Teyzemle eniştem boşanıyor,beş para etmez bir kız yüzünden

her genç kızda birinin kocasına göz koyacak potansiyal vardır demekşakkıdı.
hep tetikte yaşamalılar kızlar.mutlaka böyle düşünenler olacak demekki bu hayatta. yazık gerçekten..

biz her genc kizdan bahsetmiyoruz burdaki bu konudaki ayseden bahsediyoruz ayrica kimse yapmistir demiyor ihtimal olarak gorunebilir.
babana bile guvenmicen bu devirde babana bile.
gecen aylarda adam karisini teyzesiyle aldatiyordu bu forumda okumustum her an hersey olabilir.

evet buna aynen katılıyorum adam kimbilir daha neler söyledi kıza tamamen adam suçlu bu işin içinde başka şeylerde var kafamdaki taşlar yerine oturmadı benim siz kıza ne dediniz takı gelirken neden bursaan aldı orda yok mu garip garip şeyler kızı kullanmış enişten bi kere

enişteniz rahat rahat teyzeniz hakkında kıza yalan söylemişse kız hakkında da size yalan söylüyor olabilir

belki de kız sadece Bursa dan takı geldiğini söyledi 'eski sevgilisiyle görüşüyor' muhabbetini enişteniz uydurdu nereden biliyosunuz ki ?

zaten teyzeniz de yanlış anlaşılma olmasın diye kızın adına kargolatmamış mı takıları ?

demek ki enişteniz teyzenizin eski sevgilisine takık ?
kız ne diyor bu konuda peki yüzleştirin kızla eniştenizi

ben zaten evli erkeklerle beraber oluyor diye bişey demedim buyrun bakın.evli erkekleri ayartan bir tip dedim.

bu kız kasiyer,müşterileri de tahmin edersiniz muhabbet kurmasına gerek olmayan insanlar.normal bir kadın,yaşlı bir dede,küçük bir çocuk kasadan geçtiğinde ne selam ne bişey tek kelime etmiyor,genç yakışıklı bir çocuk,zengin evli bir erkek geçtimi hemen haha hihi hoşgeldinizzz diyor,müşteri bişey ararken bire bir ilgileniyor,ve bu o kişiden numarasını almaya kadar gidiyor,iyi niyetinden dimi?zaten numarasını da kampanyalardan haberdar etmek için istiyordurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evli müşteriyle hoş beş sohbet ediliyor,o müşteri marketten çıkarkende >akannehir< aynen şu smileydeki gibi ayhhh diye gülerek eridim bittim çok tatlıydı gibilerinden tavırlar yapıyor ağız kulaklarında,ve teyzeme de ''nasıl tatlı mı sence,yakışıklımı sence'' diyor,teyzem ''amaaan banane evli o'' diyince

-ay zaten o anlamda demedim
-aa evliymiymiş tühhh vb gbi açıklama yapmadan amaaan boşver anlamında mimikler yapıp gülmeye devam ediyor,yormayın beni,bu insanla teyzem bir sene aynı markette çalıştı,evli erkekleri ayartıp ayartmadığını anlamıycak kadar aptal bir insan değiliz

mydecember, herkesin gözünde, eniştenin gözünde bile (hiç hakkı olmadan), olayın tek suçlusu kız olmuş. Sen bile, zamanında kız için yaptıklarınız sizin gözünüze batmazken, kendinizi kullanılmış olarak görmezken, bu olaydan sonra, kız için yapılan herşey bile, kullanılmak olmuş. Peki zamanında niye yardımcı oluyordunuz, olmasaydınız, o zaman niye kullanıldığınızı hissetmiyordunuz. Bu olayla birlikte, kızın o zamana kadar yanlış bulunmayan herşeyi, yanlış bulunmaya başlanmış.

Peki, teyzeniz, kendisi hakkında söylenenleri kendisine yediremiyor, kızıyor değil mi, peki bu kız ,eniştenin kendi hakkında söylediklerini nasıl sindirsin, kızmaya hakkı yok mu.

Acaba enişteyle arasında birşey mi var diyenlere katılıyorum, yalnız varsa kız tarafından değilde, varsa eniştede var bence !

ayartmak kelimesi her kapıya çıkar mydecember.
evli erkekleri ayartıyor yazdın. ben bunu evli erkeklerle beraber oluyor anladım. benim gibi okuyan bazı arkadaşlarda.

