• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tıp, ego ve takıntı...mı acaba?

Bende netten birinle tanismistim...adam cerrah.guvendim telimi verdim.her gun ariyor ilgi gosteriyordu.bende tabi hosuma gidiyordu zaten hic doğru düzgün sevgilim olmadi.birbirimizi resimlerden gördük.sonra yüzyüze bulustuk.ilgili davrandi surekli sorular sordu...eve gidince beno ara merak ederim dedi..elimi tutmaya kalkti geri cektim..onun disinda birseye kalkmadi zaten kalabalık bir yerde bulustuk..
Neysr eve geldim msj attim cevap yok..beni aptal durumuna düşürdü...aramadi tabi..
Sonra aylar sonra iletisime gecti birsey olmamis gibi..bu sefer lacka konusmaya basladi ben anladim niyetini.hemen tepki verdim.tuttu brn senden cok etkilenmedim de arada oturup konusuruz belki zamanla seni severim dedi.
Cinlerim tepeme cikti..bu laftan sonra ingiltere krali ol yuzune bakmam dedim kestim konusmayi bir suru laf soktim..ne aradim ne sordum..neyini hirs yapicam bu adamin?bu adamlar kim ki bunları söyleyebiliyorlar...biz onlarin oyuncagi miyiz?elde edemeyince kötü olduk..halbuki hosda bir bayanim krndiside benden 12 yas buyuk..faceden falan sildim..arada bakiyordum resimlerini falan begeben tiplere.hepsi genc kizlar..adam kadinlari asagiliyor kadinlar hala pesinde..niye statusu iyi geliri iyi..birakin bu isleri insan olsun insan...hersey para pul degil hayatta..boyle ukala egoist insanlarla zaman gecmez...eminim ki o adam butun kizlara ayni davraniyor..insanları kullaniyir kizlarin biri ekliyo biri cikariyo listeden..artik takipte etmiyorum..ne hali varsa gorsun...

Değerlandirmeniz için gerçekten çok teşekkür ederim, sanırım insan ne kadar içten içe bu durumun farkında olsa da dışardan birinin söylemesine ihtiyaç duyuyor. Galiba diyaloğumuz ilişki için yeterli olmasa da ilk sevgilisi ile uzun süre sonra ilişkiye başladıkları için ve hırs yaptığım için bir umut besliyordum.

Bu durumdan aslında ben de çok rahatsızım, kendimi askıntı biri gibi görmeye başlıyorum zaman zaman ve daha kötü hissediyorum. :110: Peki sizce ne yapmalı, nasıl davranmalıyım?

Bir de, ona benzer birini bulmam çok zor. Üniversitede çok insanla tanıştım ancak onun gibi birine henüz rastlayamadım, bu da sanki onu son şansım gibi görmeme neden oluyor sanki.
ondan daha iyisini de bulabilirsiniz . ben de tıp Fakültesi'nde okudum kız arkadaşların Çoğu mühendisle nişanlandı ya da evlendi . o kadar takıntı yapılacak bir şey değil . zaten kültür meslekle ölçülmez şimdi İkimiz konuşsak ben de sizin bilmediğiniz konudan konuşurum . siZ de benim bilmediklerinden . karşınızdaki insan dürüst davranmış . bence uzatmayın hiç . kendinizi de üzmeyin .

Oldukça mantıklı bir fikir ama şimdi hastanede o, çıkıp çıkıp hastaneye gitmem biraz garip olmaz mı? Kaldı ki bir bölümde staj yaparken hep orada olacak, ben de orada dolanırsam dikkat çekmez miyim sizce? o_O Kız arkadaşından bildiğim kadarıyla geçen sene ayrıldı ama...bilemedim şimdi o_O

Tavrı neden hoşunuza gitmedi acaba? Lütfen saldırgan bir tutum izlediğimi düşünmeyin, söylediklerinizi anlamaya çalışıyorum. Sizce yalnızca benden sevgililik anlamında hoşlanmadığı için böyle davranıyor olamaz mı? Siz başka ne olduğunu düşünüyorsunuz?

hayır canım neden garip olsun, hem kalk şimdi git demiyorum nasıl olsa konuşmuyor musunuz. fakültede derste olduğu veya acil serviste olduğu zamanı öğren. zaten mevsim kış atkı şapka takar gizlenirsin o problem değil. yalnız bu çocuk değer mi ondan emin değilim. tıp okuyan erkeklerde genelde bir yüksek ego oluyor. sanki tıp okumak herşeyin ilacıymış gibi kendilerini elit sınıftan sanıyorlar, iyisi yokmudur vardır ama geneli böyle. çocukta da kibir çok var o yüzden hoşuma gitmedi. baksana tavrına benim peşimden koşulsun istiyor. ama yine de hayatında biri veya ilgi gösteren biri olmasa böyle cool davranamazdı sana karşı. yine en temizi hiç uğraşmadan silmen ama yapamam aklıma takılır diyorsan bence git gör, malum merak hepimizin derdi :)

gerçekten çok itici geldi banada.buna katlanmak zorunda değilsin

Aramıza hoşgeldin! Türkçe böyle güzel olunca mesajın uzunluğu hiç rahatsız etmedi. :KK66:

Bence haftada birkaç kez konuşmak hiç de az değil; sonuçta uzun uzun konuşuyormuşsunuz. Lakin konuşmayı başlatan hep siz olmayın. Dediğiniz gibi totosu epey havada; buluşmaya, görüntülü konuşmaya çekinen biri, ama durup dururken senden etkilenmedim diyecek kadar rahat.

