Tiksinecek olanlar okumasın lütfen. Konu babam !

Oyy güzellemelere gel. Nasıl da normalleştirilmiş kabullen lafları dolaşıyor yorumlarda.
Şimdi konu sahibi baban pis. O bir gerçek. İnsanlarla yaşamayı tam oturtamamış biri belli ki. Burası benim evim gerekirse salona sıçarım, ailenin reisi benim modunda takıldığını düşünüyorum. Bu yaşa kadar getirmiş besleyip büyütmüş laflarını da geçelim lütfen. Bu tip insanlar sadece eve para getirir, eve girince kanepede televizyon izlerken çayını ister köşe minderi gibi yayılıp uykusu gelince yatar. Çocuklarının altını temizlemişliği var mıdır acaba? Annesine sormak lazım.
Bu arada annen görünür de temiz öyle bir adamla aynı yatağı senelerce paylaştığı için aslında o kadar da temizlik hastası değil. Midesi alıyor demek ki. O nedenle ben giderim annemler bu evde kalır edebiyatını bırak. Annen onu öyle kabullenmese siz olmazdınız zaten.
Sana önerim çirkinleşmeden sürekli uyarman. Şakaya da vur ama sürekli yılmadan söyle. Oo başladı yine sümük seansı ben odama gideyim de. Tuvaletten çıkınca ellerinde kupkuru baba her yeri artık çişe bularsın de. O yapmaya utanmıyorsa sen niye söylemeye utanasın ki. Yarın bir gün evlensen eşinin yanında burnunda sondaj çalışması yapsa yerin dibine girersin.

Oyy güzellemelere gel. Nasıl da normalleştirilmiş kabullen lafları dolaşıyor yorumlarda.
Şimdi konu sahibi baban pis. O bir gerçek. İnsanlarla yaşamayı tam oturtamamış biri belli ki. Burası benim evim gerekirse salona sıçarım, ailenin reisi benim modunda takıldığını düşünüyorum. Bu yaşa kadar getirmiş besleyip büyütmüş laflarını da geçelim lütfen. Bu tip insanlar sadece eve para getirir, eve girince kanepede televizyon izlerken çayını ister köşe minderi gibi yayılıp uykusu gelince yatar. Çocuklarının altını temizlemişliği var mıdır acaba? Annesine sormak lazım.
Bu arada annen görünür de temiz öyle bir adamla aynı yatağı senelerce paylaştığı için aslında o kadar da temizlik hastası değil. Midesi alıyor demek ki. O nedenle ben giderim annemler bu evde kalır edebiyatını bırak. Annen onu öyle kabullenmese siz olmazdınız zaten.
Sana önerim çirkinleşmeden sürekli uyarman. Şakaya da vur ama sürekli yılmadan söyle. Oo başladı yine sümük seansı ben odama gideyim de. Tuvaletten çıkınca ellerinde kupkuru baba her yeri artık çişe bularsın de. O yapmaya utanmıyorsa sen niye söylemeye utanasın ki. Yarın bir gün evlensen eşinin yanında burnunda sondaj çalışması yapsa yerin dibine girersin.
Ay vallahi ya.. burda az mı okuduk kaynanam elini yıkamıyor kayınpederim şöyle böyle diye. Kız kaç kere uyarmış 5 yaşında çocuk değil ki illa anlıyor ama işine gelmiyor “benim evim” diye düşündüğü için

Ay vallahi ya.. burda az mı okuduk kaynanam elini yıkamıyor kayınpederim şöyle böyle diye. Kız kaç kere uyarmış 5 yaşında çocuk değil ki illa anlıyor ama işine gelmiyor “benim evim” diye düşündüğü için
Kayınvalidesinin tuvaletten sonra ellerini yıkamadığını bu nedenle onun evinde tiksinip yemek yiyemediğini gelinler anlatınca çok haklı oluyorlar, biri benim babam böyle aynı evde yaşayamıyorum deyince o senin baban kabullen oluyor. Kk'nın imtihanı da ikiyüzlülük herhalde

başlığı baştan sona bir okuyun isterseniz, polemiğe girmek istemedigim için tek tek alintilamak istemiyorum.
çoğu kişi babasının da benzer seyler yaptigini yazmış uyduracak halim yok herhalde :)
size ilginç geliyorsa kendi kendinize şaşırabilirsiniz, direk sizi alintilayip yazmadigima göre cevap vermek zorunda değilsiniz :) iyi aksamlar

