Time for CHANGE...

Oyyş vala sabahtan beri koştur koştur anca boş kalabildim. Az önce 1 dal karnıbahar ve 1 dal brokoli yedim çok azcık zeytinyağı ile soslanmıştı. Birde ondan önce ara yaptım 2 ceviz,6 tane kuru üzüm ve 1 avuçta yaban mersini yedim. Misafir var vala evde envai çeşit yemek pişti ama inanır mısınız hiç canım istemedi. Annem pişmişmi diye tadına bak dedi ama canım onu bile istemedi. Yaşşasınn:52::52:

Oyyş vala sabahtan beri koştur koştur anca boş kalabildim. Az önce 1 dal karnıbahar ve 1 dal brokoli yedim çok azcık zeytinyağı ile soslanmıştı. Birde ondan önce ara yaptım 2 ceviz,6 tane kuru üzüm ve 1 avuçta yaban mersini yedim. Misafir var vala evde envai çeşit yemek pişti ama inanır mısınız hiç canım istemedi. Annem pişmişmi diye tadına bak dedi ama canım onu bile istemedi. Yaşşasınn:52::52:

ohhh ne güzel ya, ben doymuyorum daha ve canım neler istiyor neler zor tutuyorum kendimi :52: bugün 3. günüm daha alışıcam inş yaa :14:

ya tombul kelebek bir şey diyecem sen şimdi azcık yiyosun ya apazcık bence bu kadar da apazcık yeme kademeli olarak düşür yediklerini kilo verdikçe azalt kalorini 24 kilo az uz kilo değil yolun uzun ve sabırlı olman gerekli ve bu esnada da ruhsal olarak da yıpranmaman gerekli.:20::20:

böyle azcık azcık yiyosun sonra bünye isyan bayrağı çıkartıp yoldan çıkarıyo seni her şeyi istiyo canı sonra kendini market kasalarında buluyosun.:9::9::1:

ya tombul kelebek bir şey diyecem sen şimdi azcık yiyosun ya apazcık bence bu kadar da apazcık yeme kademeli olarak düşür yediklerini kilo verdikçe azalt kalorini 24 kilo az uz kilo değil yolun uzun ve sabırlı olman gerekli ve bu esnada da ruhsal olarak da yıpranmaman gerekli.:20::20:

böyle azcık azcık yiyosun sonra bünye isyan bayrağı çıkartıp yoldan çıkarıyo seni her şeyi istiyo canı sonra kendini market kasalarında buluyosun.:9::9::1:
Vala ne biliyim canım ben zaten çok yemek yiyen birisi değilimdir. Benim sorunum abur cubur birde gece yemesi. Yoksa 1 tabak çorbayla çok rahat doyuyorum fazlada bir şey yiyemiyorum

Ehh misafirin nimetleri benide etkisi altına aldı ne yazık ki. Dün hayır diyebildiğim sarmalara bu kez hayır diyemedim. Vala rahat bi 7 tane sarmayı götürmüşümdür. Yarım tabakta bol soslu(tuz,yağ,limon,nar ekşisi) salata yedim. 5 tanede kendi yağı ile yağsız tavada pişmiş kanat yedim ama ufaktı zaten. Hadi itiraf edeyim çayla 3 tane burçak ve 1 dilimde pişmaniye yedim pişmanım :26: Ama bence yinede çok değil yaa bunun hepsini bir güne yayarsak diye düşünüyorum. Ayrıca bugün o kadar koşturdum ki yakmışımdır bence. Ama varya en son 6da yemiştim ama karnım halaaa acayip şiş. Halamda sen kilo vermişsin yaza göre toparlamışsın dedi çok sevindim :52: Yazın halamın kızının düğünü var 27 Haziranda. İnşallah düğün için 38 beden bir kıyafet almayı düşünüyorum. Allahım sen o günleri göstert yareppimm:46:

.:46::46::46::46:

Ehh misafirin nimetleri benide etkisi altına aldı ne yazık ki. Dün hayır diyebildiğim sarmalara bu kez hayır diyemedim. Vala rahat bi 7 tane sarmayı götürmüşümdür. Yarım tabakta bol soslu(tuz,yağ,limon,nar ekşisi) salata yedim. 5 tanede kendi yağı ile yağsız tavada pişmiş kanat yedim ama ufaktı zaten. Hadi itiraf edeyim çayla 3 tane burçak ve 1 dilimde pişmaniye yedim pişmanım :26: Ama bence yinede çok değil yaa bunun hepsini bir güne yayarsak diye düşünüyorum. Ayrıca bugün o kadar koşturdum ki yakmışımdır bence. Ama varya en son 6da yemiştim ama karnım halaaa acayip şiş. Halamda sen kilo vermişsin yaza göre toparlamışsın dedi çok sevindim :52: Yazın halamın kızının düğünü var 27 Haziranda. İnşallah düğün için 38 beden bir kıyafet almayı düşünüyorum. Allahım sen o günleri göstert yareppimm:46:

ohhhh maşallah:39::8::111::111::125:afiyet olsun cnm....tam bir ödül günü olmuş diyerek:20:,sakin sakin yediklerini okuyordum ki:56:o da ne pişmaniyemi:27:orda koptum işte:9:afiyetler olsunnnnn:18::24:ama çok hareketli bir gün geçirmişsin yarında biraz dikkat ettinmi sorun olmaz diye düşünüyorum.

önce bu

Vala ne biliyim canım ben zaten çok yemek yiyen birisi değilimdir. Benim sorunum abur cubur birde gece yemesi. Yoksa 1 tabak çorbayla çok rahat doyuyorum fazlada bir şey yiyemiyorum

sonra da buuu

Ehh misafirin nimetleri benide etkisi altına aldı ne ildiğim sarmalara bu kez hayır diyemedim. Vala rahat bi 7 tane sarmayı götürmüşümdür. Yarım tabakta bol soslu(tuz,yağ,limon,nar ekşisi) salata yedim. 5 tanede kendi yağı ile yağsız tavada pişmiş kanat yedim ama ufaktı zaten. Hadi itiraf edeyim çayla 3 tane burçak ve 1 dilimde pişmaniye yedim pişmanım :26: Ama bence yinede çok değil yaa bunun hepsini bir güne yayarsak diye düşünüyorum. Ayrıca bugün o kadar koşturdum ki yakmışımdır bence. Ama varya en son 6da yemiştim ama karnım halaaa acayip şiş. Halamda sen kilo vermişsin yaza göre toparlamışsın dedi çok sevindim :52: Yazın halamın kızının düğünü var 27 Haziranda. İnşallah düğün için 38 beden bir kıyafet almayı düşünüyorum. Allahım sen o günleri göstert yareppimm:46:

bak gördün mü tombul kelebeğim öncesinde bi kaç otla nefsini terbiye etmeye çalışırsan sonrasında da o ilan eder hakimiyetini. mesele sadece karın tokluğu değil ki gözün de doyacak ki nefsin körelsin yoluna taş koymasın
hem üç beş sarmanın pek zararı olmaz menüne ekleyebilirdin normalde

Ben bugün deneme amaçlı şu pirinç lapası diyetini yapacağım. Çok merak ettim vala bi 2 gün yapıyım bakalım nasıl oluyormuş :52:

Ayy yaptım yedim vala 1 büyük çay bardağı kadar pirinci haşladım nane acı biber ve kara biber koydum üzerinede 3 kaşık yoğurt kattım vala tadı güzeldi bence. Çok şiştim ama hepsini yedim. Bakalım ne kadar tutacak beni:52:

Ayy yaptım yedim vala 1 büyük çay bardağı kadar pirinci haşladım nane acı biber ve kara biber koydum üzerinede 3 kaşık yoğurt kattım vala tadı güzeldi bence. Çok şiştim ama hepsini yedim. Bakalım ne kadar tutacak beni:52:

bence tutar pirnç çünküü, bende senin yaptığın gibi yapayım bakalım ben pek beyenmem ama görcez :9:

Aaa ben çok beğendim vala. Hatta biraz tuzlu yapıp misafirlere bile ikram edebilirim. Güzel soğuk meze olur bence. Şu saat oldu hala açlığımıda hissetmiyorum. Ayda bir kez bu kürü uygularım artık:52:

Aaa ben çok beğendim vala. Hatta biraz tuzlu yapıp misafirlere bile ikram edebilirim. Güzel soğuk meze olur bence. Şu saat oldu hala açlığımıda hissetmiyorum. Ayda bir kez bu kürü uygularım artık:52:

aa ne güzelll ozaman bende hafta sonu yapıcam, hem tadınıda merak ettimm :9:

afiyet olsunnnn:56:bencede tadı güzel.....salata hazırlayıp limonluda çok güzel....çiğ ıspanaklı falan da güzel...aynısını bulgurlada deneyebilirsiniz...bakalım kg ye nasıl yansıyacakkk.....

Günlükcüğüm koskaca 1 aylık tatili bitirdimmm ve pazar günü Kıbrısa dönüş yapıyorum. Bu sebeple hazırlıklarım var şu 2 gün onunla uğraşacağım onun için pek giremeye bilirim. Pazartesi günü görüşmek üzereeee. Pazartesi sabahı kilo bildirimimle geri dönüyorumm :52:

Back
X