Bosver kendini begenmis belli.etkilenmedim diye direk soylenir mi?ben olsam yuzune bakmam sen hala yok tip okuyor yok soyle bilgili boyle bilgili diye konusuhorsun.adam okuzun onden gideni.akli sira ulasilmazi oynuyor...birak etkilenmesin etkilendikleri guzel bir hayat dersi verir ona..

Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederim. Bazen sinirlendiğimde ben de sizin gibi düşünüyorum.

Bende netten birinle tanismistim...adam cerrah.guvendim telimi verdim.her gun ariyor ilgi gosteriyordu.bende tabi hosuma gidiyordu zaten hic doğru düzgün sevgilim olmadi.birbirimizi resimlerden gördük.sonra yüzyüze bulustuk.ilgili davrandi surekli sorular sordu...eve gidince beno ara merak ederim dedi..elimi tutmaya kalkti geri cektim..onun disinda birseye kalkmadi zaten kalabalık bir yerde bulustuk..
Neysr eve geldim msj attim cevap yok..beni aptal durumuna düşürdü...aramadi tabi..
Sonra aylar sonra iletisime gecti birsey olmamis gibi..bu sefer lacka konusmaya basladi ben anladim niyetini.hemen tepki verdim.tuttu brn senden cok etkilenmedim de arada oturup konusuruz belki zamanla seni severim dedi.
Cinlerim tepeme cikti..bu laftan sonra ingiltere krali ol yuzune bakmam dedim kestim konusmayi bir suru laf soktim..ne aradim ne sordum..neyini hirs yapicam bu adamin?bu adamlar kim ki bunları söyleyebiliyorlar...biz onlarin oyuncagi miyiz?elde edemeyince kötü olduk..halbuki hosda bir bayanim krndiside benden 12 yas buyuk..faceden falan sildim..arada bakiyordum resimlerini falan begeben tiplere.hepsi genc kizlar..adam kadinlari asagiliyor kadinlar hala pesinde..niye statusu iyi geliri iyi..birakin bu isleri insan olsun insan...hersey para pul degil hayatta..boyle ukala egoist insanlarla zaman gecmez...eminim ki o adam butun kizlara ayni davraniyor..insanları kullaniyir kizlarin biri ekliyo biri cikariyo listeden..artik takipte etmiyorum..ne hali varsa gorsun...

Kendinizi açtığınız için teşekkür ederim, böyle durumlarla karşılaştığında yalnız olmadığını bilmek insanı rahatlatıyor. Elbette her şeyin başı insanlık. Mesele para veya statü değildi ama değinmek istediğiniz noktayı yakaladığımı düşünüyorum. Umarım Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırır.

Bende tıpı tip diye okumuşum iyi mi:KK53:

tipine göre egosunu da doğru orantıdır diyecektim.

ben bu hikayenin sonunu yazayım aşk ile başlamadı nasıl olsa.
1-bu bakış açılarınız bakışa bakışa bir süre sonra soğumaya gider bir arada olamayacaksanız.
2-kesinen kesin böyle devam ederse biriniz sonunda birine aşık olacak ama alışkanlığa dönüşen bu döngüyle kolay birbirinizi bırakamaz ama duruma da aşık olan kim ise açıklama getiemez bir süre gel git yaşar.sonunda ikinizden kim aşık olduysa bi yerden patlar ve siz sanki sigarayı bırakıp yoksunluk yaşar gibi daha asabi olur.
3-ne seninle ne sensiz durumları olur.
4-ne tekbaşına kahve içilir ne tekbaşına çikolata yenir. hep ikisi bir arada özlenir ayrı ayrı olmaz.
siz bir kara varın.ya duygularınızı da katın ki sanki bu adam mantığınıza hitap ediyor sadece duygusallık yok gibi. biraz da bilmek ve bilmemek arasında bir yarış var. yada alışmadan bırakın fazla görüşmeyip unutun

ondan daha iyisini de bulabilirsiniz . ben de tıp Fakültesi'nde okudum kız arkadaşların Çoğu mühendisle nişanlandı ya da evlendi . o kadar takıntı yapılacak bir şey değil . zaten kültür meslekle ölçülmez şimdi İkimiz konuşsak ben de sizin bilmediğiniz konudan konuşurum . siZ de benim bilmediklerinden . karşınızdaki insan dürüst davranmış . bence uzatmayın hiç . kendinizi de üzmeyin .

