• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Theta Healing Uygulamaları.

bu yöntemi ilk defa duydum nasıl gözden kaçırmışım hayrett
nlp, eft, zihin altı olumlamaları , çekirdek inanç karışımı bir şey galiba, yarın araştırmaya başlıyorum
takipteyim sizi daha çok paylaşım yaparsınız umarım

RUH'UN ORUCU
Ramazan ayında sadece yediklerimizi azaltarak , sınırlı beslenerek koca bir yıl vücudumuza doldurduğunuz sağlıksız beslenmeyi gün boyunca keserek yalnızca bedenimizi hafifletiriz , midemize detoks yaparız , ya ruhumuz'a tika basa doldurduğunuz onca negatif hisler,düşünceler ? İşte, bu mübarek günlerde negatif duyguları ruhumuza almayalım,onları olumsuz hislerle beslemeyelim ruhumuza da detoks yapalım mi ? Kendimden yola çıkarak hazırladım,öyleyse.
Hayatımda karşıtlıklar yaratarak kendimi tanıma zorunluluğundan serbest bırakıyorum.
İçimdeki tüm " benleri"sevgiyle kabul etmenin ve birlikte yaşamanın mümkün ve güvenli olduğunu bilyorum.
Hayatı savaş alanı olarak görme korkumdan kendimi serbest bırakıyorum.
İçimdeki hayallerimden,umutlarımdan vazgeçmeye götüren tüm çelişkilerden kendimi nasıl serbest bırakacağımı biliyorum.
İçimdeki ben , burada cenneti yaşamanın nasıl bir his olduğunu biliyorum.
Yaptığım hataları kabul etmenin , onlardan öğrenmem gerekenleri öğrendiğimi bilmenin mümkün ve güvenli olduğunu biliyorum .
Kendimi cezalandırarak,affetmeye çalışma zorunluluğundan nasıl serbest bırakacağımı biliyorum.
Hayatın anlamı olduğunu bilmenin ve fark etmenin nasıl bir his olduğunu biliyorum.
Ruhumu nasıl arındıracağımı biliyorum ve bir günümü kendi içime dönerek nasıl yaşayacağımı biliyorum.
Evet diyenlere theta healing tekniği ile sevgiyle yüklenecektir.

Einstein insanlar kelimelerin gücünü bilselerdi hiçbir olumsuz düşünceyi akıllarına getirmez, hiçbir olumsuz kelimeyi konuşmazlardı demiş.
İstediğim herşey çok kolay gerçekleşir.
Yaradan tanımı ve bakış açısı ile mucizenin nasıl hissedildiğini, yaşandığını biliyorum.
Theta ile mucizeler çok kolay gerçekleşir.
Hayatımda sürekli istediğim mucizelere tanıklık ederim.
Günlük hayatımı mucizelerle dolu nasıl yaşayacağımı biliyorum.
Hislerini bilmek ister misiniz?

Zaman zaman Theta'nın işe yaramadığını ifade edenler olmuş internet'te. Önce Theta'nın işe yaraması için danışanın buna hazır olması ve inanması gerek. Theta bilinçaltını değiştirme metodu. Siz inanmazsanız gerçekleşeceğine ve ısrarla olumsuz olacağını düşünürseniz bilinçaltınız sizi o olumsuzluğu gerçekleştirmeye yönlendirecektir. Önce şunu bilmelisiniz. Rabbim için hiçbir kulu ayrıcalıklı değil. Siz hakkınız olan iyi şeyleri istiyorsunuz. Bunlara sahip olmak için çaba göstermek gerek. Çok sevdiğim bir hikaye var. Gezginin birisi, uğradığı bir şehirde bir bilgenin Rabbim herkesin rızkını verir. Siz serçelerin bile kışın en soğuk günlerde aç kaldığını gördünüz mü? Hiç açlıktan ölen bir serçeyle karşılaştınız mı? Bunu duyan gezgin ne doğru söz deyip bir ağacın altına atmış kendisini. Başlamış Rabbim benim de rızkımı verir. Herşeyi bilen o. Benim burada olduğumu da görüyor. Ben rızksız kalmam. Birde yanıbaşında serçeleri görmez mi? Tamam daha ne olsun. Bunları da bana bunu anlayım diye gönderdi. Hepsi nasılda mutluluk içinde düşünceleri ile dolu. Günler geçmiş birşey yok. Kar yağmış karın altında kalmış kıpırdamıyor Rabbim rızkımı verecek diye. Artık ölme noktasına gelmiş. Bir serçe dile gelmiş. Ahmak demiş, evet Rabbim bize rızkımızı veriyor ama hiç boş duran bir serçe gördün mü. Bu küçük cüssemizle kar demeden kış demeden sürekli rızkımızı ararız biz.