Tamam işte ben de dahil bizim de babalarimız benzer şeyler yapıyor tarzinda yorum girdik ama hic birimiz ne var ki bunda tarzında konusmadik. Kabullen diyenlerimiz de zaten bunun yanlis buldugumuzu belirttik. Onu anlatmak istedim. :) Amaan neyse ne ya, konu zaten bi gereksiz uzadı, gece gece bi gerildim niyeyse! Kim kime sümük bulaştırıyosa bulaştırsın bananeyse 😂

Genelde eski insanlar hep böyle ya babamda çok farklı değil neyseki kendisine hiç benzemeyen bir adamla evliyim 🙏🏻 hayır bide söylesen kavga eder evden kovmaya kadar gider hem suçlu hem güçlü yani bizimki dediğin gibi annemde bir o kadar temiz bir kadın yazık hayatı öyle bir adamla geçti geçiyor

Benimki de istifçi, bazı hareketleri var temizliğe epey zıt. Evleneceğim kişi ise tam tersi. Sanırım istemsizce bu adamlara gitmişiz yahu

5 ay once saglik sorunlari vb etkenlerden burun Ameliyati oldum bi ozledim burnumu karistirmayi ne yalan soyliyim simdilik kulak cubuguyla karistiriyorum :D ellerimi muhakkak yikardim ama babalara selam olsun...

İyi akşamlar hanımlar, uzun zamandır takip ediyorum. Fakat sıkıntımla ilgilim artık üye olup,yazmak istedim..
Şu hayatta babamdan tiksindiğim kadar kimseden tiksinmedim...
Gerekçelerime gelirsek; kendisi tuvaletten çıktıktan sonra elini yıkamayan bir insandı. Uyara uyara söyleye söyleye anlata anlata biraz daha dikkat eder oldu. En sonunda bu evde sen tek yaşamıyorsun, bizim sağlığımızla da oynuyorsun. Ben elimi yıkayıp temiz elimle kapıyı tutuyorum, sen pis elinle tutuyorsun. Ben tekrar tekrar mı elimi yıkayacağım dedim. O günden sonra biraz daha dikkat etmeye başladı.

Onun dışında utanarak yazıyorum, babam her akşam 1-2 saat burnunu karıştırır.. ben bunu yazmaya dahi utanıyorum. Ama her akşam annem,Kardeşim,benim oturduğum ortamda tv izler ve burnunu karıştırır abartmıyorum.. ve elini yıkamazdı..
Son zamanlarda o kadar battı ki bana, kendisiyle geçen hafta çok kötü şekilde tartıştık. Senin yüzünden dokunduğun çaydanlığın kulplarını her seferinde siliyorum, dokunduğun kumandaya dokunamıyorum, kapı kulplarına dokunamıyorum, böldüğün ekmekten bölmüyorum ya dedim. Bana dediği sus eşşekoğlu eşşek......
Sensin dedim sen.... terbiyesizlik diyenler olacaktır ama çok hırslandım.
Çocuğa ebeveyn temizliği öğretir dedim, 50 yaşına girmiş insana ben bunları söylemeye utanıyorum da sen yapmaya utanmıyorsun..
Şu an kendisiyle konuşmuyoruz. Artık kendisini takip etmek istemiyorum, elini yıkadı mı ne yaptı diye.
Bana çok zarar veriyor böyle yaşamak.
Nefret ediyorum kendisinden,yemin ederim nefret ediyorum.. annem onun tersine çok ama çok temiz biridir.
Anne sen söyle dediğimde ise, ben de çocuğa anlatır gibi anlatıyorum yapmıyor ne yapayım diyor kadın .
O da haklı ne yapabilir.. insan olan bir defada anlar..
Demin oturduğu koltukta oturuyordum ve parkenin üstüne gözüm takıldı ,eğildim ve baktım ki bir sürü sümük parçası atmış parkenin üstüne..
Ne yapayım ben, siz olsanız ne yapardınız? Bu insan değişmeyecek, böyle pis bir insana da yaşlılığında dönüp bakmam..
Nasıl takmam, ne yapayım ki ben ...
Haklısın ama adamı çocuk gbi azarlama ya üzüldüm adamada bağırdın için değişmez o zaten bu saaten snra