Galiba onun gibi veya ondan iyisine henüz rastlamadığım için yalancı bir "son şans" duygusu oluştu bende ama henüz çok gencim, inşallah dediğiniz gibi beklentilerime uygun ve anlaşabileceğim biriyle tanışırım. Önemli olan tıp okuması değildi, kültür düzeyiydi; nitekim aynı sitede yabancı biri ile tanışmıştım, kendisi lise mezunu idi ve bu doktor adayı arkadaş onun yanında çok sönük kalırdı. Umarım kendimi daha iyi ifade edebilmişimdir bu konuda.

Diğer konuda ise doğru söylüyorsunuz. Değerlendirmenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi, her yorum benim için çok önemli.

hayır canım neden garip olsun, hem kalk şimdi git demiyorum nasıl olsa konuşmuyor musunuz. fakültede derste olduğu veya acil serviste olduğu zamanı öğren. zaten mevsim kış atkı şapka takar gizlenirsin o problem değil. yalnız bu çocuk değer mi ondan emin değilim. tıp okuyan erkeklerde genelde bir yüksek ego oluyor. sanki tıp okumak herşeyin ilacıymış gibi kendilerini elit sınıftan sanıyorlar, iyisi yokmudur vardır ama geneli böyle. çocukta da kibir çok var o yüzden hoşuma gitmedi. baksana tavrına benim peşimden koşulsun istiyor. ama yine de hayatında biri veya ilgi gösteren biri olmasa böyle cool davranamazdı sana karşı. yine en temizi hiç uğraşmadan silmen ama yapamam aklıma takılır diyorsan bence git gör, malum merak hepimizin derdi :)

Bu kısmı çok ciddi düşündüm bugün ve sağlıklı bir karara vardım sanırım. İçten önerileriniz için çok teşekkür ederim.

bu tıpçılar hep böyle havalı ve ukala olur zaten :)

Tıp okuyan arkadaşlarımda hiç böyle bir durum sezmedim ama ne hikmetse tıp okuyan sevgilileri olan arkadaşlarımdan çok duydum bunu. Ne hikmetse egolarını sevgililerine veya onlardan hoşlayanlara mı saklıyorlardır nedir. :KK11:

Aramıza hoşgeldin! Türkçe böyle güzel olunca mesajın uzunluğu hiç rahatsız etmedi. :KK66:

Bence haftada birkaç kez konuşmak hiç de az değil; sonuçta uzun uzun konuşuyormuşsunuz. Lakin konuşmayı başlatan hep siz olmayın. Dediğiniz gibi totosu epey havada; buluşmaya, görüntülü konuşmaya çekinen biri, ama durup dururken senden etkilenmedim diyecek kadar rahat.

Öncelikle iltifatınız için teşekkür ederim, gururum okşandı. :KK22:
Buradaki tüm önerilerden sonra kendimce mantıklı bir yol çizmeye başladım, umarım hayırlısı olur. Söylediğim gibi, hiç böyle biri ile karşılaşmamıştım ama şimdi bir fikir oluşturuyorum. Paylaşımınız için tekrar teşekkürler.

Bende tıpı tip diye okumuşum iyi mi:KK53:

tipine göre egosunu da doğru orantıdır diyecektim.

Hahah, yanlış okumalar :KK76: Benim için insan ilişkilerinde hemen hiç önemi yok. Görüyorsunuzdur etrafınızda, görünüşü hayranlık uyandırıcı ama ağzını açınca "lütfen kapatsın" dedirten insanları...

ben bu hikayenin sonunu yazayım aşk ile başlamadı nasıl olsa.
1-bu bakış açılarınız bakışa bakışa bir süre sonra soğumaya gider bir arada olamayacaksanız.
2-kesinen kesin böyle devam ederse biriniz sonunda birine aşık olacak ama alışkanlığa dönüşen bu döngüyle kolay birbirinizi bırakamaz ama duruma da aşık olan kim ise açıklama getiemez bir süre gel git yaşar.sonunda ikinizden kim aşık olduysa bi yerden patlar ve siz sanki sigarayı bırakıp yoksunluk yaşar gibi daha asabi olur.
3-ne seninle ne sensiz durumları olur.
4-ne tekbaşına kahve içilir ne tekbaşına çikolata yenir. hep ikisi bir arada özlenir ayrı ayrı olmaz.
siz bir kara varın.ya duygularınızı da katın ki sanki bu adam mantığınıza hitap ediyor sadece duygusallık yok gibi. biraz da bilmek ve bilmemek arasında bir yarış var. yada alışmadan bırakın fazla görüşmeyip unutun

Vakit ayırıp bu kadar ayrıntılı değerlendirmeler yaptığınız için teşekkür ederim. Galiba karar veriyorum. Umarım hayırlı olur. Önerileriniz için tekrar teşekkür ederim.

Back
X