- 28 Mart 2020
- 21.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.276
- 598
Tedavi olmasi gereken kendisi. Zorla da olsa gitmeli.Çalışmıyor kpss duurmlari var hazırlanıyor evde bütün gün anlayacağıniz .. dışarda yapmaya başladı ev aldık yakınlarda emlakcilari geziyoruz malum o da geliyor ...girip çıkıyoruz birsuru yere emlakçıların yanında kıl.aliyor .. bazıları tuhaf tuhaf yüzümüze bakıyor millet anlam.veremiyor her yerde alışverişte bir yere gidelim cımbızla geziyor utanıyorum ben ...
Alışkanlıklarından vazgeçmeyen inat birisi ben ikna etmeye çalışacağım bakalım .. olsa bile.devam eder gibi geliyor .. ayağımı iyice keseceğim öyle olursaTedavi olmasi gereken kendisi. Zorla da olsa gitmeli.
Ilaç tedavisi ile düzeliyor diye biliyorum.Alışkanlıklarından vazgeçmeyen inat birisi ben ikna etmeye çalışacağım bakalım .. olsa bile.devam eder gibi geliyor .. ayağımı iyice keseceğim öyle olursa
İns bakalımIlaç tedavisi ile düzeliyor diye biliyorum.
Kim bu? Haftada 2 gün geliyo demissinizBen de öyle duusnuyorum cevap bile vermedim bunu düşünmesi gerekir beni 15 yaşında birinin kafasında tutan kişi ...neyse herkes istediğini yazabilir sonuçta .. dediğiniz gibi banyoda vcde yapabilir ki yıllardır banyoda işini hallederdi son bir senedir her yerde olmaya başladı .. dışarda ...misafirlerin yanında yapmaya başladı.. misafirin yanında annemin bagirmisligi var vurmuslugu var suratına .. yok asla değişmiyor devam ediyor .. sofraya kadar düştü artık .. bizim yattigimiz yerlerde de yapmaya başladı .. aşırı midem hassas kıl ,tırnağa karşı .. eskiden beridir .. suanki duurm.tirnak takintimin da önüne geçti kıldan igrendigim kadar vc bin icindekinden igreniyorum artık aşırı kalın gür kıllı biri bitmiyor surekli yapıyor yüzü şakır şakır kanamosligi var yara içinde yüzü şuan öyle geziyor cımbızla .. sakladık cimbizi dfalarca ya yenisini alıyor yada eliyle alıyor zaten yüzündeki irin kan önemli değil geliyor sofraya oturuyor her yere değiyor .. ben nasıl daha anlayışlı olabilirim bilmiyorum anlayışlı olmaktan bahsetmiş ... O kisi
Psikolojik hastalığı varmiş tanı konulmuş tedaviler görmüş .Elinde olmayan bir şeyse kalksin banyoda elinde olmasin. Yemek masasında cımbızın, kılın ne işi var. Saçmalıyorsunuz!
Ayyyy o kisi diye bahsettiğiniz benim detayli anlattım neden olduğunu inanilmazsiniz hala olayın ciddiyetinden uzak sekilde kil tüy mide bulantisi misafir derdindesiniz karşınızda saglikli bir insan yok davranışlarında mantık aramayın tedaviye ihtiyacı var gerçek sebebin çözülmesi gerekiyor.Ben de öyle duusnuyorum cevap bile vermedim bunu düşünmesi gerekir beni 15 yaşında birinin kafasında tutan kişi ...neyse herkes istediğini yazabilir sonuçta .. dediğiniz gibi banyoda vcde yapabilir ki yıllardır banyoda işini hallederdi son bir senedir her yerde olmaya başladı .. dışarda ...misafirlerin yanında yapmaya başladı.. misafirin yanında annemin bagirmisligi var vurmuslugu var suratına .. yok asla değişmiyor devam ediyor .. sofraya kadar düştü artık .. bizim yattigimiz yerlerde de yapmaya başladı .. aşırı midem hassas kıl ,tırnağa karşı .. eskiden beridir .. suanki duurm.tirnak takintimin da önüne geçti kıldan igrendigim kadar vc bin icindekinden igreniyorum artık aşırı kalın gür kıllı biri bitmiyor surekli yapıyor yüzü şakır şakır kanamosligi var yara içinde yüzü şuan öyle geziyor cımbızla .. sakladık cimbizi dfalarca ya yenisini alıyor yada eliyle alıyor zaten yüzündeki irin kan önemli değil geliyor sofraya oturuyor her yere değiyor .. ben nasıl daha anlayışlı olabilirim bilmiyorum anlayışlı olmaktan bahsetmiş ... O kisi
Nasıl yarim saat önce? Yukarida mesajlarda daha önce psikolojik agir tedaviler gordugunu annesinin bu yuzden karışmadığıni müdahale etmediği tarzda seyler yazmis ?Bu zamana kadar bilmedigi için uyarmış doğal olarak. Konu sahibi Daha yarım saat önce psikolojik rahatsızlığı sonucu yaptığını öğrenmiş. Muhtemelen bu neymiş diye araştırıyor.
Yazdıklarınız hiç hoş değil.
Egitim durumum muhtemelen sizi baya sollar gecer tahmin bile edemezsiniz neyse muhatap olamayacağım biri olduğunuzu net anladım su mesajınızla cok uzuldum adınızaKardesinden iğrenmiyor pislikten igreniyorsunuz. Bunu anlamasi lazim. Onun anlayışına gore kardesin dışkısı da temiz o zaman? Bunu kabul ediyor mu? Kan irin vücut artığı işte. Pis ya pis temiz bir sey olsa vücut neden atsın dışarıya? Kac yasinda bu kardes? Egitim durumu ne?