Benim bu hikayeden kendim için çıkardığım sonuç isteyince veriyor Rabbim. Ama bunun ön koşulu bize verdiği aklı ve diğer şeyleri kullanarak çalışmak, dürüstlükle, güven dolu bir ortam yaratmak.

Yaşam aslında bir ekip işi ve ekip başı sizsiniz. Ekibe doğru insanları dahil edip kuralları doğru uygulayarak yapamayacağınız, gerçekleştiremeyeceğiniz hiçbirşey yok. Ama bunun için önce siz kendinize inanmalısınız. Gerisi zaten yolunuza çıkar.

Sevgi dolu yaşayın.

Einstein insanlar kelimelerin gücünü bilselerdi hiçbir olumsuz düşünceyi akıllarına getirmez, hiçbir olumsuz kelimeyi konuşmazlardı demiş.
İstediğim herşey çok kolay gerçekleşir.
Yaradan tanımı ve bakış açısı ile mucizenin nasıl hissedildiğini, yaşandığını biliyorum.
Theta ile mucizeler çok kolay gerçekleşir.
Hayatımda sürekli istediğim mucizelere tanıklık ederim.
Günlük hayatımı mucizelerle dolu nasıl yaşayacağımı biliyorum.
Hislerini bilmek ister misiniz?

Zaman zaman Theta'nın işe yaramadığını ifade edenler olmuş internet'te. Önce Theta'nın işe yaraması için danışanın buna hazır olması ve inanması gerek. Theta bilinçaltını değiştirme metodu. Siz inanmazsanız gerçekleşeceğine ve ısrarla olumsuz olacağını düşünürseniz bilinçaltınız sizi o olumsuzluğu gerçekleştirmeye yönlendirecektir. Önce şunu bilmelisiniz. Rabbim için hiçbir kulu ayrıcalıklı değil. Siz hakkınız olan iyi şeyleri istiyorsunuz. Bunlara sahip olmak için çaba göstermek gerek. Çok sevdiğim bir hikaye var. Gezginin birisi, uğradığı bir şehirde bir bilgenin Rabbim herkesin rızkını verir. Siz serçelerin bile kışın en soğuk günlerde aç kaldığını gördünüz mü? Hiç açlıktan ölen bir serçeyle karşılaştınız mı? Bunu duyan gezgin ne doğru söz deyip bir ağacın altına atmış kendisini. Başlamış Rabbim benim de rızkımı verir. Herşeyi bilen o. Benim burada olduğumu da görüyor. Ben rızksız kalmam. Birde yanıbaşında serçeleri görmez mi? Tamam daha ne olsun. Bunları da bana bunu anlayım diye gönderdi. Hepsi nasılda mutluluk içinde düşünceleri ile dolu. Günler geçmiş birşey yok. Kar yağmış karın altında kalmış kıpırdamıyor Rabbim rızkımı verecek diye. Artık ölme noktasına gelmiş. Bir serçe dile gelmiş. Ahmak demiş, evet Rabbim bize rızkımızı veriyor ama hiç boş duran bir serçe gördün mü. Bu küçük cüssemizle kar demeden kış demeden sürekli rızkımızı ararız biz.

Benim bu hikayeden kendim için çıkardığım sonuç isteyince veriyor Rabbim. Ama bunun ön koşulu bize verdiği aklı ve diğer şeyleri kullanarak çalışmak, dürüstlükle, güven dolu bir ortam yaratmak.

Yaşam aslında bir ekip işi ve ekip başı sizsiniz. Ekibe doğru insanları dahil edip kuralları doğru uygulayarak yapamayacağınız, gerçekleştiremeyeceğiniz hiçbirşey yok. Ama bunun için önce siz kendinize inanmalısınız. Gerisi zaten yolunuza çıkar.

