ya hala kıza suç atıyorsunuz. biri sizin namusunuza laf edildiğini söylese vede koca dese karım bana hep bunları diyor diye... dururmusunuz.?
20 yaşında bu kız tabii olgun davranamadı. direkt karşı atağa geçti yaptığı yanlış ama onu,delirten ve bunu yapmasına sebep olam adamda hiç suç yokmu?.
ya hala kıza suç atıyorsunuz. biri sizin namusunuza laf edildiğini söylese vede koca dese karım bana hep bunları diyor diye... dururmusunuz.?
20 yaşında bu kız tabii olgun davranamadı. direkt karşı atağa geçti yaptığı yanlış ama onu,delirten ve bunu yapmasına sebep olam adamda hiç suç yokmu?.
tek suçlu 20 lik kız enişteniz o kadar iyiymişte neden kızın agzından laf almak istemiş teyzenize güvenmiyor demekki. ayrıca 20 yaşındaki bir genç kızın neişi var da eniştenizle ve teyzenizle kalıyor onuda anlamak mümkün deil. teyzeniz sadece kıza yükleneceğine birazda eşinde suç arasa iyi olur. eşi kötü düşüncelerini kızı kullanarak yalan yada doğru uygulatmış olabilir. burda öyle şeyler okuyoruzki belkide enişteniz genç kızdan hoşlanıp,teyzenize iftira atmak ikisinin planıda olabilir. bunlar varsayım ama olabilir.
Enişte suçlu bence.
Eşinden şüphelendiği için, şüphelendiği halde eşiyle bu konuyu halletmediği için, üstüne bir de çirkin bir yol seçip yalan söyleyerek, bir kızıda alet edip, laf almaya çalışması.
Peki enişteniz ne duymak istiyormuş, böyle şeyler duymayı bekliyormuş heralde. Kızın birşeyler bildiğini nasıl tahmin edebilmiş. Ya da ne bilebilirmiş.
Bu sıkıntı bence, sadece eniştenizle teyzenizin sıkıntısı, kızla hiç alakası yok. İkisinin arasındaki bir sıkıntının içine, kızı çekmiş enişte. Birşeyler arıyormuş, bulmuş. Bu anlamda teyzenizden şüpheleniyormuş demek ki. Teyzeniz kızacaksa, eşine kızsın. Herşeyi gereksiz yere başlatan, çirkin yollar deneyen ve bunun karşılığında, çirkin şeyler ortaya çıkaran, enişte.
Teyzenizde gizli gizli kolye sipariş vermesi ve bunun için de kızı kullanması, onun üstünden bu kolyeyi almasıda ayrıca hata. Gizli saklı iş yapmaya kalkışılırsa, karşıdakide böyle kurcalar.
Kız peş para etmiyormuşta, enişte kaç para ediyormuş bu durumda.
evli erkekleri ayartan bi kızla eşini aynı evde neden tutuyor bu kadın ben onu anlamadım...
boşancak eşinden diyorum daha napsın doğrasın mı adamıCADIARZU enişteme napıcağının kararını verdi teyzem,suçun eniştemde olduğunu zaten biliyoruz,o yakında hayatımızdan çıkıp gider -boşanırlarsa.ama kıza ne olacağı bizim aileyi de ilgilendirir ve o konuda kararsızız,bu noktada yardım istiyorum,eniştemle ilgili yorumlara gerek yok
bu arada eniştemle teyzem 26 yaşında
eniştem meraklı biridir biraz kısık sesle konuş hemen noldu bana da anlatın der,birileri bakışınca hıı kesin bunda bişey var diye düşünür,bilmiyorumki ne duymak istiyordu,ama teyzemin aldatıcağını,başka erkeklerle görüştüğünü falan kesinlikle beklemezdi,ki teyzem açıklama yapmasına gerek kalmadan yaptığı hatayı farketti.
kız dayımda kalıyor teyzemde değil,evli erkek ayartması olayını,kızın ne kadar kurnaz ne istediğini ne yaptığını bilen biri olduğunu,yani cahil olmadığını belirtmek için söyledim.
eniştem meraklı biridir biraz kısık sesle konuş hemen noldu bana da anlatın der,birileri bakışınca hıı kesin bunda bişey var diye düşünür,bilmiyorumki ne duymak istiyordu,ama teyzemin aldatıcağını,başka erkeklerle görüştüğünü falan kesinlikle beklemezdi,ki teyzem açıklama yapmasına gerek kalmadan yaptığı hatayı farketti.
