Tik tok begenileri

Yinede siyaset için daha güzel mecralar var tiktok en son tercih olmalı bence , bilgilendirme için teşekkürler

Gözlerim kanadı

GoZlerime mil çekin bide bunlar harbiden cok hafifi geçen bi yakınım merak edip indirdi bana bir iki video attı bunlarla aynı havayı soluyoruz

Tiktokta şöyle bir olayda var beğenmediği videolar da çok sık ana sayfaya düşüyor. Algoritması farklı büyük ihtimalle. Arkadaşımla denemiştik. Mesela hoşumuza gitmeyen aynı içerikteki videolara beğenmedim tarzı bir buton vardı oraya tıkladık fakat anasayfaya en çok o tarz videolar düştü.

Tıktok yok ama hep görüyorum, ınstada vs. Nasil kullanılır bılmiyorum.ama merak ediyorum ınsanlar nasil birden orada kendilerini buldular.

Bunu destekleyen yetişkinler olduğu sürece daha da kötü olur Allah gerçekten kimseye kötüyü yaşatmasın. Tiktok kötü bir uygulama keşke silinse ülkemizden. Tiktok zararsız diyenler akım yüzden 10 yaşında çocuk kör olmuş, 6 yaşında çocuk boğulup ölmüştü. Yere batsın öyle uygulama

1.30 dk çok zor dayandım kapattım

Yasakçı zihniyet yasaklansa bence keşke. Beğenmiyor, kullanmıyor olabilirsiniz, ben de mesafeliyim bu tip uygulamalara ama silinsin, kaldırılsın, yasaklansın demek... Kullanmayın, çevrenizdekilere kullandırmayın ama bırakın kullanmak isteyen kullansın. İnsanların alanlarına müdahaleyi savunursanız gün gelir sizin alanınıza da dalarlar.

Ne yazıkki öyle

Hayattan sogudum yemin ederim. Izlerken engel olamadigim bir utanc duygusu belirdi icimde. Onlar adina utandim..
Esim boyle bir uygulama kullansa sogurdum adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…