Sevgi dolu yaşayın.
ne güzel hikayeyle anlatmışsın çok hoşuma gitti eline yüreğine sağlık
ben kendimi seviyorum obezim troid bezim yok fibromiyalji hastasıyım oram buram şişiyor şiddetli ağrılar çekiyorum ara ara üsütüne kist te çıktı :) , amaaa ben o tarafa bakmıyorum baktığım taraf ben bu dünyada ki en değerli şeyim ben emsalsizim (ikizim de yok)
bu beden beni taşıyor her istediğimi yapıyor çok esneğim hareketliyim bedenime değer veriyorum, ruhumu bedenimi kendimi olduğum gibi kabul edip seviyorum tüm içtenliğimle affediyorum ve teşekkür ediyorum yaradılışım neşeli gülmeyi seviyorum, maddiyata değil iç güzelliğine önem veriyorum sahte maskeli insanlara ihtiyacım yok (sadeleştirdim çevremi) kendim ve ailem için iyiyi güzeli istiyorum sürekli rabbim iste kulum veririm demiş o zaman neden iyi ve güzel olanı istemeyeyim istemek işin yarısı onun için çaba da sarf edildi mi gerçekleşmemesi için sebep yok
isteyeyim ayağıma gelsin diye beklemek serçenin dediği gibi ahmaklık oluyor biraz , sözle , hareketle çaba gerek bence de

Bakış Açını Değiştir, Geleceğini Değiştir

Bu yazımda insanın ne kadar zor şeyler yaşamış olursa olsun, olaylara göğüs germe onun altından kalkabilme gücünden bahsedeceğim. Olayları değiştirmeye gücünün yetmeyeceği durumlarda da onların karşısındaki duruşunu belirleme ve nasıl karşılayacağını seçme hakkı vardır.

Bizde duyguları oluşturan asıl şey olaylar değildir. O olaylara yüklediğimiz anlamlardır. Ve böyle olduğu yönünde sayısız örnek var. Ne demek istiyorum;

...
Bizim için ölüm üzücü bir kavramdır, özellikle kaybettiğimiz sevdiğimiz biriyse… Fakat Afrika da sevdikleri ölünce onların hayatta ki görevlerini tamamlayıp Tanrıya ( veya cennete) ulaşmasını kutlayan topluluklar var. Ve kutlamalarda en mutlu insanlarsa ölen kişinin en yakınları oluyor.

Bakın; olay aynı olay “ölüm” fakat bununla bağdaştırılan duygu bir kültüre göre mutlulukken, diğerlerine göre üzüntü olabiliyor. Bu kadar uç bir örnek vermemin sebebi ise farkı kolayca anlatabilmek.

Olaylar nötrdür. Kendi başlarına negatif ya da pozitif bir değere sahip değildirler. Bizim onlara yüklediğimiz anlamlar, onları bizim için iyi ya da kötü yapar…

Bizim yaşadığımız dünyayı algılarken süzgeçlerimiz, çerçevelerimiz vardır. Bu süzgeçleri, çerçeveleri belirleyen şey; bizim inaçlarımız, çevremiz, içinde bulunduğumuz toplum, değer yargılarımız, yaşam tarzımız, ailemiz, öğretmenlerimiz, okuduğumuz kitaplar vb.

İşte bizler hayata bu şekilde çerçevelerimizden bakarak dahil oluyoruz. Ve bunlar herkeste farklı olduğu için her birey benzersiz ve tek oluyor.

Evet belki başımıza gelmiş olayları değitiremeyiz, ama onlara bakış açımızı değiştirdiğimiz zaman olayların anlamları değiştirebiliriz.

ABD’li bisikletçi, Lance Armstrong, gelmiş geçmiş en büyük bisikletçi olarak kabul görmüştür. İlginç olan kısmı ise sürekli katıldığı bisiklet sporunun en önemli organizasyonu olan prestijli Fransa Bisiklet Turu’ nda hayatı boyunca hiç dereceye girememiş vasat bir sporcuyken. 1996 yılında bir bisikletcinin başına gelebilecek en kötü şeylerden biri başına gelmiş, testis kanseri olmuştu.

2 yıl tedavi gördükten sonra 1998 de sporuna geri döndü. 1999 yılında ise Fransa Bisiklet turunu birincilikle bitirdi. Sonra ki 6 sene boyuncada birinciliği kimseye kaptırmayan Amstrong 7 yıl üst üste birinci olarak tüm zamanlar rekorunu kırmıştır…

Bir gün kendisine sorulan bir soruya ise şöyle cevap verdi; “Kanser bana hayatımdaki en büyük hediyeydi.”

