Tipimden cok rahatsizim

daha önce başka bir konuda yazmıştım bunun hareketi vaar çok basit incecik olur bulayım atayım linkini size

spor valla her derde deva benim bel kıvrımım varmış diyroum şu an bir yıldan fazladır düzenli spor yapıyorum mümkün olduğunca çok mutluyum valla kendini dibe vurma harekete geç derim canım ayrıca benim karaciğerimde yağlanma vardı o bile gitmiş bırak dışardaki yağları iç organlarımı da kurtardım sağlıklı beslenme + spor işin özü bu

Su serptiniz icime göğsünüz kalcanız kücüldümü yani vücut tipiniz nasılki benimki direk hazır gıda kilosu oda full belcevremde toplanmıs sizin nasıl

Ozgüven kalmadı bende bu yüzden zaten bide isin kötüsü spor yapsam da erkek gibi görüncem hic düzelmicek gibi geliyor, gerci yorumlardan dolayı birwz rahatladımda :) sizede cok tesekkr ederim
Kadın ve erkek anatomisi birbirinden farklı ki bu yüzden ne kadar spor yaparsan yap, erkeklerin kas görüntüsüne ulaşılmaz. Spor vücudu şekillendirir, esneklik verir, duruşu düzeltir, nefesi düzenler. Ayrıca squat ta kalça sıkılaştırmak ve basen inceltmek için yapılabilir. Mesela ben reformer ve cadillac ile çalışıyorum çok memnunum. Sende pilates ile başlayıp bunlarla devam edersen kesinlikle faydasını görürsün. Denemiş ve görmüş biri olarak küçük bi tavsiye! :)

Su serptiniz icime göğsünüz kalcanız kücüldümü yani vücut tipiniz nasılki benimki direk hazır gıda kilosu oda full belcevremde toplanmıs sizin nasıl
göğüslerim zaten küçük benim ama sarkmıştışu an en azından dik toparlandı diyebilirm sırt kaslarım falan böyle baya güçlendi sırtım falanda yağlıydı şimdi daha düz sıkı kalçam büyüktü göbeğim falan vardı hazır gıdadan ve oturmaktan ders çalışıp yediğim aburcuburlardan hep şimdi kalçam kakltı küçüldü eskiye göre baya baya 12 kilo verdim zaten çok zorlamadım ama yavaş yavaş sağlıklı beslenerek çok çok canım çekerse arada küçük boy hamburger pizza yedim ama spor yaptım o gün yine hala vermem gereken 6 kilo var hedefime göre ama şuan vücut kitle indeksine göre normalim şöyle söyleyim belim geçen sene 88 cm falandı başladığımda ilk diyete spora şu an 72 civarı 60 lara az kaldı diyorum belimi ölçüyorumda sürekli sporla kas kütlem arttığı için tartıda aynı görünüyorum mesela ama aynada inceliyor motivasyonum artıyor bence kendine haksızlık etme derim yürüyüş yap hatta yürüyüş tempolu yaplınca tüm vucudu çalıştıryor ilk
başta yürüyüşle başla alıştıkça bölgesel videolar yapabilirsin

Zaten ben nerdee o kadar spor yapcam ki olan kıvrımlar da gitmesinde kilo verince çubuk hal almaktan korkuyorum açkcası, manken seklinde vücut istemiyorum, böyle belim yandan gitsin, darlaşsın istiyorum. Kıvrım kazandırabilcek veya göbegimi eritip kıvrmlı görünmemi saglayacak spor varmı :)) pilates mi ?

18 yasındaym benimde su an oyle iste değiştimi peki yani size göre vücdunuz
Ben ozel birsey yapmadim.17-18 yaslarim sanirim uni.de ilk senemdi.Topluydum o zamanlar baya.Diyet yapmadim ama kendiliginden zamanla 44 bedenden 36 bedene indim.Universite bitti,calisma hayati,evlilik falan derken 36 bedendim.
Simdi de 38 beden giyiyorum,ikinci bebegimi bekliyorum.Degisiyor zamanla demem o ki..

Eklemeyi unutmusum.Diktortgen degilim 17-18 yaslarimda oyleydim.Simdi gayet iyiyim.Dert etmeyin,egzersiz oneresi verenler olmus inlarada bi goz atin.

Ayıptır söylemesi belim benimde 88, kalcam da dogru ölctüysem 105 ama bildgiiniz kıvrımsızm cıkıntılı degil, bel oyuntumun altında yag toplulugu var kemer gibi sarmıs beni kemik yapım iri,asırı ince olmayıbeklemiyorum ama iste kız gibi görünmek istiyorum diyim spor size kıvrım kazandırdımı öyleyse, yani kilo verince düz olmuyoruz dimi kalca ve gögsüm giderse erirse diye korkuyorum :S sizin kücülmüs ya o yüzden

Canım kesinlikle spora başla .ben 1 haftadır hergün koşu bandında 40 dk tempolu yürüyorum ve yanlardaki simitler gitsin göbeğim erisin selulitim gitsin diye hareket yapıyorum ve inan 1 haftada farkı görebiliyorum , hele hele simitler yarı yarıya azaldı 1 haftada üstelik . Bir şekilde başla ve sakın bırakma SPOR süper bişey

yok canım küçülmedi göğsüm hala aynı ölçüde giyiyorum zaten normalde küçüktü ama spor aypınca toparlandığından daha hoş duruyor zaten spordan korkma benimde 105ten fazlaydı ya kalçam 117 olduğunu hatırlıyorum bir ara şu an tam ölçülerini bilmiyorum ama 100den aşağıda bel kıvrımım çıktı açığa yoktu hiç önceden belim falan benimde rahat ol o yağlar gidince oluyoro kemiklerim iri falan onlara hiç takılma yani çok hoş orantı oluyor sen kafana takma kemiklerini falan hedefe odaklan yapabilirsin spor yaptıkça kız gibi oluyırsun erkeklerdeki gibi kas bizde çok olmuyor bak bir yıldır bir sürü spor yaptım hala kas falan yok öyle

Günlük anca yarım saat yürüyorum belki 20dk, gerisi full ders ve yemek :) ama bende yazın baslayacagm.. Yarı yarıya sonuc harika tebrik ederm, baslayınca bende direk yürüyüsten baslayacagım insallah oyle düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…