Babani guzelce uyar bak ben simdi actigim konudan cok utandim ben babam gibi gordugum dedemi kaybettim emin ol toprak aldigini geri vermiyor ben dedemin mezarinda 3 saat agladim geri don diye en son umudum kesildi cok uzuldum babam olurse allah korusun kim bilir naparim benim babamda cok sinirlidir beni dovdugu bile vardir ama huyuna gittin mi pamuktur pamuk benimle nasil oynar cocuk olur canim babacigim

Temizlik, bakım gibi konuları küçümsememek lazım. Bunun boşanma konusu edildiği davalar bile var. Ancak her şeyden önce babanın belki bir terapistle yahut psikolog ile görüştürülmesinde fayda olabilir. Destek alabileceğin bir yakının varsa ulaş derim ben. Baban kabul etmezse kendin için ulaş. Belki bunu daha katlanılır hale getirir senin için. Kolaylık diliyorum.

Tamam işte ben de dahil bizim de babalarimız benzer şeyler yapıyor tarzinda yorum girdik ama hic birimiz ne var ki bunda tarzında konusmadik. Kabullen diyenlerimiz de zaten bunun yanlis buldugumuzu belirttik. Onu anlatmak istedim. :) Amaan neyse ne ya, konu zaten bi gereksiz uzadı, gece gece bi gerildim niyeyse! Kim kime sümük bulaştırıyosa bulaştırsın bananeyse 😂

açıkçası ben konuyu midem bulandığı için yarım yamalak okudum, o yüzden babasına sert mi davrandı yumuşak mı davrandı bilmiyorum :KK70:

sadece gerçekten çok iğrenç, bunu kim yaparsa yapsın hakaret etmesem de ben de sert çıkarım.

iyi valla babamız diye gelsin halının ortasına şaapsın, olur mu öyle ?

:kusmuk:bi kere de ben yapmadan geçmeyeyim, tam su an ki ruh halim yani.

Tamm cok igrenc cok kotu de bu adam bugun mu boyle oldu hayir bu senin baban ve babani ne bicim ne kotu anlatmissin.Yeme elledigini dokunma dokunduguna gorme onun hic bi yaptigini.Ama sen ona sensin essoglu essek diyemezsin.Yumurta civciv olmusta kabugunu begenmemis.Bir gun toprak olurda o pis kotu dedigin hallerini bile mumla ararsin.

Bu saatten sonra yapılacak bişiy yok ağaç yaşken eğilir,ha bir gün şu hipnozla bıraktırma gerçekten olursa onu bir deneyin derim.

Allah kolaylık versin de, babanızdan önce siz psikoloğa görünün titizlik hastası falan olabilirsiniz. Çünkü bu tür sebeplerden babaya nefret duyulmaz. Sinir olunur, evet ama nefret edilmez.

Benim babam da benzeri tutumlar sergiliyor ama onun ki başka evin içinde sigara içiyor her yer sigara kokuyor küllük var heryerde ev kıraathane gibi bu hareketlerinden asla vazgeçmiyor annemde aksine temizliğe çok özen gösterir, ne annem ne kardeşlerim nede ben asla vazgeçiremedik hemen kavgaya dönüyor iş anlatamıyoruz sizinde anlatabileceğinizi hiç sanmıyorum birisine birşey 40 kere denmez dinleyen insan 40.cıyı söyletmez

Külle yere sümük yapıştırmak aynı şey değil ufak tefek hepimizin kötü davranışları hijyensizlikleri oluyor da bu konu hiç normal değil. Başkalarının yanında da yapıyordur rezil oluyordur etrafa. Dramatize edilecek bir şey yok
Birgün babasız kalmak zorunda olursanız dramatize nasıl ediliyormuş anlarsınız

Back
X