Hayatımızı ve geleceğimizi yaşadığımız kötü veya iyi olaylar değil, bizim o olaylara verdiğimiz anlamlar belirler, olaylara karşı tutumumuzu değiştirirsek eğer, hayatımız değişebilir…
Eşsiz ve benzer olduğunuzu bilmek ister misiniz?
Seçimlerinizi sağlıklı yapmanın ve seçimlerinize sahip çıkmanın nasıl bir his olduğunu bilmek ister misiniz?
Yaşadığınız olaylara olumsuz bakış açınızı olumlu bakış açısıyla değiştirerek yaşananlardan kazançlarınızı öğrenmenin nasıl bir his olduğunu bilmek ister misiniz?
Yaşadığımız herşeyi benzersiz ve büyüleyici kılmanın nasıl bir his olduğunu bilmek ister misiniz?
Evet demeniz yeterli.

Ayıpladığımız, kınadığımız şey başımıza gelir inancınız var mı?
Ya acıma acınacak duruma düşersin inancınız?
Hiç eleştirdiğiniz şeyi yaşadığınız olmadı mı? olmuştur mutlaka.
Birini elestirirken iyi dusunun. O elestirdiginiz konuyu hayatiniza cekersiniz. Kisinin dersini alma seklini begenmez hele bir de küçümserseniz, o sınavla muhatap bulursunuz kendinizi. Unutmayin kimse sinanmadigi bir konuda mukafatini da cezasini da almaz.
Dersini alma durumunu begenmediginiz kişinin sinavi onunuze konup " al oyleyse sen tamamla bu dersi" tarzi bir duruma duşebilirsiniz.
Once kendinizden ve anne, babanizdan başlayarak insanlari olduklari gibi kabul edin.
Kinama ve elestirinin insanin bolluk bereketine de ket vurdugu kesin. Bazen hayatimiza olumlu katkisi olacak birini içimizden bile olsa kinar veya kuçumseriz. O kişinin hayatimiza dokunacak enerjisi de çeker gider.
Insanlar onlara olan kuçumseme, kinama halimizi duymasa, bilmese bile bilinçaltımız gizli bir haberlesme halindedir aslinda. Bunu hisseder ve bizim negatif enerjimiz o kisiden tekrar bize akar.

" Kimseyi eleştirme zorunluluğu olmadan yaşamanın nasıl bir his olduğunu bilmek ister misiniz?"
" Kendinizi, annenizi, babanızı ve çevrenizdeki insanları kınama/eleştirme zorunluluğundan serbest kalmak ister misiniz?"
" Hayatınıza sizi eleştiren insanları çekme/alma zorunluluğundan serbest kalmak ister misiniz? "
" Kendinizi, annenizi, babanızı ve çevrenizdeki insanları oldukları gibi kabul etmenin mümkün ve güvenli olduğunu bilmek ister misiniz? "
Tüm bu hislerin" Theta Healing" tekniği ile bilinçaltınıza yüklenmesini isterseniz " Evet" yazmanız yeterlidir.

Kilo veremeyen ya da çok zor kilo verenlerin bilinçaltında;
güçlü olmak için kilolu olmalıyım,
hasta olmamak için kilolu olmalıyım,
tacize uğramamak için kilolu olmalıyım,
aciz olmamak için kilolu olmalıyım,
kendimi tehlikelerden korumak için kilolu olmalıyım,
güvende olmak için kilolu olmalıyım,
güzel olmak için kilolu olmalıyım (malum bir dirhem et bin ayıp örter diye atasözümüz var, bu atalardan gelen inanç, çoğumuzda mevcut)
Kilo vermek zordur,
Metabolizmam yavaşladı, kilo vermem imkansız,
orta yaş üstü mutlaka kilo alır,
Genetik olduğundan kilolu olmak zorundayım,
Kilo vermek için mucizeye ihtiyacım var,
Ekmeksiz doymam imkansız,
Su içsem bile yarıyor, kilo almam kaçınılmaz,
gibi inançlar çıktı. Bu inançlar varken kilo vermek güç olduğu gibi verilmesi halinde bile geri alınıyor. Bunların hangileri sizde var. Kas testi ile tespit edin. Ve yöntemin hiç önemi yok hangisi size uygunsa onunla temizleyin. İdeal kiloya ulaşmak hiç zor değil, kolaylıkla mümkün.

Kas testi nerede yapılıyor ?

