadece fikrini beyan edebilirsin. Eğer kiraya vermezseniz de kardeşiyle arası bozulacak. Buna kendi karar vermeli.

Benim ayni olay evden degilde baska bir mal paylasimi yuzunden geldi.baktm annem babam bedavadan milleti zengin edecek.acik acik soyledim ayagimi bu evden keserim bir daha asla yuzumu goremessiniz diyip buyuk yemin ettim.onlarin yanindada mala konacak kisiyi aradim benim hakkim o yuzden daha sonra ben alacagim ona gore karar verin fiyati şu şu kadar dedim.zaten annem babam bana kiyamazlar bilirler gercekten gelmem dedigimde gelmeyecegimi beni bi daha asla goremeyecelerini.o isi oyle kapattik.benim ailede sulalede cevrede ne kadar fena cevval oldugumu bilirler. Benim koltuklarim bile insanlardan daha degerli.gelen misafirlerde bile ustundeki ortuyu kaldirmam malim eskimesin diye.cok ciddiyim.esimin ailesiyle evimi eskitiyorlar cok kaliyorlar diye kavga etmisligim var. Bunun sebebi nedir biliyomusunuz kucuklugumden beri calistim kac yasima kadar.ben birseylere sahip olabileyimki babam gibi olmayayim diye. Annem rahat yasasin diye .net olun.maliniza kiymet verin. Birakin teyze gitsin mal gitmesin.cok cok ciddiyim.

Annenizin suan çıkacağı evemi yerleşmeyi düşünüyor teyze oğlu?

Keske anneniz o an onceden baska birine soz verip kapora aldigini soyleseydi.
neyse ki geç degil,1 yıllık kirasını peşin ödeyen birine kiraya verdiğinizi söyleyin. Hiç yüz göz olmaya tartışmaya gerek yok neticede annenizin kardeşi eninde sonunda yüz yüze bakacaklar böyle birsey söylerseniz fazla sorun olmadan kurtulursunuz bence.
Bencede bunu söylesin, yaşadığınız bi durumu bahane edip , 1 yıllık kira peşin aldim. Parayada ihtiyacm vardi desin. Siz teyzenizi arayıp konusursaniz isler cirkinlesebilir, bu şekilde anneyi ikna edin , böyle söylesin. Ozman mecbur ses edemez iki of püf eder aralarda bozulmaz

Kirayı tutamayacakları bi miktardan koyun. Ödeyebilirse çıksın. Ama akrabayla ticaret yapılmaz. Anneniz yumuşak yüzlüyse ona kardeşini kaybetmek istemiyorsa evini vermemesini söyleyebilirsiniz. Çünkü evini verdikten sonra küslük yaşanacağına eminim. Hayra da geçmez. Bunun dışında benim annem de çok dik duramaz ama ben her zaman arkasında dururum. Gazlarım güç veririm ona çok güvendiğimi söylerim. Bunlar anneme çok iyi geliyor. Başka bir olay olduğunda daha özgüvenli ve net çıkış yapabiliyor. Bence annenizin hayatta arkasında duracak güvendiği ve sevdiği, her koşulda onu destekleyecek birine ihtiyacı var çünkü benim gördüğüm kadarıyla yumuşak yüzlülük bunun eksikliğinden kaynaklı oluyor.

Back
X