Tipimden cok rahatsizim

amaan canım ya param olsa karnımı gerdirip yeniden göbek deliği yaptırma istiyorum sarkan göğüdlerimi toplatmak istiyorum göz kapağımı hafif kaldrıma yüzümü yerçekimine karşı bir miktar yukarı aldırmak istiyorum.el ve ayaklarıma her hafta bakım yaptırmak istiyorum beğenmiyorum.sonra şükredip oturuyorum

Kendine cok haksizlik etmissin her cumlende her kelimende kendini yerden yere vurmussun be guzelim.

Ilk once kendini sevmelisin. Insanlarin guzelliklerinin kalplerinde olduguna inananlardanim. Dis guzellik gorseldir ic guzellik gercektir
Eger ozguvenimi etkiliyor diye dusunuyorsan kalca odakli egzersizlerle kalcani sekillendirebilirsin. Kilo verebilirsen gobek gidince bel zaten incelir. Internetten arattirarak da bolge odakli egzersizleri bulabilirsin

Tabi spor yap bel inceltici spor yap kesinlikle inceliyor. Ben kendimden biliyorum gögüslerinde zayıflayınca küçülse dahi ortaya çıkar içine çökecek değil.

sınava gireceğim stresim var yedikce yiyorum aynada kendime bakıp bida yiyorum yazım spora gidecegim insallah ama o zamana kadar kendimi yer bitrrim galiba bu spor isini bırakıp once kendimi sevmem gerekli sanırım

Ozgüven kalmadı bende bu yüzden zaten bide isin kötüsü spor yapsam da erkek gibi görüncem hic düzelmicek gibi geliyor, gerci yorumlardan dolayı birwz rahatladımda :) sizede cok tesekkr ederim

Ilk once kendinle ve vucudunla barisik ol..
Daha sonra vucut kivrimlarini ortaya cikarmak icin spor yapabilirsin...
Sporla kıvrımların gider mi hiç tam tersine vücudun şekillenir.

Cok sagolun, ben spor yapınca kaslanıp erkeksi olurum diye düsündüm hep. Aynaya bakınca kendımı umutsuz vaka gibi görüyorum o göbek benle bir ömür kalcak gibi

Cok güzel yazmıssınız tesekkur ederim, spor yapcak vaktim yok yaza kadar en önemlisi de kendimi sevmem gerekmis bunu anladım burda en iyisi buna calısayım :)

Genlerden dolayı hic bisey fayda etmez gibi düsünüyordm, squatın bacak kalınlastırdıgı icin kalcayı kücük gösterdiginide duydum, kalcayı kaldırıp büyük gösterdiginide hangisi dogru ki? Siz yaptınzmı squat

Ablamgil baba tarafıma cekmis ben anneme kıyaslayıp duruyorum bu yüzden hep.. İşe Kendimi sevmekten baslasam iyi olcak sanırım genlere yapabilcegm bisey yok of

Kendine gore kim guzelki zaten illaki bi kusur buluyoruz kendimizde hic birimiz adriana lima degil. Onemli olan sagligin yerindemi yerinde bi sakatligin falan yokmus cok sukur duzenli spor ve eengeki beslenmeyle biseycigin kalmaz

Daha başlamadım ama başlayacağım, üst bacağı kalınlaştırıyor evet ama sarkık bir şekilde değil derliyor topluyor sıkıştırıyor. Genlerine suç atma biraz hareketlen sende de farkeder mutlaka :)

Yasiniz kac?
Ben 27-18 yaslarimda diktortgen gibiydim.hatta bel ve kalca olcum neredeyse ayniydi:)
Simdi kum saati gibi olmasamda fizigimin guzel oldugunu soylerler.

Bir yerlerine kas yapmaktan önce yağlarından kurtul. Hazır gıdadan uzak dur. Yemeni kısarsan kilo verirsin, biraz kilo verdikten sonra da bölgesel çalışırsın. Yağlı yere kas yapmak çok mantıklı değil zaten.

Yol yağ üstüne kas yapmak istemiyorm tabi baslarsam herseye birden baslicam tabi o da yaz gelince olcak umarım:) benim sorunum incelsem bile hic kıvrımım olmayacak mı diye düsünüyorum, genlerden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…