" hangisi size uygunsa onunla temizleyin. " demişsiniz ya hangisinin uygun olduğunu nereden bileceğiz ?

En büyük sorunlarımızın temel kaynağı değersizlik duygusu. Çoğumuzda var. Değerli hissetmek herkesten hakettiğimiz değeri görmeyi sağlar.
Değerli olmanın nasıl bir his olduğunu,
Değerli olmanın yaradan tanımı ve bakış açısını,
Değerli olmanın kolay mümkün ve güvenli olduğunu,
Ne zaman nasıl güvenli olacağınızı,
Günlük hayatınızı değerli hissederek nasıl yaşayacağınızı bilmek ister misiniz?

Evet isteriz diyelim nasıl anlatacaksınız ?

Kas testi nerede yapılıyor ?

" hangisi size uygunsa onunla temizleyin. " demişsiniz ya hangisinin uygun olduğunu nereden bileceğiz ?
Merhaba, kas testi birkaç yöntemle yapılan bir test. internette videoları var izleyebilirsiniz. Ben burada kısaca ayakta yapılanı anlatayım. Bulunduğunuz yerde tespit edebiliyorsanız kuzeye doğru dönün. Bu yönde manyetik alanın daha güçlü olduğu tespit edilmiş. Ama tespit edemiyorsanız ayakta herhangi bir yöne doğru dönün. Önce evetle başlayın. Kendinizi kontrol etmez serbest bırakırsanız vücudunuz öne ya da arkaya hareket edecek. Eğer hareket etmezse edene kadar sürekli ve hızlı tekrarlarla evet deyin. Hızlı söylemeniz düşünmenize engel olup sizin kontrolünüz dışında hareket etmenizi sağlayacak. Bu tam da istediğimiz şey. Eğer vücudunuzda su dengesi varsa öne hareket edeceksiniz. Ama arkaya da hareket etseniz bol su içmeniz halinde öne hareket ettiğinizi görürsünüz. Önemli olan evet ve hayır yönününüzü tespit etmeniz. Tespit ettikten sonra sizin test etmek istediğiniz inancınız var mı yok mu onu öğrenebilmek için sesli bir şekilde o inancı tekrarlamanız gerekiyor. En sık karşılaştığımız inançlardan birisi, değerli olmak için hasta olmalıyım. Bunun çok sayıda ve değişik varyasyonları var. Bunu test edebilirsiniz örnek olarak. Evet yönüne hareket ettiyseniz bu inanç sizde var demektir. Bu testi tüm inançlarınız için uygulayabilirsiniz. Hangisinin uygun olduğuna siz karar vereceksiniz. Araştırın, 21 gün inanç değişikliği çalışmaları var. Dürüst davranacağım, ben bu yöntemle tanışmadan önce, hiç araştırma yapmamıştım. Ama ben kendime en uygun yöntemi bulduğumu düşünüyorum. Anda değiştirebiliyorsunuz. Tam bana göre:)

Evet isteriz diyelim nasıl anlatacaksınız ?
Bu yöntemin iddiası şu, siz evet derseniz bilinçaltınıza bu hisler tanımlanır. Çünkü siz evet derken bilinçaltınız aktif olarak bunu algılar. Ama, bu hisleri engelleyen kök inançlarınız varsa o zaman etkisi geçici olur. Yani evet demeniz yeterli.

Sağlıksız bir toplum haline geldik. Hızla daha da sağlıksız oluyoruz. Bütün sağlık problemlerinin aslında beyinle ilgisi olduğu İbn-i Sina tarafından yaklaşık 1020 sene önce söylenmiş. Bugün yeniden amerikayı keşfediyoruz. Keskin sirke küpüne zarar demiş ya atalarımız, sinirlendiğinizde böbrek üstü bezlerinden salgılanan kortizon artmakta, bu insülin hormonunu etkilemekte, bu durumda kendinizi aç hissedip birşeyler yeme ihtiyacı hissetmektesiniz. Bilgi her sorunun çözümünü de beraberinde getiriyor. Bu durumda derin nefes alıp biraz sakinleşme çalışması yaparsanız yeme ihtiyacınız biter. Tabi, öncelikle keskin sirke küpüne zarar inancını temizlemeniz gerek.
Sakin olmanın nasıl bir his olduğunu,
Sakin olmanın yaradan tanımını ve bakış açısını,
Sakin olmanın kolay, mümkün ve güvenilir olduğunu,
Sakin olmaya izinli, layık olduğunuzu,
Günlük hayatınızı sükunet içinde geçirmenin nasıl bir his olduğunu bilmek ister misiniz?
Evet demeniz yeterli.
Sukünet dolu bir gün diliyorum.

