kız kadar eniştede suçlu hatta eşine iftira atacak kadar suçlu,yani söylemediği birşeyi söyleyerek ,yalana başvurarak ortalığı karıştıran , enişte
resmen kızın üstüne gitmiş. onu gaza getirmiş. teyze ,senin namusuna laf ediyor demeye getirmişki kızıda bu zıvanadan çıkartmış. oda sen benim namusuma laf edermisin peki al sanada diyerek misilime yapmış.
yani buna sebep olan tek kişi enişte. ve gaza gelerekte kafasındaki şüpheyi ortaya döken ve 2ci derece suçluda kız,
1ci derece suçlu enişte ama..
ama şu anda evli erkeklerle oluyor dediğin şeyi geri alıyorsun. resmen iftirada bulundun kıza...ağzında olabilir. şakadan espriyle söyleyebilir. ama değilmiş işte..
eniştende kıza iftira attı. vede çok kötü sözlerle , kızda bunun üzerine misillime yapma ihtiyacı hissetti
eniştene inanarak. 20 yaşında olduğu içinde olgun davranamadı...ben bunu dediği için yanlış yaptıığını düşünüyorum. ama olaylar kızı bu duruma getirmiş. namusa edilen lafa böyle cevap vermiş.
Acaba enişteyle arasında birşey mi var diyenlere katılıyorum, yalnız varsa kız tarafından değilde, varsa eniştede var bence !
Acaba enişteyle arasında birşey mi var diyenlere katılıyorum, yalnız varsa kız tarafından değilde, varsa eniştede var bence !
enişteniz rahat rahat teyzeniz hakkında kıza yalan söylemişse kız hakkında da size yalan söylüyor olabilir
belki de kız sadece Bursa dan takı geldiğini söyledi 'eski sevgilisiyle görüşüyor' muhabbetini enişteniz uydurdu nereden biliyosunuz ki ?
zaten teyzeniz de yanlış anlaşılma olmasın diye kızın adına kargolatmamış mı takıları ?
demek ki enişteniz teyzenizin eski sevgilisine takık ?
kız ne diyor bu konuda peki yüzleştirin kızla eniştenizi
mydecember, herkesin gözünde, eniştenin gözünde bile (hiç hakkı olmadan), olayın tek suçlusu kız olmuş. Sen bile, zamanında kız için yaptıklarınız sizin gözünüze batmazken, kendinizi kullanılmış olarak görmezken, bu olaydan sonra, kız için yapılan herşey bile, kullanılmak olmuş. Peki zamanında niye yardımcı oluyordunuz, olmasaydınız, o zaman niye kullanıldığınızı hissetmiyordunuz. Bu olayla birlikte, kızın o zamana kadar yanlış bulunmayan herşeyi, yanlış bulunmaya başlanmış.
Peki, teyzeniz, kendisi hakkında söylenenleri kendisine yediremiyor, kızıyor değil mi, peki bu kız ,eniştenin kendi hakkında söylediklerini nasıl sindirsin, kızmaya hakkı yok mu.
mydecember merak ettim enisten teyzenin bosanma kararina nasil bir tepki verdi?oda bosanmak istiyormu?
Neler oluyor insanlara ya,
erkek karısına,kadın kocasına güvenmez olmuş,
nedir bu senaryolar,inanın aklım mantığım almıyor...
teyzeniz evli ama hala Bursa da yaşayan sevgilisi dillerde,
enişteniz eşine güvenmiyor,yaşına yakışmayan tarzda genç kızı maşa olarak kullanıyor,
hatta hakaret ediyor...
yani bu filmde oynayan enişte,teyze ve genç hanım
hepsi suçlu bana göre...
sonuç ne,işte yine bir yuva daha çatırdamayabaşlamış,
Allah akıl fikir versin,diyecek başka birşey yok...
yanlış hatırlamıyorsam,bu kızla ilgili bir konu daha açmıştınızbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?