- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- 113
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
-
Hayırlı olsunBen de başladım. Bakalım ne olacak?
Zayıflamak istiyorsan mutlaka diyette yapman gerekiyor, sadece spor yaparak ben hiç zayiflayamadim.Tatile çıktığımda ara vermek zorunda kalmıştım ama sonra tekrar başladım. Harika bir şey.. Bir de zayıflatsa
Devam ediyor musun? Ben de bu hafta sonunda 21 tekrarda 5. Ayımı tamamlıyorum inşallahBende bu akşam başladım.
evet devam ediyorum daha başındayım beş tekrarımdayım sende nasıl bir değişim oldu bedensel ve ruhsal olarakDevam ediyor musun? Ben de bu hafta sonunda 21 tekrarda 5. Ayımı tamamlıyorum inşallahdarısı tüm isteyenlerin başına hayirlisiyla tabi
Saç tellerim çok ince ve yağlıydı; kalınlaştı ve 3 gün idare edebiliyorum artıkevet devam ediyorum daha başındayım beş tekrarımdayım sende nasıl bir değişim oldu bedensel ve ruhsal olarak
Saç tellerim çok ince ve yağlıydı; kalınlaştı ve 3 gün idare edebiliyorum artık
Terim ağır kokuyor; en rahatsız olduğum konu bu
Beyazlarım hala beyaz
Kaslarım daha güçlü
Sırt ağrım azaldı
Cildim gergin, parlak ve canlı
Enerjik ve sabırsızım, uyuşukluğa tahammülüm yok
Sinirli bi yapım var, hemen parlayıveriyorum; o aynen devam
Hep yapmak istediğim ve bir türlü cesaret edemediğim konular da daha cesurum; karar veriyorum ve uyguluyorum
İlk aklıma gelen bunlar
Kesinlikle devam etmek istiyorum ama boynum tutuldu 2 günden fazla ara vermemek için 2,4,5 hareketlerin alternatifini yapıyorum.Saçlarda bir değişim başlamış. belki beyazlar için değişmesi için biraz daha zman lazım
ter konusu beslenme de etkiliyor olabilr mi acaba
bacaklarda felan fark edilebilr sekilde sıklaşma yaptımı benim hamilelikle beraber selülit görüntüdü baya canımı sıkmaya başladı.
zihinsel olarak faydasının olması Çok güzel olmuş. devam etmeyi düşünüyor musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?