Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya tipime dedi ki beyazim esmer degilim birde yabancılara benzetiyolardi çok sacmakastı tavrındır
tripcan ve çemkirella arasındaysan ortaya karısık turk kızı demıstır![]()
E türk halkı esmer değilmi
Birde siyah sac beyaz ten seviyorlar da o bile sarisinlara göre daha fazla heryerde ne alakA tipik anlamadığım
gara gız olmuşsun senvalla abla ben dehşet-ül vahşet bir şekilde tipiğin tipiğinde tipik bir türk kızıymışım![]()
Beni de gören hep yabancı sanıyor ama umurumda değil ben kimliğimle gurur duyorum, tipim, rengim farklı olsaydı sizin tipik diye tarif ettiğiniz şekilde olsaydı bunu takmaz gurur duyardım, evet öyleyim der geçerdimYok tipime dediler
Ama saçma geldi yabancıya benziyorsun diyenler olmuştu
Tipi mi kastetmislerdi ama neysehayır Türk halkı esmer değil.. biz karışık bir toplumuz..
Dış görünüşüne dediler ama haklısınTipik Özelliklere, artık neyi kastediyorsan, sahipsen nolur sahip değilsen ne olur?
Dıştan çok içle ilgilensen ya.
yabancıya mı benzemek istiyorsun anlamadım tipik türk kızı olsan nolurBende türküm gömmek değil ama alakam yok yabancıya benziyorsun diyenler olmuştu
Iyiyim de sarışın birine senden çok var tipiksin demek saçmaBeni de gören hep yabancı sanıyor ama umurumda değil ben kimliğimle gurur duyorum, tipim, rengim farklı olsaydı sizin tipik diye tarif ettiğiniz şekilde olsaydı bunu takmaz gurur duyardım, evet öyleyim der geçerdim![]()
karanlıkta görünmüyorum abla arap bacı diyin banagara gız olmuşsun sen![]()
E yaniyabancıya mı benzemek istiyorsun anlamadım tipik türk kızı olsan nolur
Sanki türk olmak kotu birsey gibi tipik türk kızısın bilmem ne
Hayır amaç ne şimdi bunda
Hayır boyum çok uzun birde sarışın biriyim gerçekten öyle olsam Neyse de tipik türk kızı sarışın mi oluyormuş
Çok sacma muhabbetler bun,ar ve canımı sıkıyor aslında özgüven problemim yoktur ama baydi
Esmermisinkaranlıkta görünmüyorum abla arap bacı diyin bana![]()
karanlıkta görünmüyorum,arap bacı diyin diyorum ama beyaz tenliyimEsmermisin
Allah başka dert vermesin hey yarabbim yaaSanki türk olmak kotu birsey gibi tipik türk kızısın bilmem ne
Hayır amaç ne şimdi bunda
Hayır boyum çok uzun birde sarışın biriyim gerçekten öyle olsam Neyse de tipik türk kızı sarışın mi oluyormuş
Çok sacma muhabbetler bun,ar ve canımı sıkıyor aslında özgüven problemim yoktur ama baydi
Niye bu kadar takdığınızı anlamdım. Beni Türke benzetmemeleri benim zoruma gidiyor şahsenIyiyim de sarışın birine senden çok var tipiksin demek saçma
En basitinden tüm starlar sarışın oyuncular