Lotus kaynananlar gitti mi? Gene bir kusmali konuda bulustuk bsbsbKardesinden iğrenmiyor pislikten igreniyorsunuz. Bunu anlamasi lazim. Onun anlayışına gore kardesin dışkısı da temiz o zaman? Bunu kabul ediyor mu? Kan irin vücut artığı işte. Pis ya pis temiz bir sey olsa vücut neden atsın dışarıya? Kac yasinda bu kardes? Egitim durumu ne?
Nasıl yarim saat önce? Yukarida mesajlarda daha önce psikolojik agir tedaviler gordugunu annesinin bu yuzden karışmadığıni müdahale etmediği tarzda seyler yazmis ?
HaYİR iLk defa duyuyorum araştırıyorum hemen .. basedemiyorum hiç konuşmayacağım dahi bilsem bir cozum bulup direticem yapması icinAy aklıma tikotilomani olabileceği geldi. Hiç araştırdınız mı bunu?
Sürekli böyle yapmasinin psikolojisinin bozuk olmasıyla alakalı olduğunu yeni ooogreniyorum evet .. hhic aklıma ggelmedi tamamen kıl saç takıntısı olduğunu duusundum temizlik hastalığı gibi .. dışarda elalemmin içinde olmaya başlayınca buraya yazma ihtiyacı hissettim tamamen .. ne yapabiliri artık bilmiyorum gerçekten.. aynı şekilde yaşayan karşılaşan insanlar mesaj attilar çözüm önerisi sundular .. çoğu tedavi olsun diyor .. tedaviyi kabul ederse bence de mantıklı olan buHaYİR iLk defa duyuyorum araştırıyorum hemen .. basedemiyorum hiç konuşmayacağım dahi bilsem bir cozum bulup direticem yapması icin
Bir yıldır bu şekilde başlarda hiç bir şey demedik uyardık bırakmasını bekledik ama.iki üç aydır katlanılmaz.durumda .. sürekli yapar oldu bankada ,dışarda parkta her yerde yapiyormus
normalde pskilojik sorunlar varmış , o yüzden karışmıyorlar
saç koparma yeni başlamış, daha önce yapsa dr lar farkederdi.
ve konu sahibi saç koparmanın psikolojik bir rahatsızlık olduğunu , elinde olmadan yaptığını yeni öğrenmiş ?
Oyle sanırımSürekli tüy yolan kişide obsesif kompulsif bozukluk olabilir
Bu eylemde bulunan kişinin eğitim durumunu sormuştu arkadaş ..yine yanlış anlayarak cevap verdiğin bir kısım .. neden bu kadar alingansin .. ?? Sıkıntıların olabilir mi özel hayatında daEgitim durumum muhtemelen sizi baya sollar gecer tahmin bile edemezsiniz neyse muhatap olamayacağım biri olduğunuzu net anladım su mesajınızla cok uzuldum adınıza
Ayrica Evet kardeşim gözlerimin önünde boyle seyler yapsa yasasa onu asla yadirgamam çözüm yolu aramaya şifasını buluşmaya çalışırım onemli olan pislik degil insan hayatıdır çünkü. Sizi vicdanınıza ve Allaha havale ediyorum.
sizlik sorun yok gonca hanım. elinizden geleni yapıyorsunuz bi de burda araştırıyorsunuz.Sürekli böyle yapmasinin psikolojisinin bozuk olmasıyla alakalı olduğunu yeni ooogreniyorum evet .. hhic aklıma ggelmedi tamamen kıl saç takıntısı olduğunu duusundum temizlik hastalığı gibi .. dışarda elalemmin içinde olmaya başlayınca buraya yazma ihtiyacı hissettim tamamen .. ne yapabiliri artık bilmiyorum gerçekten.. aynı şekilde yaşayan karşılaşan insanlar mesaj attilar çözüm önerisi sundular .. çoğu tedavi olsun diyor .. tedaviyi kabul ederse bence de mantıklı olan bu
Saolun mantıklı cevaplarınız iicn qercektej çok zor yaşayan bilir uzaktan ufak görünüyor bu da mı takılır dense de ben yemek yiyemez durumdayım şuan .. kocam yapsa vurur suratına karşı gelirim çocuğum yapsa önlemini alırım annem başlarda laf söylemiyordu .. şuan farkında durumun bağırıp çağırıyor ama çok geçsizlik sorun yok gonca hanım. elinizden geleni yapıyorsunuz bi de burda araştırıyorsunuz.
isterse yada ikna olursa destek alır , yok benim bir şeyim derse tedavi olana kadar gitmezsiniz.
olayın her boyutu bir yana yemek sofrasında yada karşımda elinde cımbız falan hayal bile edemiyorum. Allah yardımcınız olsun
Trikotillomani sadece saç koparma ile sınırlı değildir. Vücut kıllarını takıntılı bir şekilde sürekli koparma isteğidir. Psikiyatrik bir sorun ve bir çeşit dürtü bozukluğudur ve teşhis konulup terapi ve tedavi almadığı için daha da kötüye gitme (o kılları ağzına atma, emme, emip tükürme hatta yutma durumlarına dönüşme vb) söz konusudurBiri de yazmış araştırdım.. saç vs yok sadece yüz kıllarına karşı var .. o hastalığa benzer bir durum olabilir .. daha çok psikolojik olduğunu duusnuyorum .. yüksek sesle defalarca uyarılmasına karşılık beş dakika sonra tekrar başlamasının başka nedeni olamaz
Gittiler çok şükür.Lotus kaynananlar gitti mi? Gene bir kusmali konuda bulustuk bsbsb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?