Teyzemle eniştem boşanıyor,beş para etmez bir kız yüzünden

.ayşeye demişki ''x (yani teyzem) senin çok rahat olduğunu düzgün bir kız olmadığını,erkek düşkünü olduğunu söyledi bana''. ve daha biçok şey söylemiş kıza
şu sözlere bakın.yenilir yutulur kelimelermi bunlar.

Kızı aradan çıkarınca mutlu mesut yaşarlar heralde. Kızcağız en başından beri kullanılan taraf olmuş. Kolye alınmış, onun üstünden alınmış, kızı ne ilgilendiyorsa. Sonra da gereksiz bir konunun içine ,çirkin bir yöntemle çekilmiş, kızla ne alakası varsa, oda hakkındakiler duyunca söylemiş birşeyler. Belkide çok ayrıntı bile vermedi kız, aldattı vs filan bile demedi.

Alakası olmayan her konunun içine zorla çekilmiş. Bir de üstüne beş para etmez olmuş.

Peki bunca çirkinliği yapan enişte ne olacak.
Kızı kullanıp, eşinden saklı iş yapan teyze ne olacak.
Zavallı ailesine bakan, başlarında kimsesi olmayan, beş para etmez damgası yiyen kız ne olacak.

vay anasını neler olmuş neler..
açıkçası enişte bey beni şoke etti :bbo: bu nasıl bir taktiktir ya. biri bana da gelse ayşe senin hakkında böyle böyle dedi dese tabi ben de celallenirim.ha benim yaşım büyük belki ben işkillenebilirim ama bu kız daha 20 sinde kanmış olması olağan.o sinirle şüphelendiği şeyleri söylemiş olabilir.ama belki enişte bey de olayları abartıyordur hani sizin ağzınızdan da laf alabilmek için.belki bu kız o kadar da ayrıntı vermemiştir.
kız meselesini bilmem ama bu enişte çok tehlikeli benim kocamın böyle komplolar aklının ucundan geçmez garibimin.yani teyzen bu adama pek güvenmesin.eline de asla koz vermesin.

Son düzenleme:
bencede sorun aslinda enistenizle teyzeniz arasinda.
arada bir guvensizlik varmis ki enisteniz boyle bir yalanla o kizin agzindan laf alip olaylar bu kadar buyumus.aslinda enisteniz teyzenize guvenmiyor .
kiz cahillik etmis belki pat diye atmamaliydi kendini ortaya ama enisteniz laf cambazi olunca basarmis kizida suclu gostermeyi.

Katiliyorum, sucun büyügü adamda.
En az 30unda vardir eniste. Onun yaptigi daha büyük bir ayip, hatta seytanlik, resmen karisi hakkinda bilgi toplamak icin kiza karim sana bunu bunu diyor diye yalan söylemis.
Kiz adama herseyi anlatmadan önce teyzeyle konusup, hakkimda böyle demissin demeliydi tamam ama adamda sütten cikma ak kasIk degil yani ortaligi o karistirmis.

bir de bu kıza evli erkek avcısı,laf camabazı demişsiniz.peki böyle birine neden evini açıyor teyzeniz üstüne makyaj mal.,maşasını hediye ediyor,sizin deyiminizle üstüne titriyor.yani bu kız eğer kötü biriyse o zaman evine sokmakla teyzeniz suçlu ya da olaylar enişteniz yüzünden bu raddeye geldiği için artık masum bir kız artık sizin gözünüze öyle görünüyor.

boşancak eşinden diyorum daha napsın doğrasın mı adamıCADIARZU enişteme napıcağının kararını verdi teyzem,suçun eniştemde olduğunu zaten biliyoruz,o yakında hayatımızdan çıkıp gider -boşanırlarsa.ama kıza ne olacağı bizim aileyi de ilgilendirir ve o konuda kararsızız,bu noktada yardım istiyorum,eniştemle ilgili yorumlara gerek yok

bu arada eniştemle teyzem 26 yaşında

eniştem meraklı biridir biraz kısık sesle konuş hemen noldu bana da anlatın der,birileri bakışınca hıı kesin bunda bişey var diye düşünür,bilmiyorumki ne duymak istiyordu,ama teyzemin aldatıcağını,başka erkeklerle görüştüğünü falan kesinlikle beklemezdi,ki teyzem açıklama yapmasına gerek kalmadan yaptığı hatayı farketti.

evli erkekleri ayartan bi kızla eşini aynı evde neden tutuyor bu kadın ben onu anlamadım...

kız dayımda kalıyor teyzemde değil,evli erkek ayartması olayını,kızın ne kadar kurnaz ne istediğini ne yaptığını bilen biri olduğunu,yani cahil olmadığını belirtmek için söyledim.

ya teyzenizle enistenizde cok yasli degillermis genc insanlar kizda daha 20 yasinda allah allah bak simdi benim aklima baska dusunceler geldi.

bu kızın evli bir erkekle beraberliğini biliyormusunuz. eğer yoksa varsayımlarla konuşuyorsanız buda günahtır bence...

Eğer beklemeseydi ,bu işe girmezdi ,bunları duymayı beklemiş. Ve bunları duymak adına da, en uygun cümleleri seçmiş kız için. Bak sana erkek düşkünü dedi, kız da ne diyecek, sen önce kendi eşine bak ,demeyecek mi. Duymak istediği aynen buymuş. Yoksa ne duymak istiyormuş.

Madem teyzenin açıklama bile yapmasına gerek duymadan, teyzeni suçlamamış, peki bu eniştenin amacı neymiş. Kızla bir derdi var heralde, artık neyse !

