Teyzemle eniştem boşanıyor,beş para etmez bir kız yüzünden

enişten agızlarından laf almaya çalışmış ortalıgı karıstırmıs kızın da bası yanmıs ama teyzen eskı sevgılısıyle beraber demeden evvel bunu dşünecektı kendı ayagını zaten kız kendısı kaydırmıs,
o yuzden salıverın gıtsın nasıl olsa o bır yol bulur gene sızın sehre gelır.
zaten elın kızının sızın evde ne işi var ben onu anlamadım bır sey olacagı bellı ya enıstenle ılıskıye gırer o evın kadını olurdu ya da böyle yuva dagıtırdı.
salın gıtsın bence tamam öksüz falan ama öksüzün de gunahı da alınmaz ki aslında.
baska ev tutsun bari cıksın sızın evden işten atmayın da baska eve cıksın.

eski sevgilisini söyledi teyzem canım, mesajlarıma bakarsan görürsün,yaşadığı büyük bir ilişki olduğu için öyle arkadaş gibi konuşurken,dertleşirken söyledi

eniştemi ayartıcağını sanmıyorum ya..yapıyorlarsa bişeyler zaten banane,biran önce defolsun gitsinde..

bu arada bu konuda başka konu açmadım ben

kız dönüşümlü olarak dayımlarda kalıyor canım,teyzemlerde hiç kalmadı.teyzemin üvey kuzeni aslında,ama ona da teyze diyor,dayıma da dayı diyor.bu kadar yakınız,samimiyiz yani

başka eve çıkmasına kendi ailesi müsade etmez,bence dayım biraz para verip yollasın onu,o para ona yeniden iş bulana kadar yeter

bu yazdığınızdan yola çıkarak anlatmamışsınız dedim ve bikaç kişide öyle anlamış bu anlattığınız gibi bir kız daha vardı sanırım o konu başka

20 yaşında, eğrisi doğrusu tam oturmamış bir kızdan bahsediyoruz.
Çocukca hatalar yapmış olabilir, bu hataların hepsine verilecek tepki olay anında yapılmalı, hepsi biriktirilip gecikmeli tepki verilmemeli.
Zaten şunu da şöyle yapıyordu bunu da böyle yapıyordu, o halde zamanında bunlara müdahele edilseydi...
Bu konuya gelince teyze de hatalı enişte de, kimse sütten çıkma ak kaşık değil malesef.
Teyze eşinin hassas olduğunu bildiği konuda yalan söylemeyecekti, enişte kıza iftira atarak laf almaya çalışmayacaktı, kız da teyzenize iftira atmayacaktı.
ılk hata zaten yalan...
Şimdi bu kıza ne yapalım diyorsunuz, bu kızı şeytan ilan edip evine göndermenin alemi yok bence, ama ailesinin daha fazla ilgilenmesi gerek.
Başka bir ailenin yanında kalıcı olarak yaşamanın düşünülmesi bana çok ilginç geldi.
En kötü ihtimalle bir kaç ay belini doğrultana kadar akrabalardan yardım alınıp sonra herkes kendi yolunu çizmeli.

Ortada bir hata varsa ki var bu üçüne de ait.

Karı koca arasında zaten güven sıfırında altındaymış ki çoluk çocuğun aklıyla hareket ediyor.

O kızı da daha fazla tutmayın orda ,işler zıvanadan çıkar bence.

söylediğim her sözde alakasız soru yağmuruna tutuluyorum,danışmak istediğim konuda çok az yorum aldım,buraya konu açmamın bana faydası olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…