Ben de öyle duusnuyorum cevap bile vermedim bunu düşünmesi gerekir beni 15 yaşında birinin kafasında tutan kişi ...neyse herkes istediğini yazabilir sonuçta .. dediğiniz gibi banyoda vcde yapabilir ki yıllardır banyoda işini hallederdi son bir senedir her yerde olmaya başladı .. dışarda ...misafirlerin yanında yapmaya başladı.. misafirin yanında annemin bagirmisligi var vurmuslugu var suratına .. yok asla değişmiyor devam ediyor .. sofraya kadar düştü artık .. bizim yattigimiz yerlerde de yapmaya başladı .. aşırı midem hassas kıl ,tırnağa karşı .. eskiden beridir .. suanki duurm.tirnak takintimin da önüne geçti kıldan igrendigim kadar vc bin icindekinden igreniyorum artık aşırı kalın gür kıllı biri bitmiyor surekli yapıyor yüzü şakır şakır kanamosligi var yara içinde yüzü şuan öyle geziyor cımbızla .. sakladık cimbizi dfalarca ya yenisini alıyor yada eliyle alıyor zaten yüzündeki irin kan önemli değil geliyor sofraya oturuyor her yere değiyor .. ben nasıl daha anlayışlı olabilirim bilmiyorum anlayışlı olmaktan bahsetmiş ... O kisi