- 9 Temmuz 2016
- 67
- 27
- 18
- Konu Sahibi Sashacrossa
-
iyide her kavga eden ölmüyorki . bende kavga ettiğim babamın yada abimin de kavga ettiği kişiler oldu ama o kişiler ölmedi .s:SOlaya sessiz kalan anneniz ile kadını üzmüşsünüz. O ev sizin de eviniz değildi, ailenizin eviydi ama anneniz sizin terbiyesizlik yapmanıza göz yummuş resmen. Kusura bakmayın ama muhtemelen sizler yüzünden yaşadığı üzüntü sebep olmuştur ölümüne.
Bu arada bunu bir sağlıkçı olarak söylüyorumKalp hastası birine daha hassas davranabilirdiniz ben olsam öyle düşünürdüm çünkü kalp hastaları üzüntü strese gelemiyor ölen kişinin hayrına bşyler yapın Bnce !
iyide her kavga eden ölmüyorki . bende kavga ettiğim babamın yada abimin de kavga ettiği kişiler oldu ama o kişiler ölmedi .s:S
yok bu ablamın hesabı ben şuan 26 yaşındayımYaşınız doğruysa çocuk falan değil, 28 yaşında kocaman insanmışsınız bir de...
evden kovmadım zaten 16 yaşındaydım beni niye kaale alsınki. annem olaydan sonra bize kızdı odamıza kovaladı dedim zaten . sonuçta oan şöyle düşündüm. burası babamın evi . babam annem karışmıyorsa yediğime içtiğime teyzem nasıl karışıyor düz mantık düşündüm işte .. olan oldu . sinirlendim .Kalp hastası birinci dereceden akrabadan bahsediyorsunuz, sıradan bir ağız dalaşı edilmiyor resmen evden kovuluyor kadın, sizce üzülmek için yeter ki değil mi? Yeğen kovuyor, kardeş susuyor!
işte şimdiki aklım olsa alttan alırdım ama çocuksun yanında arkadaşın var .. rencide ediyor seni .. bende ağzıma geleni saydım .. tabii öleceğini nerden bileyim aklımın ucundan geçmedi insan kavga da eder sonra barışırız diye düşündümÜzüntü tetiklemiş.Dokunmuştur küçücük kızdan azar yemek,yaşınızdan büyük sözler sarfetmişsiniz. dolaylı yoldan siz sebep olmuşsunuz.
canım bu abşlamın hesabı benim hesabım yok . 26 yaşındayım şuanYaşın profilinde yazdığı gibi 38 ise 10 yıl önce 28 yaşındaydın çocuk değildin ama burda seni 10 yıl once yaptıgın düsüncesizlikle suclamak sacma olur. Sordugun soruya gelince tabiki sen öldürmedin, ama çok üzülüp düşündüyse kalp krizine etkisi olabilir. Olmayabilir de. Bunu bilemeyiz ama en üzücü olan ona en son kurdugun cümlelerin bence. Ben olsam bende hep bunu düşünürdüm, zor. Kalp hastaları için en ufak üzüntü bile ciddidir, benim teyzem de kalp hastası ve onu incitmemek için kurduğum cümleyi 2 kere düşünüyorum.
evden kovmadım zaten 16 yaşındaydım beni niye kaale alsınki. annem olaydan sonra bize kızdı odamıza kovaladı dedim zaten . sonuçta oan şöyle düşündüm. burası babamın evi . babam annem karışmıyorsa yediğime teyzem nasıl karışıyor düz mantık düşündüm işte olan oldu . sinirlendim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?