Bu arada aslında bu konuda yazmak istediğim çok şey var. Zaman buldukça sizinle paylaşacağım. Herşeyden önce hiçbir yöntemin hayatınızda mucize yaratacağı beklentisi içinde olmamalısınız. Bütün yöntemlerin başarısı size bağlı. Theta Healing yöntemi size, gerçekleştirmek istediğiniz ama bilinsizce engellediğiniz hususları gösterir. Bunları farkettiğiniz ve inancı değiştirdiğiniz anda, belki de hep önünüzde olan çözümü bulursunuz ve uygularsınız. Çözümü bulan ve uygulayan siz olacaksınız. Bilinçaltında dönüştürdüğümüz inançla farkındalığınız artacak, enerjiniz değişecek, istediğiniz dönüşümü sağlayacaksınız. Ama gökten para yağmayacak. Kazanç olanaklarınızı siz artıracaksınız. Eğer, doğru bir yaklaşımla bu metodu uygularsanız ya da herhangi bir metodu o zaman istediğiniz herşeye ulaşabildiğinizi göreceksiniz.
Musmutlu olun inşallah.

Sağlıksız bir toplum haline geldik. Hızla daha da sağlıksız oluyoruz. Bütün sağlık problemlerinin aslında beyinle ilgisi olduğu İbn-i Sina tarafından yaklaşık 1020 sene önce söylenmiş. Bugün yeniden amerikayı keşfediyoruz. Keskin sirke küpüne zarar demiş ya atalarımız, sinirlendiğinizde böbrek üstü bezlerinden salgılanan kortizon artmakta, bu insülin hormonunu etkilemekte, bu durumda kendinizi aç hissedip birşeyler yeme ihtiyacı hissetmektesiniz. Bilgi her sorunun çözümünü de beraberinde getiriyor. Bu durumda derin nefes alıp biraz sakinleşme çalışması yaparsanız yeme ihtiyacınız biter. Tabi, öncelikle keskin sirke küpüne zarar inancını temizlemeniz gerek.
Sakin olmanın nasıl bir his olduğunu,
Sakin olmanın yaradan tanımını ve bakış açısını,
Sakin olmanın kolay, mümkün ve güvenilir olduğunu,
Sakin olmaya izinli, layık olduğunuzu,
Günlük hayatınızı sükunet içinde geçirmenin nasıl bir his olduğunu bilmek ister misiniz?
Evet demeniz yeterli.
Sukünet dolu bir gün diliyorum.
Evet

