Tiksinme Durumların..

Gonca0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
904
554
53
36
Mrb arkadaşlar midem çok hassas uzun zamandır.. tırnaktan içi pis tırnaktan ,bazı durumlardan çok kötü iğreniyorum.. akrabalardan birinin tırnakları hep uzun ve çok pisti ..ilk zamanlar gormemezlige veriyordum.. sonradan açıkça söyledim başlarda ters tepti ama sonradan düzeltti kendini..kendi için de çevresi için de iyi oldu bence.. günlerdir yıkanmayan kokan bir arkadaşım vardı arada bir bir araya gelme durumumuz vardı yemek yiyemez oldum söyledim kibarca bir daha hiç görmedim öyle bir durum şuan çok daha zor bir durumdayım ne yapacağım hiç bilmiyorum .. aile iicnden birisi haftada 1-2 kez gördüğüm aynı sofraya oturmak durumunda olduğum çoğu zaman ..sürekli elinde cımbız yüz tüylerini alıyor .. yemek yerken sofradan daha kalkmadan cimbizi çıkartır oldu TV izlerken bir ortamda birsuru insan otururken misafir varken, hepberaber çay içerken sürekli elinde kıl alıyor ve sonrasında asla el yıkama bir temizlenme durumu yok devam ediyor .. sürekli eli killarinda yüzünde .. anneme söyledim uyarsın o ksiiyi diye birkaç kez uyardık yemekte yapmadı.. biz yemekteyiz kendi yemek bitsin karsimozda cımbızla devam ediyor .. annem bağırdı çağırdı kıyamet koptu evde .. bir gün düzeltiyor ikinci gün aynı .. midem artık kalkmıyor yuuzne bakmamaya çalışıyorum ben bile cımbızla isim olsa iki üç günde bir aynamla odamda yaparım işimi banyodan önce yaparım mesela .. ne yapacağım artık bilmiyorum mecburmusum gibi geliyor katlanmaya dayanamıyorum .. ne yapmalıyım

Kardeşinize neden kendiniz söylemiyorsunuz? Annenizi araya sokmayın. Oturun yetişkin insanlar gibi konuşun..

Kardeşinize neden kendiniz söylemiyorsunuz? Annenizi araya sokmayın. Oturun yetişkin insanlar gibi konuşun..
Kaç kez söyledim ... O an bırakıyor bir saat sonra git gel biryere otur hepberaber otur aynı
Offf ben de tahammül edemem
Bende mi sıkıntı var artık dayanamıyorum psikolojim normal değil çocuk işler çok bunaliyorim ama.bunduruma da kaylanamiyorum

Bence siz normalsiniz kesinlikle

Bence siz normalsiniz kesinlikle
O an geğirme.bile olsa anlarım bir problemi vardır derim ... Öyle bir şey deil kıl aşırı iğreniyorum ve aşırı kılları olan biri .. hiç mi dokulmuyor ben bile.kaslarimi.dahi.alsam peceteye koyar atarım .. uyardım defalarca önce annem alışkanlık yapmış o bişey yok dedi ama.katlanamiyorum

Cimbiz olani acil doktora goturun bir skntisi var belli ki

Psikolojik sorunu oldugunu biliyorsaniz bagirip kiyamet kopartarak duzelmeyecegini biliyor olmalisiniz. Biz ne diyelim buradan rahatsiz biri için? Siz ayni ortamda bulunmayin imkan varsa, yoksa da yapacak bir şey yok.
Uyardim olmadı söyledim olmadı .. anneme her hareketim.batiyor çok abartiyorsun dendi başta .. o alışkanlık yapmış bir şey yaptığı yok diyor .. ama durum o kar vahim ki annem bile bağırıp çağırıyor şuan cevap bile vermiyor o an bırakıyor beş dakka sonra devam ediyor .. tedavi olmaya gelecek birisi değil ki randevu alıp doktora götürelim.gecmiste de çok tedavi oldu başka durumlarından dolayı psikolojisi çok kötü .. öyle olduğu için annem de artı bir şey yapmiyor

Psikolojik bir sıkıntı gibi duruyor. Ben de stresli olduğumda saçımla oynardım hep koparırdim falan, sofrada değil tabi. sanırım yardım alması lazım, bağırmak çözüm değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…