Kızı suçlamanızı gerçekten anlamadım, kıza resmen, sen erkek düşkünüsün diye, iftira atılmış, gereksiz yere olayların içine çekilmiş ve tek suçlu o görülüyor. Enişteyle teyze önce kendi ilişkilerine baksınlar bence.

Ezip geçeceklerine kızı, bence gidip özür dilesinler. Attıkları iftira için, böyle konulara alet ettikleri için. Yazık değil mi, ailesine bakan, sorumluluğu olan bir kıza, bunları yaşatmak.

kız mı kullanılmış?

asıl o bizi öyle bir kullandıki.erkeklerle yediği her pisliğe bizi ve teyzemi katarak kendini aklamaya çalıştı bizden habersiz,maddi anlamda son zamanlarda bizi çok fena kullandı,benim arabam var beni şöförü gibi kullanmaya kalktı,sevgilileriyle buluşup ''bizimkiler sorarsa senleyim'' diye kullanmaya kalktı,ohoo say say bitmez.

teyzemin yaptığı doğru demiyorum,ama teyzem kimseye emri vaki yapmaz,kıza sormuş pakedi mydecembera mı yollayalım sana mı,sen alırmısın falan diye,kız gayet kabul etmiş mydecember uzakta,ondan alman zor olur ben hallederim demiş.bizi bol bol sömürdüğü için en ufak bi mesele olsa bize yaranmak için atlayan bir kız zaten.

tanımadığınız bir insan için zavallı kelimesini kullanmayın bence

bu tarz davrandı diye sizi kullandı diye şimdi suçlu oldu. vurun kahpeye mantığı demek...

bu kızın evli bir erkekle beraberliğini biliyormusunuz. eğer yoksa varsayımlarla konuşuyorsanız buda günahtır bence...

Kızın evli biriyle ilişkisi yok canım. Arkadaş, kızın cahil olmadığını, kurnazlığını anlatmak için, bu cümleyi seçmiş. Ama yanlış cümle bence de. Evli erkek avcısı demek, evli erkekleri ayartan anlamında kullanılır, cahil olmayanlar için değil.

Şu yazdıkların, neredeyse her genç kızın yaptığı şeyler. Bizimkiler sorarsa, şöyle dersiniz demek. Senin arabanı da ,keşke hiç kullandırtmasaydın kendni, bu da seni kullandığı anlamına gelmez, istemiş yapmışsın. Hiç birşeyine yardımcı olmasaymışsın keşke. Ne güzel ki yardımcı olmuşsun.

Bunlardan dolayı evli erkek avcısı olmuyor benim gözümde. Zavallı oluyor.

ben daha farkli dusunuyorum simdi belkide enistenizle bu kizin iliskisi olabilirmi?kiz 20 yasinda enistenizde 26 arada cok fark yok yani. asik olmus olabilirler bu zamanda cok yasanmaya basladi boyle yasak asklar.

ben daha farkli dusunuyorum simdi belkide enistenizle bu kizin iliskisi olabilirmi?kiz 20 yasinda enistenizde 26 arada cok fark yok yani. asik olmus olabilirler bu zamanda cok yasanmaya basladi boyle yasak asklar.

yok artık. bir denmedik bu kalmıştı. valla bu dünyaya kız gelmemek lazımmış. erkek olmak gerek erkek.

evli bir erkekle beraber olduğunu görmedim ama cilve yaptığını,numarasını verdiğini falan gördüm,teyzeme evli erkekler için '' ne kadar yakışıklı dimi'' tarzında abuk subuk ifadeler yapıyomuş yada o evli kişi işyerinden çıkınca ayhhh yapıyomuş hani erimiş bitmiş gibi mimikler anladınızmı.

okypete kızın sandığınız kadar zavallı olmadığını anlattım,yani öyle bir yorum yaptınızki sanki kız melek,bize yaranmak için bin dereden su getirmiş,hayattaki tek hatası da eniştemin gazına gelip 'yanlış anladığı' bir konuyu yarım yamalak anlatmak.

yok öyle bişey arkadaşlar.bu kız normal hayatındada ortalığı karıştıran bi kız sadece bize ucu dokunmamıştı,ayrıca teyzemi yanlış anladığını sanmıyorum,bence aklına ilk gelen şeyle teyzeme iftira attı,teyzemin 8 aylık kızı var,evden çıkamıyor,interneti yok,ilişkisi olduğunu düşündürcek tek kanıt yok kızda.

ama şu anda evli erkeklerle oluyor dediğin şeyi geri alıyorsun. resmen iftirada bulundun kıza...ağzında olabilir. şakadan espriyle söyleyebilir. ama değilmiş işte..
eniştende kıza iftira attı. vede çok kötü sözlerle , kızda bunun üzerine misillime yapma ihtiyacı hissetti
eniştene inanarak. 20 yaşında olduğu içinde olgun davranamadı...ben bunu dediği için yanlış yaptıığını düşünüyorum. ama olaylar kızı bu duruma getirmiş. namusa edilen lafa böyle cevap vermiş.

yok artık. bir denmedik bu kalmıştı. valla bu dünyaya kız gelmemek lazımmış. erkek olmak gerek erkek.

yani olabilir bence buda bi ihtimal.ne alaka dunyaya kiz gelmemek lazimmis felan diyorsunuz konuyla ne ilgisi var.
yokmu yasak ask yasayanlar bu forumda cok sahit olmadikmi.
arastirilinca hersey ortaya cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…