Bu arada aslında bu konuda yazmak istediğim çok şey var. Zaman buldukça sizinle paylaşacağım. Herşeyden önce hiçbir yöntemin hayatınızda mucize yaratacağı beklentisi içinde olmamalısınız. Bütün yöntemlerin başarısı size bağlı. Theta Healing yöntemi size, gerçekleştirmek istediğiniz ama bilinsizce engellediğiniz hususları gösterir. Bunları farkettiğiniz ve inancı değiştirdiğiniz anda, belki de hep önünüzde olan çözümü bulursunuz ve uygularsınız. Çözümü bulan ve uygulayan siz olacaksınız. Bilinçaltında dönüştürdüğümüz inançla farkındalığınız artacak, enerjiniz değişecek, istediğiniz dönüşümü sağlayacaksınız. Ama gökten para yağmayacak. Kazanç olanaklarınızı siz artıracaksınız. Eğer, doğru bir yaklaşımla bu metodu uygularsanız ya da herhangi bir metodu o zaman istediğiniz herşeye ulaşabildiğinizi göreceksiniz.
Musmutlu olun inşallah.
Sizde her zaman mutlu olun.Nefes tekniklerini kullanıyorum.Gerçekten vücutta enerjiyi dengeliyor.Bilgiler için çok teşekkürler.Hepimizin farkındalıklarının artmasını niyet ediyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Yeni sayılabilecek bir uygulama olmasına rağmen beklenmedik bir şekilde ilgi çeken bir uygulama. Daha uygun bir yer bulamadım konu açmak için. Theta Healing Amerikalı Vianna Stibal tarafından bulunmuş bir yöntem. Theta Healing ile çalışmaya başladıktan sonra ilk başta komik ötesi bulduğum bazı şeylerin aslında gerçek olduğunu şaşırarak gördüm. Siz de zaman zaman aslında çevrenizde olan kişilerin istemediğiniz davranışlarına maruz kaldığınızı, aslında o kişilerin başka insanlara farklı davranabildiklerini görmüşsünüzdür sanırım. Annemiz, babamız, ailenin diğer fertlerine bile farklı davranabiliyor. İlginç bir şekilde birisiyle on sene çıkmış birisi ondan ayrılınca bir sene içinde evlilik kararı alıp başka birisiyle evlenebiliyor. Hiç tanımadığımız birisini daha ilk bakışta sevip sevmeyeceğimize karar verebiliyoruz. Patronumuz arkadaşımıza takdir dolu yaklaşırken ne yaparsak yapalım en ufak olumlu bir söz duyamadığımız zamanlarımız oluyor. Her türlü fedakarlığı yaptığımız insanlar bizim yarımız kadar çaba göstermeyen başka insanlara bizden daha fazla değer verebiliyor. Sizce bu nasıl oluyor?
Sorunun yanıtı bilinçaltımızda. Bu konu son yıllarda çok popüler. Birçok araştırma yapıldı. Hala araştırılıyor. Çok fazla yöntem var. Theta Healing bunlardan yalnızca birisi. Yöntemin özü, bugüne kadar yaşadığımız herşeyi çocukluk döneminde 0-6 yaş arasında oluşturduğumuz bilinçaltı kayıtlar ve onlara bağladığımız kazanımlarımız ile kendimizin oluşturduğu düşüncesidir. Öyle ki bu kazanımlarımızdan vazgeçemediğimiz için bilinçaltı bizim sürekli bu kazanımları elde edeceğimiz olumsuz durumları karşımıza çıkarır.

Hemen örneklendirelim. Abiniz veya ablanız anneniz tarafından çok seviliyor. Siz de onun kadar sevilmek istiyor ve ona yaklaşmak istiyorsunuz. Ama o sizi kendisine yaklaştırmadığı gibi size şiddet uyguluyor. Sonra anneniz devreye girip sizden özür diletiyor. Bilinçaltı kaydı destek almak için şiddet görmeliyim. Bilinçaltı aslında çok basit çalışır. Onun için iyi kötü, mantıklı mantıksız yoktur. O sadece sizin istediğiniz şeyleri gerçekleştirir. Bu bilgiden sonra sanırım tahmin ettiniz. Bütün hayatınız boyunca destek görmek için sözlü ya da fiziksel şiddeti hayatınıza çekersiniz.

Theta Healing yönteminin en çarpıcı yönü, bu kök inanç ve kazanımı bulduktan sonra çok kolay ve çabuk değiştirilerek yerine doğru kaydın konulabilmesidir. Dolayısıyla, aslında istediğiniz herşey anda olur.

Herşey mümkün ve kolay.

Bu konudaki sorularınızı yanıtlayabilirim.
Sevgiyle kalın.

Ben yaklaşık 2 ay önce Theta Healing'e gittim. Kilo almak istediğimi söyledim. Adet düzensizliğimi de belirttim. Fakat hiç bir gelişme olmadı. 0-6 yaşlarıma da 'bakmadı'. Yani bilinçaltımla iletişime geçti. Sorular sordu. Evet veya Hayır dedim. Maalesef bir etki göremedim bu güne kadar.

Bu yöntemin iddiası şu, siz evet derseniz bilinçaltınıza bu hisler tanımlanır. Çünkü siz evet derken bilinçaltınız aktif olarak bunu algılar. Ama, bu hisleri engelleyen kök inançlarınız varsa o zaman etkisi geçici olur. Yani evet demeniz yeterli.

Teşekkür ederim
Kök inançların olup olmadığını nasıl anlıyoruz
Diyelim var onlardan nasıl kurtuluyoruz

Ben yaklaşık 2 ay önce Theta Healing'e gittim. Kilo almak istediğimi söyledim. Adet düzensizliğimi de belirttim. Fakat hiç bir gelişme olmadı. 0-6 yaşlarıma da 'bakmadı'. Yani bilinçaltımla iletişime geçti. Sorular sordu. Evet veya Hayır dedim. Maalesef bir etki göremedim bu güne kadar.

Back
X