Acaba enişteyle arasında birşey mi var diyenlere katılıyorum, yalnız varsa kız tarafından değilde, varsa eniştede var bence !

tabiki varsada kesinliklle sadece kiz haksiz degil %50 hata kizda ise %100 eniste haksizdir.
kiz bekar ama adam evli karisini cocugunu dusunmeden boyle bir ise giristiyse sonuclarinada katlanicak.
ben adam haksiz demiyorum asla.ama aralarinda bir iliski olabilir diyorum.

olayı enişteden öğrenmedik canım.eniştem teyzeme herşeyi biliyorum demiş ve birsürü şey saymış,ve eniştemin söyledikleri şeyleri bir tek diğer teyzem o kız ben ve annem biliyoruz.mesela teyzemin eski sevgilisinin evli ve 2 yaşında çocuğu olduğu,ne iş yaptığı ve daha bi çok ayrıntı.

acaba dedik kız sinirlenip enişteme ''x(teyzem) beni böyle kargo olayına alet etti,kargo bursadan acaba eski sevgilisi mi?'' demiş olabilir,burdada devreye o kızın ablası girdi.

gittik sorduk eğer anlatmazsan herşey yok kötü olur falan üstüne gittik sertçe,o da ağlayarak herşeyi anlattı ama lütfen ailemiz bilmesin falan dedi,küçük kuzenlerim de duymuş kandırdım onlara sordum onlarda ayşenin iftira attığını düşündürcek şeyler söyledi.

yine emin olamadık bakın onca şeye rağmen,kızla görüştüm arkadaşız gibi,ben ortaya laf attım, o da oltaya geldi teyzemle ilgili hoş olmayan yorumlar yaptı,sonra ben ''ha bu arada teyzem memleketten ne zaman gelir biliyomusun'' dedim,imalı imalı ''o biraz zor gelir artık..'' dedi,nasıl yani dedim saçmasapan bişey diyip kıvırdı.

teyzem memleketten dönünce yüzleşicez zaten

eniştemle aralarında ilişki olduğunu sanmıyoruz canım,eniştem biraz odundur o konularda,ayşe de paraya ve tipe bakar ikiside eniştemde yokboshayallersmile

evet bu kızın bunları yapmaya zerre hakkı yoktu.teyzem kendinden ödün verdi ona yardım etti,ve kızı rahatsız edecek hiçbir imada bulunmadı,bir gün olsun küsmediler,ayrıca teyzem dobra bir insandır,söylenecek şey varsa kıza söylerdi zaten

bana böyle bişey deseler,önce bir düşünürüm,bu kişi bunu yapacak bir insan mı diye,sonra eniştenin yanında teyzeyi arar sorarım böyle böyle bişey demişsin diye.

hadi onu da geçtim,bu enişteyle bugüne kadar bir muhabbetleri olmamış,adam çıkıp gelmiş ortaya böyle bir laf atıyor,insan hiç mi düşünmez bu adam ne yapmaya çalışıyor diye,yada hiç mi düşünmez bu adam nasıl bana karısının özel şeylerini söyler diye

ya biri size gelse dese,senin annen seni evlatlık aldı diye,hemen tepki verirmisiniz,önce bir mantık süzgecinden geçirirsiniz di mi,teyzemin böyle birşey söylemeyeceği de bu verdiğim örnek kadar açık,net

ben kendimi kullandırmadım zaten,biz kabul etmedik onun şeylerini ama o yalan söyledi,mesela beni idare et sevgilimle buluşcam diyo,dayım arasa beni telefonu ayşeye ver dese yalancı çıkıcam,kabul etmiyorum bende.akşam dayım arıyor,bugün ayşeyle ne yaptınız diyor,kabul etmediğim halde ya.

onu bir clubte görmüşler dayıma söylemişler,o da mydecemberın bi arkadaşı vardı ona uğradık demiş,artık ortam nasıl bi ortamsa dayım arıyor hesap soruyor senin ne işin vardı orda diye.

normalde hayatta böyle şeyleri kabul etmem ama kızı yalancı çıkarsam dayım direk memleketine postalar,kaç kez tartıştık bu yüzden,baktım olmuyor gerekmedikçe görüşmedim.