Kızı aradan çıkarınca mutlu mesut yaşarlar heralde. Kızcağız en başından beri kullanılan taraf olmuş. Kolye alınmış, onun üstünden alınmış, kızı ne ilgilendiyorsa. Sonra da gereksiz bir konunun içine ,çirkin bir yöntemle çekilmiş, kızla ne alakası varsa, oda hakkındakiler duyunca söylemiş birşeyler. Belkide çok ayrıntı bile vermedi kız, aldattı vs filan bile demedi.
Alakası olmayan her konunun içine zorla çekilmiş. Bir de üstüne beş para etmez olmuş.
Peki bunca çirkinliği yapan enişte ne olacak.
Kızı kullanıp, eşinden saklı iş yapan teyze ne olacak.
Zavallı ailesine bakan, başlarında kimsesi olmayan, beş para etmez damgası yiyen kız ne olacak.
kız mı kullanılmış?
asıl o bizi öyle bir kullandıki.erkeklerle yediği her pisliğe bizi ve teyzemi katarak kendini aklamaya çalıştı bizden habersiz,maddi anlamda son zamanlarda bizi çok fena kullandı,benim arabam var beni şöförü gibi kullanmaya kalktı,sevgilileriyle buluşup ''bizimkiler sorarsa senleyim'' diye kullanmaya kalktı,ohoo say say bitmez.
teyzemin yaptığı doğru demiyorum,ama teyzem kimseye emri vaki yapmaz,kıza sormuş pakedi mydecembera mı yollayalım sana mı,sen alırmısın falan diye,kız gayet kabul etmiş mydecember uzakta,ondan alman zor olur ben hallederim demiş.bizi bol bol sömürdüğü için en ufak bi mesele olsa bize yaranmak için atlayan bir kız zaten.
tanımadığınız bir insan için zavallı kelimesini kullanmayın bence
bu kızın evli bir erkekle beraberliğini biliyormusunuz. eğer yoksa varsayımlarla konuşuyorsanız buda günahtır bence...
kız mı kullanılmış?
asıl o bizi öyle bir kullandıki.erkeklerle yediği her pisliğe bizi ve teyzemi katarak kendini aklamaya çalıştı bizden habersiz,maddi anlamda son zamanlarda bizi çok fena kullandı,benim arabam var beni şöförü gibi kullanmaya kalktı,sevgilileriyle buluşup ''bizimkiler sorarsa senleyim'' diye kullanmaya kalktı,ohoo say say bitmez.
teyzemin yaptığı doğru demiyorum,ama teyzem kimseye emri vaki yapmaz,kıza sormuş pakedi mydecembera mı yollayalım sana mı,sen alırmısın falan diye,kız gayet kabul etmiş mydecember uzakta,ondan alman zor olur ben hallederim demiş.bizi bol bol sömürdüğü için en ufak bi mesele olsa bize yaranmak için atlayan bir kız zaten.
tanımadığınız bir insan için zavallı kelimesini kullanmayın bence
ben daha farkli dusunuyorum simdi belkide enistenizle bu kizin iliskisi olabilirmi?kiz 20 yasinda enistenizde 26 arada cok fark yok yani. asik olmus olabilirler bu zamanda cok yasanmaya basladi boyle yasak asklar.
evli bir erkekle beraber olduğunu görmedim ama cilve yaptığını,numarasını verdiğini falan gördüm,teyzeme evli erkekler için '' ne kadar yakışıklı dimi'' tarzında abuk subuk ifadeler yapıyomuş yada o evli kişi işyerinden çıkınca ayhhh yapıyomuş hani erimiş bitmiş gibi mimikler anladınızmı.
okypete kızın sandığınız kadar zavallı olmadığını anlattım,yani öyle bir yorum yaptınızki sanki kız melek,bize yaranmak için bin dereden su getirmiş,hayattaki tek hatası da eniştemin gazına gelip 'yanlış anladığı' bir konuyu yarım yamalak anlatmak.
yok öyle bişey arkadaşlar.bu kız normal hayatındada ortalığı karıştıran bi kız sadece bize ucu dokunmamıştı,ayrıca teyzemi yanlış anladığını sanmıyorum,bence aklına ilk gelen şeyle teyzeme iftira attı,teyzemin 8 aylık kızı var,evden çıkamıyor,interneti yok,ilişkisi olduğunu düşündürcek tek kanıt yok kızda.
yok artık. bir denmedik bu kalmıştı. valla bu dünyaya kız gelmemek lazımmış. erkek olmak gerek erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?