Tik tok begenileri

Tiktok kullanan üstüne video çeken koca düşman başına
Hiç uğraşıp kim beğenmiş ne yapmış diye araştırmam tiktokta takılıp duran adamı da ciddiye almam

Bi kampanya yapilsada su tiktok kapatilsa cidden hic indirmedim ama instagramda illaki karsimiza cikiyor Allah akil fikir versin Z kusagini gectim eski nesiller bile sacma sapan videolar cekiyor. Bu sacmaligi izleyende indirende ne arkadas olurum ne sevgili ne dost o kadar katiyimdir.. İndirip bunlari izleyene: Al bismillah diyip beyin uzatasim geliyo

Hesabına bakabiliyorsan ve beğeni attıysa profile girip görebilirsin tiktok rezil bi yer açıkcası inşallah saçma sapan şeyler görmezsin
Doğruları bilmek istiyorum bakicam ilk yukledim allahim neler cikiyo sonra baktığın videolar en sık cikiyo ilgi odagina gore kaldirdim sonra bilgi edinmek icin

Hiç kullanmadım. Telimi ilk aldığımda otomatik yüklü geldi sildim direk. Ama instagramda karşıma türlü türlü videoları çıkıyor maalesef.

Herkes tik toku kotuluyor ama nasil bu kadar uyesi var.
Hayatimda gordugum en sacma uygulama hic yuklemedim instada kesfette cikiyor.sacma sacma hareketler kim izliyor gercekten bu sacmaliklari

Buyuk kısmı ortaokul ve liseli gençler üyelerinin. Resmen gençlerin beyinlerini boşaltiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…