bunun dışında kıza yaptığım fedakarlıklardada boynumu eğmedim uyardım,yeri geldiğinde tartıştım,şöförlüğünü yapıp onca yol gidince benzin parasını istemeyi bildim

bu arada eniştem bişey bilmiyor,biz ayşenin söylediğini bilmiyor gibi davranıyoruz.ayşeye de öyle davranıyoruz.teyzem yüzleştirince ortaya çıkıcak

mydecember merak ettim enisten teyzenin bosanma kararina nasil bir tepki verdi?oda bosanmak istiyormu?

teyzem şoktan çıkınca ve eniştem gerçekleri anlayınca boşanmak istediğini söyledi.eniştemde memleketten gel konuşuruz dedi,

ama sadece bu sebepten dolayı değil,eniştemin bu gibi garip tavırlarından bıktığı için boşanmak istedi.

şimdi şöyle bir şey var

kızla açık açık konuşmamışsınız anladığım kadarıyla kızın ablasıyla konuşmuşsunuz

kızla ima yoluyla değil de açıkça konuşmalısınız

kız, enişteniz ve teyzeniz mutlaka yüzyüze görüşmeli bu olay aydınlığa kavuşturulmalı

zaten teyzenizin boşanmak istemesindeki tek sebep bu olay değilmiş

o yüzden bütün faturayı kıza kesmek yanlış olur gerçekten böyle bir şey söylemiş olsa bile

enişteniz hani bir tabir vardır köylü kurnazı diye biraz öyle birisi galiba

zaten normal bir şekilde dürüst ve açık konuşmaktansa böyle çetrefilli yolları seçen bir insanın tüm söylediklerinden emin olmamalısınız

nihayetinde 20 yaşındaki bir kızı bu numaralarla konuşturmaya çalışan koskoca bir adamdan bahsediyoruz

teyzeniz açısındansa her ne kadar boşanmayı kafaya koymuş olsa bile anlaşılan bazı şeyleri netleştirmeden evliliğini bitirmek istemiyor o yüzden mutlaka kızla eniştenizi yüzleştirmeden bir adım atmasın sonra kabahati teyzenizin üzerine yıkmaya çalışır enişteniz

onu bekliyoruz zaten teyzem gelince yüzleşicez,önce ben o kız teyzem,sonra eniştem dahil olcak.

eniştem telefonlarınızı dinledimde öğrendim demiş,kızı bir nevi korumuş yani,onun bi alakası yok gidipte günahını almayın demiş,belkide kendi hatasını örtbas etmek için.

ya benim anlamadığım bu kızın hayatı umrumda değil evli erkeklemi beraber,beni mi kullanıyor,bunlar önemsencek şeyler değil,asıl mesele kızın enişteme söyledikleri,aralarında geçenler,ve ben ona kesinlikle hak vermiyorum,söylencek şey mi ya,eniştem çekip vursa teyzemi -ki ayşe eniştemin kişiliğini tanımıyor,bu ihtimali de düşünmüş olmalı,riske girerek böyle bişey demiş- yine savunmaya devam edermisiniz.sinirden şüphelendiği bişeyi atmış ortaya diyosunuz,namus meselesinden bahsediyoruz

bir ihtimal de şu,teyzeme hala bişey demedi ve hala konuşmadı,yanlış bişey yapmasa konuşurdu diye düşünüyorum.çünkü teyzem mesaj atmış napıyosun diye cevap vermemiş kontörü olduğu halde

aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5

yanlış hatırlamıyorsam,bu kızla ilgili bir konu daha açmıştınızbilmiyorumkismile

teyzeniz eşinizden gizli takı siparişi veriyor bursadan geliyor ve eski sevgili bursa da bunuda o kız biliyor söylemedik demişsiniz ama bence bi ara söylenmiş
kız için evli erkekleri ayartan bir tip demişsiniz eniştenizide ayartmak için iftira atmış olmasın

benden suphelenen turlu tezzgahlar ceviren adamla neden olayim ki?teyzen dogru karar vermis..kizin sucu yok ama yine de en iyisi ailesinin yanina gitmesi..bi sekilde olaylarin icine girmis.ne bileyim etrafimda olmasi icime sinmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…